GoldPhoenix 25 Αυγούστου 2010 #1 Share 25 Αυγούστου 2010 Γεια σας και από εμένα. Είμαι ακόμη ένας νέος στον χώρο. Το φόρουμ σας το ανακάλυψα ψάχνοντας στο ίντερνετ. Πραγματικά δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοια αρέσκεια στα ενυδρεία και στα ψάρια ειδικότερα! Χαίρομαι πολύ γι΄ αυτό καθώς συνειδητοποιώ οτι είναι μια μαγεία από το λίγο που ψάχνομαι. Δεν έχω ενυδρεία παρά μόνο μια νεοαποκτηθήσα γυάλα 3.5L με τον μονομάχο μου και 3 neon tettra (ναι...είναι ζωντανά και τα 3 και κατανοώ οτι τα 3,5L είναι ελάχιστα για τα ψαράκια μου αλλά άμα δεν ξέρεις και δεν σου εξηγούν τι να κάνεις ο άπειρος). Πολύ ωραίο φόρουμ! Χαίρομαι που βλέπω τόσο πολύ κόσμο να αντιμετωπίζει τα ψάρια ως οντότητες και όχι σαν διακοσμητικά στοιχεία! Καλή συνέχεια παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 25 Αυγούστου 2010 #2 Share 25 Αυγούστου 2010 καλως ηρθες!!! βλεπω οτι εισαι συνηδητοποιημενος με το θεμα! οποτε ξερεις τι πρεπει να κανεις!! διαβασμα για το καθε ειδος που εχεις ή που θελεις καθως και για το στρωσιμο του ενυδρειου σου και τη διακοσμηση του!! καλη συνεχεια και καλο διαβασμα! εδω θα βρεις τα παντα!! και μη διστασεις να ρωτησεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 25 Αυγούστου 2010 #3 Share 25 Αυγούστου 2010 Καλώς τον και καλό διάβασμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 25 Αυγούστου 2010 #4 Share 25 Αυγούστου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Αυγούστου 2010 #5 Share 26 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 26 Αυγούστου 2010 #6 Share 26 Αυγούστου 2010 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Αυγούστου 2010 #7 Share 31 Αυγούστου 2010 τα αυτία σου ανοιχτά να ακούς για να μην την πατήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts