konstantinos 808 23 Αυγούστου 2010 #1 Share 23 Αυγούστου 2010 πριν λγεσ ημερεσ βρήκα αυτο το φυτο και θέλησα να το δοκιμάσω στο φυτεμένο μου,εχετε στα υποψιν αυτο το φυτο???αφου το εκανα μια επεξεργασια το εβαλα σημερα στο ενυδρειο και περιμενω να δω πως θα εξελιχθει.τα ψαρια δεν αλλαξαν συμπεριφορα και ουτε το πειραξαν. να και ενα σχετικο αρθρο http://www.herb.gr/product_info.php/products_id/1342 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 25 Αυγούστου 2010 Author #2 Share 25 Αυγούστου 2010 (edited) παιδιά σας έχω νέα για το φυτό αυτό......εδώ και δυο μέρες που το έχω τοποθετήσει το φυτό αρχίζει να βγάζει μικρά κλαράκια και να πατάει μικρά φυλλαράκια έξω από το νερό μάλλον θα έχουμε καλά αποτελέσματά..... Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2010 - konstantinos 808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 3 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ε βαλε και καμια φωτογραφία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 3 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 To έχω δοκιμάσει. Εννοείται ότι θα πετύχει. Αν ανέβει πολύ η θερμοκρασία, ίσως να χαλάσει μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος