Jump to content

ιδεες για φυτεμα σε 25ρι

zakkap

Recommended Posts

Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με τα ειδη των φυτων που θα μπορουσα να φυτεψω στο 25ρι ενυδρειο μου καθως και τις αναγκες τους για λιπασμα και για φωτισμο.ευχαριστω

για ευκολα που εχω θα σου πω: egeria densa, valisnera, polysperma, keratofilo. μικρες απαιτησεις. λιπασμα υγρο μια φορα τη βδομαδα βαζω, προσεχε τη θερμοκρασια μην ανεβαινει για πολυ πανω απο 28 βαθμους, φωτισμος απο 0.3 εως 0.6βατ/λιτρο κανενα προβλημα ;)(συμφωνα με τα δικα μου παντα)

δες και στο fish and plant index

Έγινε επεξεργασία - pozeras13

πειτε ρε παιδια τιποτα

σε 25 λτ μπορείς να βάλεις 1 anubias barteri nana σε ένα ξυλάκι, 1 cryptocoryne wendtii , και κανένα κερατόφυλλο που αναπτύσεεται γρήγορα. είναι φυτά με χαμηλές απαιτήσεις και με 10-15 watt σε φωτισμό θα είσαι οκ. υπόστρωμα λίπασμα ίσως είναι υπερβολή, αν και εγώ στο δικό μου έχω βάλει.

διαφορετικά sera florena σε υγρό εβδομαδιαία και με τη δοσολογία που γράφει.

Δες και στη βιβλιοθήκη με τα φυτά, τα χαμηλών απαιτήσεων και πήγαινε σε κάποιο μαγαζί και ρώτα τους τι έχουν από αυτά που έχεις σημειώσει.

σκεφτομαι ολη τη πλατη του ενυδρειου να την καλυψω με egeria densa, το Monosolenium tenerum δν ξερω πως να το τοποθετησω καμια ιδεα?αυτα τα φυτα μπορω να τα βαλω στο ενυδρειο και πριν τον κυκλο του αζωτου ?

μπορεις να παρεις και μερικες ιδεες απο εδω

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=46527

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...