peristerigeo 22 Αυγούστου 2010 #1 Share 22 Αυγούστου 2010 Εδω και 5 μερες δουλευει το eheim 2217 και ενα μικρο βουητο δεν λεει να σταματησει (οχι απο αερα) και μου λενε οτι ειναι τελειος αθορυβο το φιλτρο ειναι καινουριο.Τι μπορει να φταιει, θα σταματησει με τον καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 22 Αυγούστου 2010 #2 Share 22 Αυγούστου 2010 Σίγουρα δεν έχε αέρα μέσα; Μήπως το έχεις "μπουκώσει" με πολύ υλικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 22 Αυγούστου 2010 Author #3 Share 22 Αυγούστου 2010 Σίγουρα δεν έχε αέρα μέσα; Μήπως το έχεις "μπουκώσει" με πολύ υλικό; Εχω βαλει Ehfimech 1L,κατω κατω,1μπλε σφουγκαρι απω πανω,Substrat Pro 3L,και τον υαλομβαβακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom4viper 22 Αυγούστου 2010 #4 Share 22 Αυγούστου 2010 και εμένα τα ίδια κάνει, μόνο το βράδυ ακούγεται που είναι όλα κλειστά!! τελικά μουφιά αυτα τα eheim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 22 Αυγούστου 2010 Author #5 Share 22 Αυγούστου 2010 Εχω βαλει Ehfimech 1L,κατω κατω,1μπλε σφουγκαρι απω πανω,Substrat Pro 3L,και τον υαλομβαβακα. Εχω παρει το πακετο τις EHEIM που εχει 4L αλλα εβαλα τα 3LSubstrat Pro για να μην το μπουκωσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 22 Αυγούστου 2010 #6 Share 22 Αυγούστου 2010 και εμένα τα ίδια κάνει, μόνο το βράδυ ακούγεται που είναι όλα κλειστά!! τελικά μουφιά αυτα τα eheim... το ανέκδοτο της ημέρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 22 Αυγούστου 2010 #7 Share 22 Αυγούστου 2010 ε οχι και μουφα αυτη η εταιρια μηπως εχει αερα η κατι γινετε με τα υλικα που εχει μεσα???μηπως λεω μηπως θελει καθαρισμα η κεφαλη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Αυγούστου 2010 #8 Share 22 Αυγούστου 2010 και εμένα τα ίδια κάνει, μόνο το βράδυ ακούγεται που είναι όλα κλειστά!! τελικά μουφιά αυτα τα eheim... εισαι απο τους ελαχιστους που πιστευουν αυτο που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 22 Αυγούστου 2010 #9 Share 22 Αυγούστου 2010 εγκυκλοπαιδικά τα μόνα εντελώς αθόρυβα (κυριολεκτικά) eheim που υπάρχουν είναι η σειρά eco pro... επειδή όμως ο θόρυβος που κάνουν είναι ανεπαίσθητος και δε νομίζω να σε ενοχλεί κοίταξε μην έχεις κάνει κάτι λάθος. Εάν είναι όλα οκ και σε ενοχλεί πάρε eco pro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 22 Αυγούστου 2010 Author #10 Share 22 Αυγούστου 2010 Εσας ρε μαγκες δεν κανει καθολου θορυβο τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 22 Αυγούστου 2010 #11 Share 22 Αυγούστου 2010 (edited) Εσας ρε μαγκες δεν κανει καθολου θορυβο τιποτα είναι υποκειμενικό αυτό εντελώς. Σε γενικές γραμμές ακόμα και βράδυ με απόλυτη ησυχία από τα 2-3 μέτρα μακριά και μετά δε πρέπει να το ακούς καθόλου! ΥΓ. Μήπως εκεί που πατάει δεν είναι σταθερό και συντονίζει; Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2010 - warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 22 Αυγούστου 2010 Author #12 Share 22 Αυγούστου 2010 εγκυκλοπαιδικά τα μόνα εντελώς αθόρυβα (κυριολεκτικά) eheim που υπάρχουν είναι η σειρά eco pro... επειδή όμως ο θόρυβος που κάνουν είναι ανεπαίσθητος και δε νομίζω να σε ενοχλεί κοίταξε μην έχεις κάνει κάτι λάθος. Εάν είναι όλα οκ και σε ενοχλεί πάρε eco pro... τωρα το πηρα ρε φιλαρακο καινουριο και δεν το μπουκωσα απο υλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 22 Αυγούστου 2010 Author #13 Share 22 Αυγούστου 2010 είναι υποκειμενικό αυτό εντελώς. Σε γενικές γραμμές ακόμα και βράδυ με απόλυτη ησυχία από τα 2-3 μέτρα μακριά και μετά δε πρέπει να το ακούς καθόλου! ΥΓ. Μήπως εκεί που πατάει δεν είναι σταθερό και συντονίζει; οκ θα το κοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Αυγούστου 2010 #14 Share 22 Αυγούστου 2010 Εσας ρε μαγκες δεν κανει καθολου θορυβο τιποτα ειμαστε κουφοι ολοι και εσυ εχεις ευαισθητα αυτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 22 Αυγούστου 2010 Author #15 Share 22 Αυγούστου 2010 ειμαστε κουφοι ολοι και εσυ εχεις ευαισθητα αυτια δηλαδη ο μονος ειμαι που λεει οτι κανει θορυβω δεν νομιζω ειρωνια ειναι αυτο geosid' Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom4viper 22 Αυγούστου 2010 #16 Share 22 Αυγούστου 2010 κάνει θόρυβο παιδιά απλά μόνο το βράδυ που υπάρχει απόλυτη ησυχία και αυτό αν είναι στο δωμάτιο που κοιμάσε, όταν είπα μούφα ενοούσα για το θόρυβο, όχι για τη δουλειά που κάνει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 22 Αυγούστου 2010 Author #17 Share 22 Αυγούστου 2010 κάνει θόρυβο παιδιά απλά μόνο το βράδυ που υπάρχει απόλυτη ησυχία και αυτό αν είναι στο δωμάτιο που κοιμάσε, όταν είπα μούφα ενοούσα για το θόρυβο, όχι για τη δουλειά που κάνει!! Ετσι ειναι φιλε μου οπως τα λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom4viper 22 Αυγούστου 2010 #18 Share 22 Αυγούστου 2010 περιστέρι είναι λίγο σπαστικό τις πρώτες μέρες και κυριολεκτικά μου ρχότανε να το πετάξω απο το παράθυρο γιατί ένα κάρο λεφτά έκανε μία αντλιούλα 4-5 εκατοστά, μετά το συνηθίζεις και δε θα σε ενοχλεί καθόλου, απλά μη το σκέφτεσαι εξάλου δέν είναι και ανυπόφορος ο ήχος απλά λές τσάμπα τα λεφτά και τσατίζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Αυγούστου 2010 #19 Share 22 Αυγούστου 2010 δηλαδη ο μονος ειμαι που λεει οτι κανει θορυβω δεν νομιζω ειρωνια ειναι αυτο geosid' στο δωματιο εχω 2 2217 και ενα 2213 Η κοιμαμε βαρια Η δεν ακουω τιποτα . Εισαι σιγουρος οτι εχει φυγει ο αερας απο μεσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 22 Αυγούστου 2010 Author #20 Share 22 Αυγούστου 2010 Ναι δεν ειπα οτι ειναι πολυ μεγαλος ο θορυβος αλλα ακουγα πριν το αγορασω οτι ειναι τελειος αθορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Αυγούστου 2010 #21 Share 22 Αυγούστου 2010 Ναι δεν ειπα οτι ειναι πολυ μεγαλος ο θορυβος αλλα ακουγα πριν το αγορασω οτι ειναι τελειος αθορυβο Μηπως ειναι αθορυβο σε σχεση με καποια αλλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 22 Αυγούστου 2010 #22 Share 22 Αυγούστου 2010 (edited) και εμένα τα ίδια κάνει, μόνο το βράδυ ακούγεται που είναι όλα κλειστά!! τελικά μουφιά αυτα τα eheim... εγω το εχω στο υπνοδοματιο,δεν ακουγετε τπτ. Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2010 - Ice-Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
peristerigeo 22 Αυγούστου 2010 Author #23 Share 22 Αυγούστου 2010 στο δωματιο εχω 2 2217 και ενα 2213 Η κοιμαμε βαρια Η δεν ακουω τιποτα . Εισαι σιγουρος οτι εχει φυγει ο αερας απο μεσα??? Εγω σε ρωταο κατι ειμαι ο μονος που το λεει αυτο η υπαρχουν και αλλοι που εχουνε την ιδια απορια οτι το 2217 δεν ειναι και τελειος αθορυβο και δεν ξερω τι κανεις εσυ, καποιο θορυβο απο αερα εκανε στην αρχη οταν το εβαλα μπροστα για πολυ λιγο. ενα βουητο παντο ακουγετε ιδιο το βραδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Αυγούστου 2010 #24 Share 22 Αυγούστου 2010 Δεν το συνεχιζω . Απλα ενημερωνω οτι τα δικα μου ΔΕΝ κανουν κανενα θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom4viper 22 Αυγούστου 2010 #25 Share 22 Αυγούστου 2010 (edited) Εγω σε ρωταο κατι ειμαι ο μονος που το λεει αυτο η υπαρχουν και αλλοι που εχουνε την ιδια απορια οτι το 2217 δεν ειναι και τελειος αθορυβο και δεν ξερω τι κανεις εσυ, καποιο θορυβο απο αερα εκανε στην αρχη οταν το εβαλα μπροστα για πολυ λιγο. ενα βουητο παντο ακουγετε ιδιο το βραδυ. peristeri σε απάντησα πιστεύω, ο ήχος φυσικά είναι σχεδόν μηδαμινός οπότε απλά θα το συνηθίσεις!!! Και εγώ μέσα στα νεύρα είμουνα όπως είσαι εσύ τωρα να φανταστώ, ΧΑΛΑΡΑ ορε Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2010 - venom4viper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος