Jump to content

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ

POLYCHRONAKIS NIKOS

Recommended Posts

Έφτασε λοιπόν η ώρα να Α ανοίξω θέμα για το ενυδρείο μου.

Το ενυδρείο είναι κατασκευής aquaplant με διαστάσεις 170μήκος-80πλάτος-65ύψος και όλα αυτά με 15 χιλιοστά πάχος κρύσταλλο με κόντρες πάνω και κάτω.Λίτρα σε σύνολο 1200 ενυδρείο 820λτ σαμπ 250λτ και refugium150λτ .

Πύργος υπερχείλισης υπάρχει στην πίσω αριστερή γωνία σε τριγωνικό σχήμα από μαύρο plexi και με δύο τρύπες στον πάτο,η μια Φ60 για υπερχείλιση και μια Φ30 για υπερχείληση και ροή προς το refugium .

Ο φωτισμός υποστηρίζεται από δυο MAXSPECT LED G2-800-230WATT τα οποία είναι τοποθετημένα κρεμαστά πάνω από το ενυδρείο.

Αντλία επιστροφής είναι μια ATB 16000LT και το σκίμερ είναι το MEDIUM SIZE ORIGINAL LINE ATB WITH AIRSTAR1500.

Η κυκλοφορία γίνεται από 2 VORTECH MP40W WITH BATERY BACK UP ,από μια tunze 6045και από την αντλία επιστροφής που βοηθάει αρκετά.Αν χρειαστεί κάτι παραπάνω βλέπουμε ,αν και υπάρχουν 2 TUNZE 6045 σε περίπτωση που χρειαστούν.

Το έπιπλο είναι και αυτό δικής μου κατασκευής από ξύλο.

Το ψυκτικό είναι το teco tr20 και ο CR TMC 1000.

Τα μηχανήματα είναι έξω από το σπίτι σε απόσταση 13 μέτρα και 1μέτρο χαμηλότερα.

Τώρα από ζωντανά είναι τόσα πολλά που...........

Έφτασε λοιπόν η ώρα να Α ανοίξω θέμα για το ενυδρείο μου.

Το ενυδρείο είναι κατασκευής aquaplant με διαστάσεις 170μήκος-80πλάτος-65ύψος και όλα αυτά με 15 χιλιοστά πάχος κρύσταλλο με κόντρες πάνω και κάτω.Λίτρα σε σύνολο 1200 ενυδρείο 820λτ σαμπ 250λτ και refugium150λτ .

Πύργος υπερχείλισης υπάρχει στην πίσω αριστερή γωνία σε τριγωνικό σχήμα από μαύρο plexi και με δύο τρύπες στον πάτο,η μια Φ60 για υπερχείλιση και μια Φ30 για υπερχείληση και ροή προς το refugium .

Ο φωτισμός υποστηρίζεται από δυο MAXSPECT LED G2-800-230WATT τα οποία είναι τοποθετημένα κρεμαστά πάνω από το ενυδρείο.

Αντλία επιστροφής είναι μια ATB 16000LT και το σκίμερ είναι το MEDIUM SIZE ORIGINAL LINE ATB WITH AIRSTAR1500.

Η κυκλοφορία γίνεται από 2 VORTECH MP40W WITH BATERY BACK UP ,από μια tunze 6045και από την αντλία επιστροφής που βοηθάει αρκετά.Αν χρειαστεί κάτι παραπάνω βλέπουμε ,αν και υπάρχουν 2 TUNZE 6045 σε περίπτωση που χρειαστούν.

Το έπιπλο είναι και αυτό δικής μου κατασκευής από ξύλο.

Το ψυκτικό είναι το teco tr20 και ο CR TMC 1000.

Τα μηχανήματα είναι έξω από το σπίτι σε απόσταση 13 μέτρα και 1μέτρο χαμηλότερα.

Τώρα από ζωντανά είναι τόσα πολλά που...........

δεν χρειαζεται να μας τα λες βαλε φωτο και θα ειμαστε οκ ;):D:blush:

Ελα μη μας παιδευεις.Και μονο που το περιεγραψες φτιαχτηκαμε. ;):D

και λίγες ακόμα.

.Όλες οι φωτογραφίες έιναι με τον τωρινό και τελικό φωτισμό μου με τα led της MAX SPECT και για την φωτογράφηση είναι αναμένα τα μπλέ,τα λευκά και τα τέσσερα από τα οκτώ τριαντάρια εκτός από τις πρώτες τέσσερις.

post-19240-1282475494_thumb.jpg

post-19240-1282475513_thumb.jpg

post-19240-1282475532_thumb.jpg

post-19240-1282475550_thumb.jpg

post-19240-1282475567_thumb.jpg

post-19240-1282475587_thumb.jpg

τούμπανο ;)

MODERATORS Γιατί δεν μου ανεβάζει άλλες;

Δεν αντεχουμε κιαλες ;):D:blush:

αμα εισαι κολλημενος με το αθλημα!!!

απλα απστευτο!!

απο περιεργεια ποσο σου πηγε ολο αυτο το αριστουργημα?(αν επιτρεπεται)

Έγινε επεξεργασία - invman

πως θα πάω στη διαχείριση συνημμένων;

Στο προφιλ σου πανε.Επεξεργασια προφιλ & διαχειριση συνημμενων.Αδιαζεις της παλιες φοτο.

OK το έκανα αλλά έφυγαν και οι φωτογραφίες από τα πόστ.Αν μπορούν οι moderator να τις επαναφέρουν ; ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...