salamander 24 Αυγούστου 2010 #1 Share 24 Αυγούστου 2010 Τελειωμό δεν έχουν οι προκλήσεις των φορέων του ποδοσφαίρου όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον κάθε υγειώς σκεπτόμενο άνθρωπο.Μετά τη χθεσινοβραδινή απόφαση σκάνδαλο της ΕΠΟ για τη διατήρηση του διαιτητή Σπάθα στους πίνακες διαιτητών της Σούπερλιγκα,σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με θυγατρική εταιρία του ΟΠΑΠ για βασική χορηγία που θα της αποφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως!!! Ναί σωστά διαβάσατε...η χορηγία του ΟΠΑΠ που πριν σύο μήνες κόπηκε από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ(εξαιτίας επεισοδίων στο άθλημα χάντμπολ)ο οποίος ήθελε να κάνει έργα στις θύρες 7 και 8 για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών τώρα δίνεται στην ΑΕΚ απλόχερα χωρίς όμως να συντρέχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.Ίσως γιατί πήραν το φώς της δημοσιότητας κάποιες ακάλυπτες επιταγές...... To πρόβλημα βέβαια δεν είναι η ΑΕΚ αλλά οι άνθρωποι που αποφασίζουν αλλά και αυτοί που παρεμβαίνουν(βλ. Γερουλάνος)...-που είναι άραγε τώρα?-. Επίσης θυμίζουμε ότι αφορμή για την απόσυρση της χορηγίας για τα έργα στον ΠΑΟΚ ήταν τα επεισόδια για το φαϊναλ φορ του Χάντμπολ απέναντι στην...ΑΕΚ!! Το γεγονός μάλιστα "μαγειρεύεται" με μεγάλη τέχνη και δια της πλαγίας οδού αφού η μυστικότητα που διακρίνει τις "διαπραγματεύσεις" δεν επιτρέπει στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Σταύρος Αδαμίδης σχολίασε:«Δεν θέλω να πω κάτι πέρα από το ότι αν όλα πάνε καλά μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα». Μάλιστα σε ερώτηση που του έγινε αν ο χορηγός είναι από τον ΟΠΑΠ δεν το διέψευσε και αρκέστηκε να χαμογελάσει, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο. Υ.Γ.Τώρα άραγε θα παρέμβει κανείς? Πηγή : http://www.sportsview.gr/index.php?option=...&Itemid=202 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 24 Αυγούστου 2010 #2 Share 24 Αυγούστου 2010 Ορέστη καλά όλα αυτα αλλά τι σου κάνει εντύπωση; Περίμενες οτι το ποδόσφαιρο δεν θα παρουσιάσει τις ίδιες παθογένειες που παρουσιάζει η ελληνική κοινωνία; Όσο θέλουμε η ομαδάρα μας να κερδίζει με κάθε τρόπο και φωνάζουμε μόνο όταν μας τα κάνει ο απέναντι, αυτά θα συμβαίνουν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μόνο για τον μεταξύ μας χαβαλέ. Όποιος θέλει να χαρεί ποδόσφαιρο βλέπει τα σοβαρά και προηγμένα πρωταθλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 24 Αυγούστου 2010 Author #3 Share 24 Αυγούστου 2010 Κωστή το μόνο που με νοιάζει είναι ότι κόβονται μισθοί συντάξεις ότι δουλεύω για 500€ και το κράτος(οπαπ) δίνει χορηγία επιλεκτικά και βγάζει από τα ταμία του 1,300,000€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Αυγούστου 2010 #4 Share 24 Αυγούστου 2010 Αν και ΑΕΚ θα συμφωνισω μαζισου που ολα γινονται κατω απο το τραπεζι,και στο ποδοσφαιρο.Απλα απορω που απορεις.Φυσικα πραγματα ειναι ολη αυτη η παρακμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 24 Αυγούστου 2010 #5 Share 24 Αυγούστου 2010 Κωστή το μόνο που με νοιάζει είναι ότι κόβονται μισθοί συντάξεις ότι δουλεύω για 500€ και το κράτος(οπαπ) δίνει χορηγία επιλεκτικά και βγάζει από τα ταμία του 1,300,000€ Από αυτη την σκοπιά συμφωνώ 100% μαζί σου. Έχεις απόλυτο δίκιο και βάλε και στην εικόνα την ΕΡΤ με τις τεράστιες προσφορές που έκανε τα προηγούμενα χρόνια για τηλεοπτικά δικαιώματα ομάδων. Οι εν λόγω προσφορές δεν ήταν μόνο προκλητικές, ήταν και αντίθετες με την ευρωπαϊκή νομοθεσία καθώς συνιστούν αθέμιτο ανταγωνισμό σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 24 Αυγούστου 2010 Author #6 Share 24 Αυγούστου 2010 Αν και ΑΕΚ θα συμφωνισω μαζισου που ολα γινονται κατω απο το τραπεζι,και στο ποδοσφαιρο.Απλα απορω που απορεις.Φυσικα πραγματα ειναι ολη αυτη η παρακμη. Να μην απορείς που απορώ,μάλλον εγώ θα έπρεπε να λυπάμαι που πλέον κάποιοι κάποια πράγματα τα θεωρείτε φυσιολογικά.Εσύ μπορεί να είσαι 40-50 χρονών και να μην έχεις και όρεξη για αντίδραση και ώς ένα σημείο τα καταλαβαίνω.Εγώ όμως που είμαι 20 πρέπει και να αντιδράσω και να ενημερώσω μιας που αν δεν το κάνω σε 2-3 χρόνια θα χρειασθεί να ψάχνω για άλλη χώρα. Από αυτη την σκοπιά συμφωνώ 100% μαζί σου. Έχεις απόλυτο δίκιο και βάλε και στην εικόνα την ΕΡΤ με τις τεράστιες προσφορές που έκανε τα προηγούμενα χρόνια για τηλεοπτικά δικαιώματα ομάδων. Οι εν λόγω προσφορές δεν ήταν μόνο προκλητικές, ήταν και αντίθετες με την ευρωπαϊκή νομοθεσία καθώς συνιστούν αθέμιτο ανταγωνισμό σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια. Αυτό είναι ένα άλλο σοβαρό θέμα μιας που έχει να κάνει με ''κρατική επιλεκτική χορηγία'' στις δύο όμάδες που όλοι ξέρουμε...Αυτό δεν έγινε μόνο πέρυσι αλλά και φέτος.Επίσης να πω και κάτι που ίσως δεν το καταλάβανε αρκετοί.Την εθνική την έδειξε το conexx ενώ το παο-οσφπ η ΝΕΤ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 24 Αυγούστου 2010 #7 Share 24 Αυγούστου 2010 Αν και ξερουμε πως δουλευει το συστημα ε δεν μπορει να τα δεχομαστε ολα χωρις αντιδραση...Ανθρωποι ειμαστε και εχουμε μια αλφα αξιοπρεπεια,δεν μπορουμε δεχομαστε το χαστουκι και να σκηβουμε το κεφαλι. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα εγω δεν λεω να μην την πληρωσει και ο ΠΑΟΚ αλλα οχι μονο αυτος,δεν πλακωθηκαν μονοι τους τα ντουγανια μας,ηταν κι αλλα ντουγανια εκει.Δεν ειναι δυνατων να την πληρωσει μονο ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ οχι μονο να μην την πληρωσει αλλα να πληρωθει και απο πανω. Αλλα ολα εδω πληρωνοντε και ολοι αυτοι οι καθως πρεπει κυριοι θα ερθουν να κανουν την παρελαση τους στην ΔΕΘ,ε λοιπον θα παμε να τους κανουμε παρεα οπως πριν μερικα χρονια... Συγχαρητηρια για το θεμα salamander! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Αυγούστου 2010 #8 Share 24 Αυγούστου 2010 Πολυ σωστα και σωφα σου απαντησε ο φιλος Καρυδας.Οσο θελουμε η ομαδαμας να κερδιζει,και να τα περνει ειναι καλα.Περσι που δωθηκε 1300000 στην ομαδα σου, δεν ειπες οτι δεν τα θελεις.Και τωρα εγω σαν οπαδος πρεπει να χαρω γιατι τα περνει η ομαδαμου,αδιαφοροντας αν ειναι δικαιο? Οχι βεβαια και γιαυτο συμφωνησα μαζισου.Απλα τονισα την παρακμη που υπαρχει σε ολα τα επιπεδα.Οσο για τα 50 μου χρονια πιστεψεμαι λαθος συμπερασμα εβγαλες.Η επανασταση απο τα γηπεδα δεν γινονται.Το ποδοσφαιρο ειναι ενα θεαμα και μονο ετσι πρεπει να το βλεπουμε.Γιατι αυτο θελουν,να μας παραμυθιασουν ,να μας φανατισουν,για να μη βλεπουμε οτι απο τον σεπτεβρη θα μειωθη και το επιδομα ανεργιας.Μονο μια φορα το ειπαν και εφυγε. Φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 24 Αυγούστου 2010 Author #9 Share 24 Αυγούστου 2010 Κάνεις ένα λάθος και καλό είναι να μην απαντάς έτσι αν δεν γνωρίζεις.Ο οπαπ(κρατικός οργανισμός) είναι υποχρεωμένος να δώσει χορηγία στον ΠΑΟΚ και σε όποια ομάδα μιας και το κράτος απαγορεύει οποιαδήποτε άλλη χορηγία νομικά. Επίσης το θέμα δεν το άνοιξα για να πω '' τι αδικημένος που είναι ο Παοκ''.Νομίζω ότι κάποιος μπορεί να βγάλει πολλά παραπάνω συμπεράσματα. Φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Αυγούστου 2010 #10 Share 24 Αυγούστου 2010 Κάνεις ένα λάθος και καλό είναι να μην απαντάς έτσι αν δεν γνωρίζεις.Ο οπαπ(κρατικός οργανισμός) είναι υποχρεωμένος να δώσει χορηγία στον ΠΑΟΚ και σε όποια ομάδα μιας και το κράτος απαγορεύει οποιαδήποτε άλλη χορηγία νομικά. Επίσης το θέμα δεν το άνοιξα για να πω '' τι αδικημένος που είναι ο Παοκ''.Νομίζω ότι κάποιος μπορεί να βγάλει πολλά παραπάνω συμπεράσματα. Φιλικα Πραγματι δεν ξερω το θεμα.Αν καταλαβα λαθος απο τα γραφομενα σου διορθωσεμε.ΟΠΑΟΚ πηρε περσι 1300000 και φετος θα τα παρει η ΑΕΚ,σωστα? Και επισης δεν ξερω,αν η ΑΕΚ,η Λαρισα,η ο ΗΡΑ περσι πηρε αυτα τα λεφτα.Και επισης το βρισκω παραλογο να ειναι ενας δημοσιος οργανισμος με τα λευτα μας,να ειναι υποχρωμενος να κανει χορηγια,για οποιονδιποτε.Ετσι για να το ελαφρυνουμε το θεμα,το τελευταιο Κ που εχουν η ομαδες μας σημαινει πολλα για μενα.Ημαστε αδελφια.Το πρωταθλημα ας το παρει το ενα απο τα δυο Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 24 Αυγούστου 2010 #11 Share 24 Αυγούστου 2010 Πραγματι δεν ξερω το θεμα.Αν καταλαβα λαθος απο τα γραφομενα σου διορθωσεμε.ΟΠΑΟΚ πηρε περσι 1300000 και φετος θα τα παρει η ΑΕΚ,σωστα? Και επισης δεν ξερω,αν η ΑΕΚ,η Λαρισα,η ο ΗΡΑ περσι πηρε αυτα τα λεφτα.Και επισης το βρισκω παραλογο να ειναι ενας δημοσιος οργανισμος με τα λευτα μας,να ειναι υποχρωμενος να κανει χορηγια,για οποιονδιποτε.Ετσι για να το ελαφρυνουμε το θεμα,το τελευταιο Κ που εχουν η ομαδες μας σημαινει πολλα για μενα.Ημαστε αδελφια.Το πρωταθλημα ας το παρει το ενα απο τα δυο Κ Φιλαρακο μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις τι λεμε,δεν εχει κανενας προβλημα να παρει η ΑΕΚ 1300000 οπως περσυ ο ΠΑΟΚ η του χρονου οποιαδηποτε αλλη ομαδα το προβλημα ειναι η δηλωση Γερουλανου οτι κοβετε η χορηγεια σε ομαδα που δεν μπορει να ελεγξει τους οπαδους της(βλ ΠΑΟΚ) και μεχρι εδω ειμαι μαζι του,αλλα δεν μπορει να κοβει την χορηγεια στον ΠΑΟΚ (που μπορει να εισαι μακρια και να μην ξερεις αλλα μας στοιχησε πολυ)και να δεινει στην ΑΕΚ χορηγεια απο την στιγμη και οι οπαδοι της συνεπλακησαν στα επισοδεια της Λαμιας και ακομα προχθες σακατεψαν εναν ανθρωπο 61 ετων,που βλεπεις την ισονομια? Κοιτα δεν θα αλλαξει τιποτα απο αυτα που γραφω αλλα δεν μπορει κανεις να μου πει να μην τα γραφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterba2 24 Αυγούστου 2010 #12 Share 24 Αυγούστου 2010 Γελαει ο κοσμος με το θεμα που ανοιξες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 24 Αυγούστου 2010 #13 Share 24 Αυγούστου 2010 παντως νομιζω οτι το ιδιο θεμα πρεπει να ανοιχτει και για τα χρεη που χαριζονται... βεβαια εδω και 2 χρονια τουλαχιστον εγω σταματησα να ασχολουμαι με ολες αυτες τις ιστοριες και γενικα βλεπω μονο μπαλα και δεν χαλαω τη ζαχαρενια μου, γιατι θεωρω οτι τα αλλα ολα σε εκνευριζουν και προτρεπουν τη βια, αφου απο οποια σκοπια και να τα δεις το μονο που γινεται ειναι να τσατιζεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 24 Αυγούστου 2010 #14 Share 24 Αυγούστου 2010 Ολοι υποστηριζουμε καποια ομαδα ασχολουμε με το τοπι 30 χρονια ολα αυτα τα χρονια καταλαβα οτι για να αλλαξει κατι πρεπει πρωτα να αλλαξουμε εμεις και να παψουμε να εχουμε οπαδικες παρωπιδες και να μην ξεχναμε οτι στο ποδοσφαιρο πλεον εχει μπει και η πολιτικη και οι [μεγαλες] ομαδες και οι ανθρωποι που τις διοιηκουν εχουν κανει τα απιστευτα και εχουν ξεπληνει ουκ ολιγο μαυρο χρημα λογω του στατου τους. φιλικα Σπυρος ΑΕΚΑΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 24 Αυγούστου 2010 #15 Share 24 Αυγούστου 2010 Γελαει ο κοσμος με το θεμα που ανοιξες.... Επειδή εμένα δεν μου φαίνεται αστείο το θέμα αλλά αντίθετα πολύ σοβαρό, θες να εξηγήσεις τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterba2 25 Αυγούστου 2010 #16 Share 25 Αυγούστου 2010 Επειδή εμένα δεν μου φαίνεται αστείο το θέμα αλλά αντίθετα πολύ σοβαρό, θες να εξηγήσεις τι εννοείς; Οπαδικες παρωπιδες.... τα ειπε ολα ο φιλος corfu! αν ανοιγε το θεμα φιλαθλος αδικημενης ομαδας ισως καθομουν να το συζητησω κιολας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 25 Αυγούστου 2010 #17 Share 25 Αυγούστου 2010 Οπαδικες παρωπιδες.... τα ειπε ολα ο φιλος corfu! αν ανοιγε το θεμα φιλαθλος αδικημενης ομαδας ισως καθομουν να το συζητησω κιολας... Τα θέματα που δεν σε αφορούν και δεν τα βρίσκεις ενδιαφέροντα, απλά τα αγνοείς. Να λες όμως σε αυτόν που το άνοιξε ότι γελάει ο κόσμος, θα σε παρακαλέσω να μην το κάνεις ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 26 Αυγούστου 2010 Author #18 Share 26 Αυγούστου 2010 Οπαδικες παρωπιδες.... τα ειπε ολα ο φιλος corfu! αν ανοιγε το θεμα φιλαθλος αδικημενης ομαδας ισως καθομουν να το συζητησω κιολας... Κάνε μας την χάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterba2 26 Αυγούστου 2010 #19 Share 26 Αυγούστου 2010 Τα θέματα που δεν σε αφορούν και δεν τα βρίσκεις ενδιαφέροντα, απλά τα αγνοείς. Να λες όμως σε αυτόν που το άνοιξε ότι γελάει ο κόσμος, θα σε παρακαλέσω να μην το κάνεις ξανά. ε θα εσκαγα αν δε σχολιαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterba2 26 Αυγούστου 2010 #20 Share 26 Αυγούστου 2010 (edited) Κάνε μας την χάρη. αντέχεις ??? Έγινε επεξεργασία 26 Αυγούστου 2010 - sterba2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 30 Αυγούστου 2010 #21 Share 30 Αυγούστου 2010 (edited) ρε παιδια η φανελα του παοκ παμε στοιχημα λεει μπροστα η μου φαινεται;;;; Έγινε επεξεργασία 30 Αυγούστου 2010 - annateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Αυγούστου 2010 #22 Share 30 Αυγούστου 2010 Ναι είναι χορηγία του ΟΠΑΠ στις φανέλες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ ενώ συζητάει με Αρη και Παναθηναϊκό. Για ΑΕΚ δεν γνωρίζω. Ο Ορέστης δεν αναφέρεται σε αυτό, αλλά σε χρήματα που δίνει ο ΟΠΑΠ κάθε χρόνο σε όλες τις ομάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 30 Αυγούστου 2010 #23 Share 30 Αυγούστου 2010 εγω απτο πρωτο του ποστ αλλο καταλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Αυγούστου 2010 #24 Share 30 Αυγούστου 2010 εγω απτο πρωτο του ποστ αλλο καταλαβα. Αν δεν μας πεις τι κατάλαβες δεν βοηθάς και πολύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 4 Σεπτεμβρίου 2010 #25 Share 4 Σεπτεμβρίου 2010 http://sport24.gr/genika/sto_aytofwro_o_pe...khs.507665.html εβγαλε τετοιο θεμα πρωτοσελιδο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος