Jump to content

Έφερε πίσω στη ζωή το νεκρό μωρό της

Recommended Posts

Μία απίστευτη ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια μία Αυστραλή μητέρα που πριν πέντε μήνες γέννησε πρόωρα τα δίδυμα μωρά της. Ο Jamie και η Emily γεννήθηκαν στις 27 εβδομάδες και ζύγιζαν λιγότερο από ένα κιλό. Το κοριτσάκι δεν παρουσίασε προβλήματα, ο γιος της Kate Ogg ωστόσο δεν τα κατάφερε. Οι γιατροί προσπαθούσαν επί 20 λεπτά να τον κάνουν να αναπνεύσει αλλά το μωρό δεν αντιδρούσε. Ετσι πήγαν στο δωμάτιο για να μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα στους γονείς. Εκείνοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έπαθαν και ζήτησαν να μπορέσουν τουλάχιστον να πουν αντίο στο μωρό τους.

Τότε ξεκίνησε το θαύμα: Η Kate κράτησε στα χέρια της τον γιο της. Του έβγαλε την κουβέρτα που τον σκέπαζε και τον έβαλε πάνω στο γυμνό της δέρμα. Τον κράταγε, τον αγκάλιαζε, τον χάιδευε και του μιλούσε συνέχεια. Οι γιατροί πήγαν να τον πάρουν, αλλά η μητέρα του δεν μπορούσε να τον αφήσει.

Επί δυο ώρες, μητέρα και γιος κάθονταν έτσι. Και τότε ξαφνικά η Kate ένιωσε μία κίνηση. Ηταν ένα μικρό, ανεπαίσθητο κούνημα, αλλά εκείνη το ένιωσε. Αμέσως ειδοποίησε τους γιατρούς εκείνοι όμως της είπαν ότι δεν ήταν τίποτε! Τότε η Kate έβαλε λίγο γάλα από το στήθος της στο στόμα του και τον ένιωσε να αναπνέει. Ο μικρός άνοιξε τα ματάκια του και λίγα λεπτά αργότερα άπλωσε το χεράκι του και έπιασε το χέρι της μαμάς του.

Στο μαιευτήριο επικράτησε αλαλούμ! Ολοι έτρεχαν αλλόφρονες μη μπορώντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Οι γιατροί βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ μιλώντας ακόμα και εκείνοι για θαύμα. Την Κate δεν την ένοιαζε τίποτε άλλο, είχε το μωρό της στην αγκαλιά της, ζωντανό.

Η γενναία μαμά βγήκε την Πέμπτη για πρώτη φορά στην τηλεόραση και μίλησε για την ιστορία της, παρουσιάζοντας μάλιστα τα δύο υγιέστατα μωρά της. Στόχος της να πείσει γιατρούς και νοσοκομεία για τη σημασία της επαφής μάνας-μωρού όταν τα νεογέννητα γεννιούνται πρόωρα ή έχουν προβλήματα υγείας.

8FE2C27341CE95A0BDE553143B301456.jpg

Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/?aid=78696

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!

Γιαυτους που δεν πιστευουν.

Kαι για αυτους που νομιζουν οτι μονο ο γιατρος σωζει ....

Μήπως έχουμε ικανότητες και δυνάμεις που είτε δεν τις ξέρουμε είτε τις ξεχάσαμε !!!

Γιαυτους που δεν πιστευουν.

Γι'αυτούς που δεν πιστεύουν που?

Μήπως έχουμε ικανότητες και δυνάμεις που είτε δεν τις ξέρουμε είτε τις ξεχάσαμε !!!

Κατά 60-70% τείνω προς αυτή την άποψη. Το υπόλοιπο ποσοστό το ρίχνω σε καθαρά ευθύνη και πιθανή αμέλεια των γιατρών.

Θεωρώντας την ιστορία είναι 100% αληθής (ποτέ δεν ξέρεις), θα πω πως η αύρα και η ενέργεια του κάθε ανθρώπου είναι κάτι που υφίσταται και δεν έχει να κάνει ούτε με εξωγήινες, ούτε με παραφυσικές, ούτε με θρησκευτικές ιδιότητες. Είναι κάτι που πλέον είναι και επιστημονικά μετρήσιμο. Το ζητούμενο είναι να δούμε, να ψάξουμε και να μάθουμε τις ιδιότητες και τις δυνατότητες αυτής της αύρας και ενέργειας που βγάζουμε. Η αλήθεια είναι πως σε έντονη συναισθηματική φόρτιση (αγάπη, μίσος, στεναχώρια, χαρά κ.ο.κ.) αυτή η αύρα μεγαλώνει και μπορεί να επηρεάσει το περιβάλλον μας. Πως και γιατί, μάλλον είναι άγνωστο και ότι θεωρίες υπάρχουν βασίζονται μάλλον σε εικασίες... Όπως και να έχει, μάλλον έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για την ανθρώπινη φύση!

Κατά 60-70% τείνω προς αυτή την άποψη. Το υπόλοιπο ποσοστό το ρίχνω σε καθαρά ευθύνη και πιθανή αμέλεια των γιατρών.

Θεωρώντας την ιστορία είναι 100% αληθής (ποτέ δεν ξέρεις), θα πω πως η αύρα και η ενέργεια του κάθε ανθρώπου είναι κάτι που υφίσταται και δεν έχει να κάνει ούτε με εξωγήινες, ούτε με παραφυσικές, ούτε με θρησκευτικές ιδιότητες. Είναι κάτι που πλέον είναι και επιστημονικά μετρήσιμο. Το ζητούμενο είναι να δούμε, να ψάξουμε και να μάθουμε τις ιδιότητες και τις δυνατότητες αυτής της αύρας και ενέργειας που βγάζουμε. Η αλήθεια είναι πως σε έντονη συναισθηματική φόρτιση (αγάπη, μίσος, στεναχώρια, χαρά κ.ο.κ.) αυτή η αύρα μεγαλώνει και μπορεί να επηρεάσει το περιβάλλον μας. Πως και γιατί, μάλλον είναι άγνωστο και ότι θεωρίες υπάρχουν βασίζονται μάλλον σε εικασίες... Όπως και να έχει, μάλλον έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για την ανθρώπινη φύση!

Στον ΘΕΟ.Ειναι μεγαλη κουβεντα,επι αιωνες το συζηταμε.Ενα πραγμα θα σου πω.Το μηδεν οσο και να το πολλαπλασιασεις παλι μηδεν ειναι.

Στον ΘΕΟ.Ειναι μεγαλη κουβεντα,επι αιωνες το συζηταμε.Ενα πραγμα θα σου πω.Το μηδεν οσο και να το πολλαπλασιασεις παλι μηδεν ειναι.

Αυτό είναι άλλο θέμα... Προσωπικά απλά θεωρώ πως οι θεωρίες των θρησκειών έχουν καταρριφθεί χρόνια πριν. Αλλά όπως είπα, αυτό είναι άλλη κουβέντα και γενικώς οι θρησκευτικές συζητήσεις είναι καλό να μη γίνονται μέσω φόρουμ ;)

Αυτό είναι άλλο θέμα... Προσωπικά απλά θεωρώ πως οι θεωρίες των θρησκειών έχουν καταρριφθεί χρόνια πριν. Αλλά όπως είπα, αυτό είναι άλλη κουβέντα και γενικώς οι θρησκευτικές συζητήσεις είναι καλό να μη γίνονται μέσω φόρουμ ;)

Εσυ με ρωτησες και εγω απαντησα.Την δικησου θεωρεια με λγα λογια την ειπες,και μετα μου απαγορευεις να μιλησω εγω.Αν μου το επιτρεπεις,παλι απαντωντας εσενα διαφωνω με την δικησου θεωρεια.

Δεν ειμαστε στο στρατο.

Nίκο δυστηχώς και να θέλουμε δέν προλαβαινουμε...είναι ζήτημα πλέον μερικών εκατοντάδων ετών για να λήξει αυτό το πανηγυράκι που ονομάζεται ΓΗ...

Όσο για το βίντεο δέν ξέρω άν είναι θε'ι'κό χέρι,ανθρώπινη ενέργεια ή απλά ένα τυχαίο συμβάν όμως είναι απλά πανέμορφο και μεγαλιώδες.

διαβαζοντας το ανατριχιασα :blush: !!!!απο τα απιστευτα της φυσης μας ;) !!!!Θα συμφωνησω απολυτα με τον stormtrooper' :D

Το θέμα της θρησκείας καλύτερα να μην το πιάσουμε.. ξέρουμε στο τέλος που θα καταλήξει το θέμα !!! ;)

Όσοι θέλουν να πιστεύουν σε Θεϊκό θαύμα καλά κάνουν και το πιστεύουν.... όσοι πάλι όχι, εξίσου καλά κάνουν και αυτοί.

Εσυ με ρωτησες και εγω απαντησα.Την δικησου θεωρεια με λγα λογια την ειπες,και μετα μου απαγορευεις να μιλησω εγω.Αν μου το επιτρεπεις,παλι απαντωντας εσενα διαφωνω με την δικησου θεωρεια.

Δεν ειμαστε στο στρατο.

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που παρεξηγήθηκες. Δεν σου απαγόρευσε κανείς τίποτα. Μπορείς να κάνεις ότι κουβέντα θέλεις. Εγώ τη γνώμη μου εξέφρασα και απλά θεωρώ πως ένα θέμα που αφορά τις θρησκείες (εγώ ρώτησα μεν αλλά εσύ το πήγες εκεί), δεν μπορεί να συζητηθεί δια μέσω του γραπτού λόγου. Αν εσύ θεωρείς πως μπορεί, έχεις το ελεύθερο να το συνεχίσεις, σε κόσμια πλαίσια και σεβόμενος πάντα την γνώμη του άλλου (δεν πάει προσωπικά σε σένα αλλά προς όλους)!

Κι εφόσον εκφέρεις θεολογική και θρησκευτική άποψη και θεωρείς πως ένα τέτοιο γεγονός (τυχαίο ή μη) που εγώ το στηρίζω στο ανθρώπινο μεγαλείο κι εσύ διαφωνείς μαζί μου, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μιλάμε για τον ίδιο θεό. Γιατί αν μιλάμε για τον ίδιο, μάλλον υπάρχει θέμα ;)

Δεν θέλω να κάνω τέτοια κουβέντα κι εγώ προσωπικά θα απέχω από θρησκευτική συζήτηση, απλά με το παραπάνω θέλω να σου δείξω πως με το πρώτο σου ποστ σε αυτό το θέμα εξέφρασες μία πολύ απόλυτη άποψη, που προσωπικά εμένα με προσβάλλει (ως άθεο) και πως στην τελική το θέμα της πίστης είναι κάτι εντελώς προσωπικό και δεν βρίσκω λόγο στα καθημερινά γεγονότα να ανακατεύουμε την θρησκεία.

Φυσικά εσύ έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις όποια άποψη θέλεις. Αλλά θέλω να σου δείξω πως οι απόλυτες απόψεις γενικώς μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν κυρίως εφόσον μιλάμε μέσω του γραπτού λόγου και πολύ περισσότερο την στιγμή που κανείς δεν πρόκειται να πείσει κανέναν με αντίθετη άποψη για το "λάθος" του. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Εγώ προσωπικά στέκομαι στο ανθρώπινο γεγονός αυτής της είδησης κι εκφράζω μια άποψη (σωστή ή λάθος) η οποία έχει επιστημονικές βάσεις και στην τελική μπορεί να συζητηθεί και να αναπτυχθεί ομαλά χωρίς προσβολές στα προσωπικά μας πιστεύω.

Η κουβέντα μπορεί να συνεχιστεί πάνω σε όποια βάση θέλετε, ξανατονίζω όμως, χωρίς απολυτότητες και προσβολές :D

Nίκο δυστηχώς και να θέλουμε δέν προλαβαινουμε...είναι ζήτημα πλέον μερικών εκατοντάδων ετών για να λήξει αυτό το πανηγυράκι που ονομάζεται ΓΗ...

Κωστή, κι όμως.... κάποιοι έχουν καταφέρει να μάθουν πολλά πράγματα (δεν ξέρω είναι τα περισσότερα ή τα λιγότερα, αλλά σίγουρα είναι περισσότερα από αυτά που ξέρουμε εμείς) και ζούνε κάπου στο Θιβέτ :D

Θέμα όρεξης και διάθεσης είναι... Στο κάτω κάτω η ζωή είναι ένα πανηγυράκι από μόνη της... Κανείς δεν πεθαίνει γνωρίζοντας τα πάντα, αλλά ονομάζονται σοφοί αυτοί που ξέρουν τα περισσότερα ;)

Tα θέματα κλειδώνουν μόνο όταν ξεφεύγουν και δεν είναι σύμφωνη η εξέλιξη τους με τον κανονισμό του φόρουμ.

Οι χρήστες/μέλη συμφωνούν να μην κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Aquazone.gr για:

1. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

Συμπληρώνω τον Νίκο λέγοντας πως εχετε το ελεύθερο να συζητήσετε ότι θέλετε και απλά θεωρώ ότι οι περισσότεροι είστε αρκετό καιρό στο φόρουμ και γνωρίζετε τα όρια.

;)

Παιδες απο οποια μερια και να το δει κανεις ( Θρησκευτικη , ιατρικη , πολιτικη κ.α) ειναι ενα πραγμα σπανιο ....

