Freeman 23 Αυγούστου 2010 #1 Share 23 Αυγούστου 2010 2 απο τα tetra μου έχουν λίγο πρισμένη κοιλιά και δεν είναι απο το φαι.Μην φανταστείτε τίποτα το υπερβολικό,είναι σαν να έχουν σκάσει απο το φαί αλλα είναι μόνιμη η κατάσταση.Δεν έχουν ανασηκωμένα λέπια. Φωτο δεν μπορώ να βγάλω γιατι η φωτογραφική μου βρίσκεται στην Λιθουανία Μπορώ να ταίσω με sera bacto tabs έστω και προλιπτικα?Είναι μεταδοτική ή ασθένεια Dropsy? Αν ταίσω με sera bacto tabs θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα ψάρια ή η βιολογία??? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Αυγούστου 2010 #2 Share 23 Αυγούστου 2010 Μήπως είναι θηλυκά και είναι πιο ογκώδη? Προληπτικά μπορείς να ταΐσεις με baktotabs χωρίς πρόβλημα, αλλά σε καμία περίπτωση μη το κάνεις ως μόνιμη διατροφή. Εγώ θα ήθελα και άλλα στοιχεία πριν περάσουμε σε τέτοιες λύσεις. ΥΓ: Όταν επιστρέψει η φωτογραφική ελπίζω να έχει στη μνήμη της και "ενδιαφέρον" περιεχόμενο από τα ξένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 23 Αυγούστου 2010 Author #3 Share 23 Αυγούστου 2010 (edited) Αν φάνε και τα άλλα ψάρια bacto tabs υπάρχει κάποιο πρόβλημα? @Μήπως είναι θηλυκά και είναι πιο ογκώδη? Παίζει και αυτο αλλα με μικρή πιθανότητα Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 26 Αυγούστου 2010 #4 Share 26 Αυγούστου 2010 Αν φάνε και τα άλλα ψάρια bacto tabs υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Μην το φοβάσαι αυτό αλλά όπως ειπε και ο storm μην ταϊζεις μόνο με τα tabs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 26 Αυγούστου 2010 Author #5 Share 26 Αυγούστου 2010 Λοιπών αρχησα θεραπεία σε καραντίνα με το Octozin της Waterlife παράλληλα με την χρήση Fishtamin. Να προσθέσω και φαρμακευτικό αλάτι της API που έχω?Θα κάνει καλό?Διαβασα για 1 κουταλάκι του γλυκού για γαλόνι,τί να κάνω? Μπάνια με αλμυρό νερο βοηθάνε? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 26 Αυγούστου 2010 #6 Share 26 Αυγούστου 2010 Μπάνια με αλμυρό νερο βοηθάνε? Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μπάνια. Μια άλλη εναλλακτική που έχεις είναι το Polyguard της Seachem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 26 Αυγούστου 2010 Author #7 Share 26 Αυγούστου 2010 Αυριο θα ταίσω και με βρασμένο-αποφλοιωμένο αρακά Ακουσα οτι είναι πολύ καλό καθαρκτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος