costas21 26 Αυγούστου 2010 #1 Share 26 Αυγούστου 2010 Καλή σας μέρα... Εχθές το βράδι είχαμε πάει με τον πιτσιρικά μου για ψάρεμα και μαζί με μία μουρμούρα ανέβηκε μαζί και αυτό...ξέρει κάποιος τι παίζει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 26 Αυγούστου 2010 #2 Share 26 Αυγούστου 2010 αν και δν εχω ιδεα τι ειναι...ειναι πανεμορφο!!!!δν εχω ξαναδει κατι τετοιο στη θαλασσα!!!που το πετυχες...???πολυ βαθυα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Αυγούστου 2010 Author #3 Share 26 Αυγούστου 2010 αν και δν εχω ιδεα τι ειναι...ειναι πανεμορφο!!!!δν εχω ξαναδει κατι τετοιο στη θαλασσα!!!που το πετυχες...???πολυ βαθυα??? Kαλημέρα... Στο πόρτο ράφτι το έβγαλα ψάρευα απο την παραλία και ανέβηκε με μία μουρμούρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 26 Αυγούστου 2010 #4 Share 26 Αυγούστου 2010 Kαλημέρα... Στο πόρτο ράφτι το έβγαλα ψάρευα απο την παραλία και ανέβηκε με μία μουρμούρα... βλεπω να πηγαινω καμοια βολτουλα απο κει πριν τελειωσει το καλοκαιρακι...να κανω καμοια βουτια...εχεικι αλλα τετοια ωραια εκει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Αυγούστου 2010 Author #5 Share 26 Αυγούστου 2010 (edited) βλεπω να πηγαινω καμοια βολτουλα απο κει πριν τελειωσει το καλοκαιρακι...να κανω καμοια βουτια...εχεικι αλλα τετοια ωραια εκει??? Άμα ψάξεις... ...κάτι θα βρεις!!! Έγινε επεξεργασία 26 Αυγούστου 2010 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 27 Αυγούστου 2010 #6 Share 27 Αυγούστου 2010 Doris Hypselodoris picta http://www.emop.org/hpicta.html http://diveland.es/galeria/slides/Babosa%2...0picta%20).html Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 1 Σεπτεμβρίου 2010 Author #7 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Γιώργο σε ευχαριστώ... Να δοκιμάσω να πιάσω ένα να του κάνω προσαρμογή στο ενυδρείο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 2 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστυχως δεν θα εχει καμια τυχη να ζησει σε ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 2 Σεπτεμβρίου 2010 Author #9 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστυχως δεν θα εχει καμια τυχη να ζησει σε ενυδρειο Οπότε μένουμε στο να το θαυμάζουμε με την μάσκα... Τhanks Άκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος