Aiolos 21 Αυγούστου 2010 #1 Share 21 Αυγούστου 2010 Γνωρίζω ότι διάφορα είδη κουζίνας περιλαμβάνουν.... περίεργα εδέσματα, αλλά αυτοί οι Κινέζοι δεν παίζονται !!! http://www.horsebrandbirdsnest.com/prod_de...2&Cate_id=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 21 Αυγούστου 2010 #2 Share 21 Αυγούστου 2010 με τπτ!!!! μπλιιααααχ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Αυγούστου 2010 #3 Share 21 Αυγούστου 2010 Το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα δολωματα για ψαρεμα.Οι κινεζοι τα τρωνε.Ε δεν παιζονται αυτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 21 Αυγούστου 2010 #4 Share 21 Αυγούστου 2010 Το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα δολωματα για ψαρεμα.Οι κινεζοι τα τρωνε.Ε δεν παιζονται αυτοι. ουτε να το δωλωσω θα μπορουσα... εδω αποφευγω να το πατησω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Αυγούστου 2010 #5 Share 21 Αυγούστου 2010 ουτε να το δωλωσω θα μπορουσα... εδω αποφευγω να το πατησω.... Oταν παω για ψαρεμα καμια φορα βγαζω απο κανενα εξω.Που να το πιασεις κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Αυγούστου 2010 #6 Share 21 Αυγούστου 2010 εδω τρωνε αλλα και αλλα..... αυτο θα τους πεσει βαρη ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 22 Αυγούστου 2010 #7 Share 22 Αυγούστου 2010 Εγω αυτο εφαγα για μεσημεριανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 22 Αυγούστου 2010 #8 Share 22 Αυγούστου 2010 Yummy Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 22 Αυγούστου 2010 #9 Share 22 Αυγούστου 2010 Νομίζω θα το έτρωγα. Full of protein.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 22 Αυγούστου 2010 #10 Share 22 Αυγούστου 2010 το θέμα του φαγητού είναι πολύ παρεξηγημένο γενικός.... νομίζω ότι δε μπορούμε να έχουμε άποψη για κάτι εάν δε το δοκιμάσουμε πρώτα. Στην Κρήτη τρώμε τα σαλιγκάρια και είναι απολύτως φυσιολογικό για τους κρητικούς... για πες το σε κανα Ευρωπαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Αυγούστου 2010 #11 Share 22 Αυγούστου 2010 Εχουν ενα θεμα οντως αυτοι οι Κινεζοι...............Οτι περπαταει,πεταει η ερπει,το τρωνε.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 31 Αυγούστου 2010 #12 Share 31 Αυγούστου 2010 ας το δουμε και αλλιως...μηπως απλα δεν ειναι καθαροκοιλιες και την βλεπουν αλλιως την δουλεια της επιβιωσης οι κινεζοι παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 31 Αυγούστου 2010 #13 Share 31 Αυγούστου 2010 Εχουν ενα θεμα οντως αυτοι οι Κινεζοι...............Οτι περπαταει,πεταει η ερπει,το τρωνε.................... Ξεχασες το κολυμπι ΥΓ μονο γαλα δεν πινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldPhoenix 31 Αυγούστου 2010 #14 Share 31 Αυγούστου 2010 Ρε παιδια ετσι είναι ψημένο ή αψητο? κάτι τέτοια τρώνε και αρχίζουν τις μιττωτικές διαρέσεις. γι΄αυτο ειναι τοσα εκατομμύρια.....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 31 Αυγούστου 2010 #15 Share 31 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 31 Αυγούστου 2010 #16 Share 31 Αυγούστου 2010 Η αλήθεια είναι οτι γενικά οι Ασιάτες έχουν λίγο περίεργα γαστρονομικά γούστα. Τώρα για το συγκεκριμένο έδεσμα νομίζω πως δεν θα το δοκίμαζα!!! Προτιμώ μια καρμπονάρα. Άσε που δεν έχω και ξυλάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος