Jump to content

Ύφαλος ύπο κατασκεύη

kostas82

Recommended Posts

Πολυ ομορφο Κωστα.Επισης ομορφα ζωντανα :)

Ο lineatus ειναι αληταρας; :D

Στράτο σε ευχαριστώ πολύ , είναι ο άτιμος και πολύ γρήγορος στην κολύμβηση , μόλις το πάρω απόφαση θα κολήσω ένα μεγαλύτερο να είναι καλύτερα και πιο άνετα

απο κοντα ειναι ακομα ποιο ομορφο !!!!

Μπραβο Κωστα !!!!

σε ευχαριστώ Γιώργο :blush:

Φοβερή εξέλιξη!!!!!!!

:thaman:

thank's Πάνο , να σαι καλά φίλε

πολύ καλό! Συγχαρητήρια! Απο τα πιο όμορφα που έχω δει!

Πολύ Tang έπεσε!

Κωστη χιλια μπραβο ρε φιλε για την προσπαθεια και το φανταστικο αποτελεσμα.

μονο που πρεπει να αλλαξεις το τιτλο,απο <<υφαλος υπο κατασκευη>> σε <<υφαλος προς μιμηση>>.

να σαι καλα και να τον χαιρεσαι.

Κώστα ξέρεις πόσο συμπάθεια σου έχω αφού σε κάθε μας meeting εδώ λέω οτι σαν τα φραγκάκια που κόβεις δεν υπάρχουν άλλα...

Διάβασα οτι ρίχνεις Κάλιο(pottasium) και στρόντιο τι τιμές έχεις και πόσο κατανάλωση περίπου καθημερινά ?

πολύ καλό! Συγχαρητήρια! Απο τα πιο όμορφα που έχω δει!

Πολύ Tang έπεσε!

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου , άσε τα ψαράκια θα μετακομίσουν σε λίγο καιρό οπότε θα είναι πιο άνετα

Κωστη χιλια μπραβο ρε φιλε για την προσπαθεια και το φανταστικο αποτελεσμα.

μονο που πρεπει να αλλαξεις το τιτλο,απο <<υφαλος υπο κατασκευη>> σε <<υφαλος προς μιμηση>>.

να σαι καλα και να τον χαιρεσαι.

σε ευχαριστώ Κωστή να είσαι καλά ρε φίλε τον τίτλο θα τον φτιάξω μόλις κατασταλάξω

Κώστα ξέρεις πόσο συμπάθεια σου έχω αφού σε κάθε μας meeting εδώ λέω οτι σαν τα φραγκάκια που κόβεις δεν υπάρχουν άλλα...

Διάβασα οτι ρίχνεις Κάλιο(pottasium) και στρόντιο τι τιμές έχεις και πόσο κατανάλωση περίπου καθημερινά ?

Αλεξ δεν χρειάζεται να μου πεις ότι με συμπαθείς το ξέρω :cheers: , για το κάλιο έχω πάρει χλωριούχο κάλιο και έχω κάνει ένα υπερκορεσμένο διάλυμα με νερό όσμωσης από αυτό ρίχνω καθημερινά 5,5ml ,κάθε ml από αυτό ανεβάζει 40ppm στο ένα λίτρο και μου κρατάει την τιμή κοντά στα 400ppm με τάση να μειώνεται μέχρι την αλλαγή νερού που έρχεται κοντά στο 400 πάλι ΄, στρόντιο προσθέτει και ο αντιδραστήρας του ασβεστίου εκτός αυτού έχω φτιάξει ένα διάλυμα με 4γρ άνυδρο στρόντιο και 400ml νερό όσμωσης από αυτό προσθέτω 100-150 ml την εβδομάδα για να το κρατάει στα ιδανικά επίπεδα 10-16 ppm

Πολύ όμορφη εξέλιξη!Μπράβο!

Άξιος.Είσαι το ζωντανό παράδειγμα της μελέτης σε συνδυασμό με την αγάπη για το χόμπι.Η επιτυχία ήταν θέμα χρόνου.

σας ευχαριστώ ρε παιδιά :bigemo_harabe_net-146:

Εξαιρετική δουλεία, χίλια μπράβο και από εμένα!

Να χαίρεσαι τον ύφαλο σου!

Εξαιρετική δουλεία, χίλια μπράβο και από εμένα!

Να χαίρεσαι τον ύφαλο σου!

σε ευχαριστώ φίλε μου :P

αυτές οι φωτό είναι μόνο με το πρωινό φως όπως θα τις έβλεπες στην θάλασσα

DSC00662.jpg

DSC00668.jpg

Μπαβο Κωστα πολυ ομορφο το ενυδρειο με ζωντανα χρωματα ,γεματο ζωη ,αντε και ακομα μεγαλυτερο :bigemo_harabe_net-122:

Μπαβο Κωστα πολυ ομορφο το ενυδρειο με ζωντανα χρωματα ,γεματο ζωη ,αντε και ακομα μεγαλυτερο :bigemo_harabe_net-122:

σε ευχαριστώ Ρε Νίκο , μακάρι να φτιάξω ένα αλλά μετά ανεβαίνει ο πήχης ( προς το πάσχα μεριά 200χ90χ60υ ίσως ; ) :bigemo_harabe_net-111:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...