Jump to content

Καλο ακουγεται............

Recommended Posts

....καλο ακουγετε και ποιος θα το κανει να δουμε...

Ομως δεν μας ειπαν τι θα ακολουθησει της μυνησεως,κατα ποσο μπορει να "μπλεξεις" σε μια μακροχρονια δικαστικη διαμαχη με εξοδα που ισως να ηταν καλυτερα να πληρωνες τα δανεια σου εξ'αρχης...

Ασε που μπορει να γυρισει μπουμερανγκ το θεμα της ηχογραφησης(π.χ) ...αλλα ισως να ηταν καλυτερα να μας τα ελεγε κανενας Νομικος ...

Πολυ ενδιαφερον αρθρο καποια στιγμη πρεπει να αρχισουμε να κινουμαστε .Δεν ξερω αν νομικα στεκει αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να αρχισουμε να αντιδρουμε γενικα γιατι μας εχουν ξεσκισει.

Το σιγουρο ειναι οτι (οπως κανει ενας φιλος) μπορεις να τους ριξεις οσα μπινελικια θελεις και να μη σου κανουν μηνυση ;)

Εμένα με είχαν πάρει από κάποια τράπεζα (όχι για δάνειο, αλλά για ενημέρωση για κάρτες κλπ). Όταν άρχισα να την ρωτάω πως τη λένε, που βρήκε το τηλέφωνο και ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και δεν θα έπρεπε να τα γνωρίζει, ξέρετε τι έκανε; Μου έκλεισε το τηλ. αφού έπερνε με απόκρυψη και δεν μου αποκάλυψε ούτε από που παίρνει ούτε πως τη λένε. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω αν ο διευθυντής μπορεί να κρατηθεί (πιστεύω όμως πως όχι αφού το αδίκημα τελέσθει πρίν από 24 ώρες που είναι το αυτόφωρο και μόνο για κακουργήματα αν θυμάμαι καλά) Με απλή μήνυση δεν γίνεται προσαγωγή καν.

35 ευρω για την κινεζια?

Ενα διακλαδωτη και ενα βισμα? :D

Τσαμπα. Ουτε 1000% κερδος δεν βγαζουν.

Δες κι αυτο με 5 ευρω http://cgi.ebay.co.uk/Phone-Telephone-Line...DefaultDomain_3

Φυσικα δεν πιανει την κορυφαια ποιοτητα του πρωτου? ;)

35 ευρω για την κινεζια?

Ενα διακλαδωτη και ενα βισμα? :D

Τσαμπα. Ουτε 1000% κερδος δεν βγαζουν.

Δες κι αυτο με 5 ευρω http://cgi.ebay.co.uk/Phone-Telephone-Line...DefaultDomain_3

Φυσικα δεν πιανει την κορυφαια ποιοτητα του πρωτου? :thumbup:

;):D:blush:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...