Καλα θα ειναι να κρατησουμε μονο αυτο και το που οφειλεται να το κρατησουμε για παρτι μας ;)

Κωστή, κι όμως.... κάποιοι έχουν καταφέρει να μάθουν πολλά πράγματα (δεν ξέρω είναι τα περισσότερα ή τα λιγότερα, αλλά σίγουρα είναι περισσότερα από αυτά που ξέρουμε εμείς) και ζούνε κάπου στο Θιβέτ :D

Θέμα όρεξης και διάθεσης είναι... Στο κάτω κάτω η ζωή είναι ένα πανηγυράκι από μόνη της... Κανείς δεν πεθαίνει γνωρίζοντας τα πάντα, αλλά ονομάζονται σοφοί αυτοί που ξέρουν τα περισσότερα ;)

Από πλευράς γνώσης, δε νομίζω να ξέρουν περισσότερα στο Θιβέτ. Απλά εκεί έχουν άλλη θεώρηση των πραγμάτων σε σχέση με "εμάς" τους "δυτικούς"...

Το σίγουρο είναι πως αν δεν αλλάξουμε τρόπο και στάση ζωής η γνώση που αποκτούμε θα χρησιμοποιείται περισσότερο για το κακό παρά για το καλό το δικό μας και του πλανήτη μας.

Και για να μη ξεφεύγω από το θέμα, το συγκεκριμένο γεγονός είναι καταπληκτικό, όπου και να το αποδώσει κανείς...

Αυτο που συνεβη ειναι πραγματικα ανεξηγητο και θαυμαστο.

Οτιδηποτε ανξηγητο θεωρειται θαυμα και ο καθενας το αποδιδει οπου νομιζει.

-------------------------------------------------------------------------------

Οσο για τους κανονισμους πιστευω ειναι δικαιοι και προσπαθουν να προστατεψουν ολους ισοτιμα και για την ηρεμη λειτουργεια του φορουμ.

Ο πολιτικος, θρησκευτικος και αθλητικος φανατισμος δεν ειναι σιγουρα οτι καλυτερο για να διατυπωνεται, τουλαχιστον ομως οταν εκφραζουμε ηπια τις αποψεις μας, να μη περιμενουμε οι αλλοι οπωσδηποτε να τις δεχτουν και να αποκλειουμε τις επισης ηπιες αντιρρησεις και διαφωνιες.

Παραυτα αν ο συντονιστης θεωρησει οτι το θεμα ξεφυγε, το κλεινει και προχωραμε.

Μη τους κανουμε τη ζωη δυσκολη, οτι κανουν το κανουν εθελοντικα και καλυτερα να τους δωσουμε χρονο να ασχοληθουν με τα ενυδρειακα θεματα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Διαγραφή «Θεματικής Ενότητας» ή Δημοσίευσης

Διαγραφή Θεματικής Ενότητας ή Δημοσίευσης γίνεται μόνον από τους διαχειριστές ή τους συντονιστές της κατηγορίας.

Για να πραγματοποιηθεί διαγραφή πρέπει να συντελεί έστω ένας από τους κάτωθι λόγους :

• Να είναι εκτός θέματος

• Το δημοσίευμα να είναι προσβλητικό / υβριστικό

• Να θίγονται ιερά

• Μέσω του δημοσιεύματος να συντελεί έμμεση ή άμεση διακίνηση ή διαφήμιση πορνογραφικού υλικού, διαφημίσεων, πολιτικού περιεχομένου.

• Μη συμμόρφωση με τις οδηγίες των διαχειριστών ή συντονιστών.

Κλείδωμα «Θεματικής Ενότητας»

Μια θεματική ενότητα κλειδώνεται όταν :

• Δεν τηρούνται οι κανόνες του Forum, αλλά δεν υπόκειται σε κάποια από τις κατηγορίες της διαγραφής.

• Όταν έχει καλυφθεί πλήρως το θέμα μιας θεματικής ενότητας, η συζήτηση πλατειάζει και οι συνομιλητές δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διαχειριστών / συντονιστών.

• Όταν υπάρχει σαφής υπονόμευση.

• Όταν ο Συντονιστής αδυνατεί να δώσει λύση*

*η θεματική ενότητα κλειδώνεται προσωρινά και κατόπιν ενημέρωσης. Αρμόδιοι για να αποφανθούν είναι οι διαχειριστές.

Υποβολή ενός ή περισσοτέρων μελών σε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (Suspend)

Για να τεθεί ένα ή περισσότερα μέλη σε διαθεσιμότητα (suspend), θα πρέπει πρωτίστως να μην έχει συμμορφωθεί με την έγγραφη ενημέρωση των διαχειριστών ή συντονιστών.

Αν έχει υποπέσει σε παραπτώματα όπως :

• Να παρεκτραπεί θίγοντας την προσωπικότητα άλλου μέλους.

• Κινήσεις του υπόκεινται στην παράγραφο 1.

• Κατ’ επανάληψη οδηγεί συζητήσεις εκτός θέματος.

• Οι απαντήσεις είναι σκόπιμα εκτός Θέματος

• Δεν συνετίζεται με την αρχική δήλωση εγγραφής.

• Μη συμμόρφωση με τις οδηγίες των διαχειριστών ή συντονιστών.

Προειδοποίηση ενός ή περισσοτέρων μελών (Warning)

Ένα οι περισσότερα μέλη προειδοποιούνται από τους διαχειριστές εγγράφως και παράλληλα εμφανίζεται και στο προφίλ του χρήστη το ποσοστό προειδοποίησης όταν :

• Όταν οι απαντήσεις του είναι ανάλογες «μηδενιστή».

• Όταν είναι Είρων.

• Όταν δεν έχει συμμορφωθεί σε απλές έγγραφες προσωπικές ενημερώσεις των διαχειριστών / συντονιστών.

Επίπεδα Προειδοποίησης / Διαθεσιμότητας

i. Με τρεις (3) προειδοποιήσεις το μέλος τίθεται αυτόματα σε αορίστου χρόνου διαθεσιμότητα.

ii. Εάν το μέλος προωθήσει ή δημοσιεύσει φωτογραφίες ή κείμενα τα οποία δεν του ανήκουν και δεν έχει έγγραφη άδεια από τον ιδιοκτήτη, τότε άμεσα τίθεται σε διαθεσιμότητα.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?act=boardrules

Έγινε επεξεργασία - delta66

Απίστευτο αλλά και πολύ συγκινητικό. Η γνώμη μου ειναι οτι αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός και μόνο αυτό, και ο καθένας από εμάς μπορεί να δώσει την δική του ερμηνεία και εξήγηση.

Δεν έχω λόγια...

Από πλευράς γνώσης, δε νομίζω να ξέρουν περισσότερα στο Θιβέτ. Απλά εκεί έχουν άλλη θεώρηση των πραγμάτων σε σχέση με "εμάς" τους "δυτικούς"...

Κι όμως, επειδή τώρα τελευταία μελετάω αρκετά πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα, θεωρώ πως στις Ανατολικές χώρες (το Θιβέτ ήταν ένα παράδειγμα :D ) κάποιοι άνθρωποι είναι πιο.... "πνευματικοί". Θέλει λίγο ψάξιμο. Δεν πετάω τώρα εδώ μέσα links για να μη χαθεί το νόημα της κουβέντας. Πάντως αξίζει να το ψάξεις αν έχεις όρεξη... ;)

Πάρε έναν Θεό, υπνώτισέ τον για να ξεχάσει τι είναι και τον έχεις κάνει απλό άνθρωπο.

Ο οποίος όμως μέσα του δεν έχει ξεχάσει τελείως τη Θεϊκή του φύση. Κάποια έντονα συναισθήματα του ξυπνούν αυτή τη φύση και το δυνατότερο είναι η αγάπη.

Τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να ξαναγίνετε Θεοί, αγαπήστε όλα και όλους απόλυτα, το έχουν πει ο Χριστός, ο Βούδας και πολλοί άλλοι. Και το αντίθετο είναι ο φόβος, είναι η χαμηλότερη ποιότητα, όποιον βλέπετε να πάει να σας φοβίσει με τρομακτικές ιστορίες αληθινές ή ψεύτικες, μακρυά!

Όσο για την ιστορία μας, η μητρική αγάπη είνα ισάξια με αυτή ενός Θεού, ενός Τελείου και τότε τα θαυματα είναι εύκολα.

Επειδή έιμαστε όλοι εν δυνάμει θεοί, γι αυτό εφτασε ο κόσμος μας σε αυτό το χάλι; ;)

Μπείτε στο Google και βάλτε τις λέξης - δέρμα, χάδι, βρέφος, τοκετός, μητέρα - και θα δείτε την σχέση δερματικής και όχι μόνο επαφής μητέρας και βρέφους.

Φυσικά με το άνωθεν κείμενο δεν θα βρούμε γιατί το βρέφος επανήλθε, αλλά θα δούμε κάποια σχέση..

Ας τα δούνε περισσότερο οι γυναίκες που πάνε για τοκετό και έχουν προαποφασίσει να κάνουν επισκληριδιο και επίσης με διάφορες δικαιολογίες αποφεύγουν των θηλασμό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...