kixlidatos 27 Αυγούστου 2010 #26 Share 27 Αυγούστου 2010 Η Ερατώ δεν είναι Fryeri. Όχι πως έχω γνώσεις, αλλά από μία έρευνα στο ίντερνετ. Το Fryeri είναι γαλάζιο. Η Ερατώ είναι μαυριδερή και πορτοκαλί ρίγες. Το αρσενικο ειναι γαλαζιο.Ας μας πει καποιος Αφρικανος τι ειναι.Απο οτι ξερω το θυλικο ειναι καφε.Παντος και σε μενα δεν μου φενεται για Fryeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn 27 Αυγούστου 2010 #27 Share 27 Αυγούστου 2010 Σίγουρα καλύτερες φωτογραφίες της θα μας βοηθήσουν. Να προσθέσω πως ο αρσενικός fryeri που είχα εγώ, λόγο έντονου φωτός που είχα στο ενυδρείο, ήταν σκούρος μπλε προς μαύρος με πορτοκαλί λεπτομέρειες. Καλό είναι να μη μένουμε στα χρώματα (που αλλάζουν εύκολα) αλλά στα σχηματικά χαρακτηριστικά του κορμού ή του κεφαλιού τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 27 Αυγούστου 2010 Author #28 Share 27 Αυγούστου 2010 (edited) Τηλεφώνησα στο κατάστημα που το αγόρασα και μου είπανε είναι: aulonocara nyassae saulosi Τ' είν' τούτο ; Έγινε επεξεργασία 27 Αυγούστου 2010 - Rout Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Αυγούστου 2010 #29 Share 27 Αυγούστου 2010 Σίγουρα καλύτερες φωτογραφίες της θα μας βοηθήσουν. Να προσθέσω πως ο αρσενικός fryeri που είχα εγώ, λόγο έντονου φωτός που είχα στο ενυδρείο, ήταν σκούρος μπλε προς μαύρος με πορτοκαλί λεπτομέρειες. Καλό είναι να μη μένουμε στα χρώματα (που αλλάζουν εύκολα) αλλά στα σχηματικά χαρακτηριστικά του κορμού ή του κεφαλιού τους.. Οταν ειναι τσαντιλας ειναι σκουρος,κατα τα αλλα ειναι γαλαζιος.Νομιζω παλια ειχαμε κουβεντιασει μαζι για το συγκεκριμενο ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Αυγούστου 2010 #30 Share 27 Αυγούστου 2010 Τηλεφώνησα στο κατάστημα που το αγόρασα και μου είπανε είναι: aulonacara nyasse saulosi Τ' είν' τούτο ; Πολυ ωραιο ψαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 27 Αυγούστου 2010 Author #31 Share 27 Αυγούστου 2010 Πολυ ωραιο ψαρι. Θα γίνει και αυτό κανένα μέτρο μακρύ στο μέλλον ; Να το βάλω στη μπανιέρα από τώρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Αυγούστου 2010 #32 Share 27 Αυγούστου 2010 Θα γίνει και αυτό κανένα μέτρο μακρύ στο μέλλον ; Να το βάλω στη μπανιέρα από τώρα ; Οχι αλλα δεν κανει στα λυτρα σου.Η γωμη μου ειναι αλλα να μας πουν και οι πρεσβυτεροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn 27 Αυγούστου 2010 #33 Share 27 Αυγούστου 2010 13cm max το αρσενικό 10cm max το θηλυκό. kixlidate ναι τα είχαμε ξαναπεί. Απλά δεν έχω ενημερώσει το δικό μου θεματάκι λόγω έλλειψης χρόνου. Εμένα ήταν μονίμως σκούρος και τσαντισμένος και την πλήρωναν όοολα τα υπόλοιπα ψαράκια. Άσε.. Θα τα γράψω στο δικό μου θέμα να μη βγαίνουμε εκτός εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 27 Αυγούστου 2010 Author #34 Share 27 Αυγούστου 2010 Οχι αλλα δεν κανει στα λυτρα σου.Η γωμη μου ειναι αλλα να μας πουν και οι πρεσβυτεροι. Κιχλιδάτε, έχεις σε κάποιο ποστ στο φόρουμ φωτογραφίες με το 700αρι ενυδρείο σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Αυγούστου 2010 #35 Share 27 Αυγούστου 2010 Κιχλιδάτε, έχεις σε κάποιο ποστ στο φόρουμ φωτογραφίες με το 700αρι ενυδρείο σου ; Τωρα με εσφαξες.Εγω εχω κανει χειροτερα πραγματα απο εσενα.Εδω μεσα ομως εμαθα παρα πολλα.Οσο για το ενυδρειο μου αμα στο παρουσιασω ,θα πεις αυτος με συμβουλευει για το χαλικη?Γιατι εγω εχω ακομα και τωρα βοτσαλο μεχρι και 2 ποντους.Αλλα βλεπω και νιωθω οτι στα ψαρια μου δεν αρεσει καθολου.Και εκτος αυτου διαθετο πολυ χρονο,αν και δεν εχω καθολου τωρα στο καθαρισμα,για να ειναι καλα τα ψαρακια μου.Γιατι αν ειχα βαλει αμμο δεν θα χρειαζωταν τιποτα απο αυτα που κανω αναγκαστηκα τωρα Θα το παρουσιασω τελος του οκτομβρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 27 Αυγούστου 2010 Author #36 Share 27 Αυγούστου 2010 (edited) Τωρα με εσφαξες.Εγω εχω κανει χειροτερα πραγματα απο εσενα.... Μα εγώ δεν έχω κάνει τίποτα κακό. Αυτά τα λέτε εσείς. Αν ακολουθούσαμε όλοι τους κανόνες θα είχαμε όλοι το ίδιο ενυδρείο. Το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν ότι ο ένας έβαλε τις πέτρες δεξιά, ο άλλος αριστερά, και ο τρίτος τις έβαλε στη μέση. Έγινε επεξεργασία 27 Αυγούστου 2010 - Rout Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 27 Αυγούστου 2010 #37 Share 27 Αυγούστου 2010 Μα εγώ δεν έχω κάνει τίποτα κακό. Αυτά τα λέτε εσείς. Εμεις οι κακοι Και εγω τοτε που ειπα εχω βοτσαλο μεσα οι Αφρικανοι φιλοι μου ειπαν να το βγαλω.Το ειχα μαζεψει απο μια καταπλυκτικη παραλια ,που δεν θα την πω,πριν 10 χρονια.Και περιμενα την στιγμη που θα γινω αφρικανος να την βαλω μεσα.Εκει να δεις κακους,που ολοι ελεγαν βγαλτο.Εδω μεσα υπαρχουν πολυ αξιολογοι και γνωστες της Αφρικης και οχι μονο, αμα παρακουλουθεις θα καταλαβεις ποιοι ειναι (οι κακοι).Οτι σου πουν αυτο ειναι.Εσυ και εγω δεν χρειαζεται να το ψαξουμε.Να ειναι καλα αυτοι ψαχνουν και για μας.Ολα αυτα στα λεω γιατι μου εκανε εντυπωσει ο τιτλος που εβαλες στο θεμα σου,που τωρα νομιζω οτι καταλαβες και πρεπει να τον αλλαξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 Αυγούστου 2010 #38 Share 27 Αυγούστου 2010 Καλώ ήλθες , ήδη οι αγαπητοί φίλοι σε έχουν ενημέρωσει.Οι διαστάσεις του ενυδρείου σου ποιές είναι; Το ενυδρείο είναι μικρό για τα συγκερκιμένα ψάρια τα οποία πρέπει να βρίσκονται σε χαρέμια. Προσπάθησες να διαβάσεις λίγο για την Αφρική - υπάρχουν πολλά θέματα εδώ μέσα- και ειδικά για την λίμνη malawi γιατί τα ψάρια σου κατάγονται από κει. Σου δίνω και κάποια λινκ για να δείς http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=363678 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry363678 http://www.cichlid-forum.com/profiles/?region=M http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28495 και άλλα πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 27 Αυγούστου 2010 Author #39 Share 27 Αυγούστου 2010 (edited) Καλώ ήλθες , ήδη οι αγαπητοί φίλοι σε έχουν ενημέρωσει.Οι διαστάσεις του ενυδρείου σου ποιές είναι; Το ενυδρείο είναι μικρό για τα συγκερκιμένα ψάρια τα οποία πρέπει να βρίσκονται σε χαρέμια. Προσπάθησες να διαβάσεις λίγο για την Αφρική - υπάρχουν πολλά θέματα εδώ μέσα- και ειδικά για την λίμνη malawi γιατί τα ψάρια σου κατάγονται από κει. Σου δίνω και κάποια λινκ για να δείς http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=363678 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry363678 http://www.cichlid-forum.com/profiles/?region=M http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28495 και άλλα πολλά. Ευχαριστώ πολύ για τα λινκς. Πολύ χρήσιμα. Οι διαστάσεις είναι 80Χ35Χ40 Έγινε επεξεργασία 27 Αυγούστου 2010 - Rout Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 Αυγούστου 2010 #40 Share 27 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τα λινκς. Πολύ χρήσιμα. Οι διαστάσεις είναι 80Χ35Χ40 Οι διαστάσεις αυτές θα έλεγα οτι είναι απαγορευτικές για ψάρια από λίμνη malawi.Θα μπορούσες όμως άνετα να φτιάξεις ενα ωραίο ενυδρείο με ψάρια λίμνης Ταγκανίκας . όπως για παράδειγμα κοχυλόψαρα ή julidochromis ή brichardi.Αν σε ενδιαφέρει διάβασε για λίμνη Ταγκανίκα στο φόρουμ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37916 http://www.cichlid-forum.com/articles/ ,ευχαρίστως οι φίλοι της Ταγανίκας θα σε βοηθήσουν σε όποιες απορίες έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 27 Αυγούστου 2010 Author #41 Share 27 Αυγούστου 2010 Κύριοι, σας φέρνω προ τετελεσμένων. Καταλάβετέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizu 27 Αυγούστου 2010 #42 Share 27 Αυγούστου 2010 To avatar σου έχει να κάνει με το περιεχόμενο του ενυδρείου σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 27 Αυγούστου 2010 Author #43 Share 27 Αυγούστου 2010 To avatar σου έχει να κάνει με το περιεχόμενο του ενυδρείου σου; Έχει να κάνει με το μέλλον του ενυδρίου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Αυγούστου 2010 #44 Share 27 Αυγούστου 2010 (edited) Αρκετα γραφτηκαν. Ο φιλος εχει παρει τις απαντησεις του, του εγιναν προτασεις κλπ Ας φτιαξει το ενυδρειο του οπως θελει και σε οποιον δεν αρεσει ή δεν συμφωνει, απλα δεν ασχολειται με το θεμα του. Έγινε επεξεργασία 27 Αυγούστου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 27 Αυγούστου 2010 Author #45 Share 27 Αυγούστου 2010 Αρκετα γραφτηκαν. Ο φιλος εχει παρει τις απαντησεις του, του εγιναν προτασεις κλπ Ας φτιαξει το ενυδρειο του οπως θελει και σε οποιον δεν αρεσει ή δεν συμφωνει, απλα δεν ασχολειται με το θεμα του. Ναι. Έτσι είναι. Εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους για τη συμβολή τους. Ίσως οι επόμενες κινήσεις μου να είναι πιο ισοροπημένες. Ίσως και όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Αυγούστου 2010 #46 Share 27 Αυγούστου 2010 Αρκετα γραφτηκαν. Ο φιλος εχει παρει τις απαντησεις του, του εγιναν προτασεις κλπ Ας φτιαξει το ενυδρειο του οπως θελει και σε οποιον δεν αρεσει ή δεν συμφωνει, απλα δεν ασχολειται με το θεμα του. +1 Mιας και ο κατοχος του ειναι σιγουρος οτι ολα ειναι τελεια στο ενυδρειο του και δεν χρειαζεται καποια βελτιωση Η αλλαγη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 Αυγούστου 2010 #47 Share 27 Αυγούστου 2010 Κύριοι, σας φέρνω προ τετελεσμένων. Καταλάβετέ το. Η Αφρική εδώ αγαπητέ είναι μια ομάδα που πρώτα από ολα σέβεται την προσπάθεια των μελών για βιοτοπικά αφρικάνικά ενυδρεία ,λοιπόν εγώ δεν θα πώ τίποτα άλλο πάρα να σου ευχηθώ καλή ;;; συνέχεια.Οσον δε αφορά τα τετελεσμένα ελπίζω να κάνεις χιούμορ .... Σωκράτης Γεωργίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Αυγούστου 2010 #48 Share 28 Αυγούστου 2010 Κύριοι, σας φέρνω προ τετελεσμένων. Καταλάβετέ το. Λατρευω τους ανθρωπους που εχουν χιουμορ,αλλα για να εχει επιτυχια πρεπει να γινεται σε σωστο χρονο.Χθες σου μιλησα για καποιους (κακους) χαριτολογωντας.Τρεις απο αυτους ασχοληθηκαν μαζι σου.Σε δικαιολογω γιατι εισαι καινουργιος.Εαν εισαι τοσο πολυ αποφασιζμενος να κανεις σουσι τα ψαρακιασου,οπως προαναφερες,δικαιωμα σου.Και οταν γινουν σουσι ,που θα γινουν, και καταλαβεις το λαθος σου,και θελεις πραγματικα ομως,να στησεις σωστο ενυδρειο,εμεις εδω ειμαστε. ΦΙΛΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2010 #49 Share 29 Αυγούστου 2010 Κύριοι, σας φέρνω προ τετελεσμένων. Καταλάβετέ το. Ποιους..εμας;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 30 Αυγούστου 2010 Author #50 Share 30 Αυγούστου 2010 +1 Mιας και ο κατοχος του ειναι σιγουρος οτι ολα ειναι τελεια στο ενυδρειο του και δεν χρειαζεται καποια βελτιωση Η αλλαγη . Αυτά τα βγάζεις από το μυαλό σου. Πουθενά δεν ειπώθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος