Jump to content

Ζωντανεμα νεκρου Βραχου

Recommended Posts

Εχω εδω και 2 μινες που ξεκινησα το ενυδρειο με νεκρο βραχο

Ο βραχος προερχαιτε απο την Ινδονισια και ειναι απο νεκρα κοραλια τα περισσοτερα κομακια

Το ερωτημα μου ειναι οτι στους βραχους εχει αρχισει να βγαινουν κιλιδες μωβ,κιλιδες απο πρασινο χρωμα και σε μερικους βραχους εχει καφετησει αρκετα.πια απο αυτα να με ανισηχουν?

Ειναι καινουριο οπως ειπες..εεε κατι θα βγαλει ,απλα να τις περιορισεις οσο μπορεις με καλη κυκλοφορια ,καλο σκιμμαρισμα ,καλο αντιφωσφορο και ανθρακα και ελενχο τα νιτρικα και τα φοσφωρικα.

Την βιολογια που την στηριζεις?

Προσεχε την πρασινη,και μετα την καφε!!

Aν το ενυδρειο σου εχει μονο νεκρο βραχο και καθολου ζωντανο ωστε να μπολιασει τον υπολοιπο,καλο ειναι να ριξεις καποια βακτηρια για θαλασσινο ενυδρειο.

Το καφετι ειναι πιθανοτατα διατομικη αλγη.Φυσιολογικη για νεο ενυδρειο.Θα φυγει.

Μωβ και πρασινα σημαδια ειναι μαλλον καποιες κοραλινες που τωρα ξεκινανε να κανουν την εμφανιση τους.Αν αφαιρουνται με το χερι,τοτε ειναι καποιες μικροαλγες

Δεν αφαιρονται τοσο ευκολα η πρασινη και η καφε γιατι ειναι σαν να βγαινει μεσα απο τον βραχο,τωρα το σηστημα υποστηριζεται σε βιολογια με αμπουλες οπου η καθε αμπουλα εχει περισοτερα απο 1 ενα εκατομυρια βακτιριδια,παντως ειναι παρα πολυ αποτελεσματικη για τον λογο οτη στους μολις 1μινα που την εχω εισαγει στο ενυδρειο εχω καταφερει να ριξω το ΝΟ2 στο 0mg/l κατι που φαινεται οτη ο κυκλος του αζωτου εχει κλισει και αυτο οφιλεται συγουρα σε αυτην την μορφη τον βακτιριον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...