Jump to content

Εσείς θα το φάτε ?

Recommended Posts

Γνωρίζω ότι διάφορα είδη κουζίνας περιλαμβάνουν.... περίεργα εδέσματα, αλλά αυτοί οι Κινέζοι δεν παίζονται !!!

http://www.horsebrandbirdsnest.com/prod_de...2&Cate_id=4

με τπτ!!!! :):D μπλιιααααχ!!! :rasp:

Το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα δολωματα για ψαρεμα.Οι κινεζοι τα τρωνε.Ε δεν παιζονται αυτοι.

Το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα δολωματα για ψαρεμα.Οι κινεζοι τα τρωνε.Ε δεν παιζονται αυτοι.

ουτε να το δωλωσω θα μπορουσα... :) εδω αποφευγω να το πατησω.... :D:rasp:

ουτε να το δωλωσω θα μπορουσα... :rasp: εδω αποφευγω να το πατησω.... :blush::blush:

Oταν παω για ψαρεμα καμια φορα βγαζω απο κανενα εξω.Που να το πιασεις κιολας. :):D

εδω τρωνε αλλα και αλλα.....

αυτο θα τους πεσει βαρη ????

Εγω αυτο εφαγα για μεσημεριανο.

Νομίζω θα το έτρωγα.

Full of protein....

το θέμα του φαγητού είναι πολύ παρεξηγημένο γενικός.... νομίζω ότι δε μπορούμε να έχουμε άποψη για κάτι εάν δε το δοκιμάσουμε πρώτα. Στην Κρήτη τρώμε τα σαλιγκάρια και είναι απολύτως φυσιολογικό για τους κρητικούς... για πες το σε κανα Ευρωπαίο :)

Εχουν ενα θεμα οντως αυτοι οι Κινεζοι...............Οτι περπαταει,πεταει η ερπει,το τρωνε....................

• 2 weeks later...

ας το δουμε και αλλιως...μηπως απλα δεν ειναι καθαροκοιλιες και την βλεπουν αλλιως την δουλεια της επιβιωσης οι κινεζοι παιδια?

Εχουν ενα θεμα οντως αυτοι οι Κινεζοι...............Οτι περπαταει,πεταει η ερπει,το τρωνε....................

Ξεχασες το κολυμπι :)

ΥΓ μονο γαλα δεν πινουν

Ρε παιδια ετσι είναι ψημένο ή αψητο? :) κάτι τέτοια τρώνε και αρχίζουν τις μιττωτικές διαρέσεις. γι΄αυτο ειναι τοσα εκατομμύρια.....!!

Η αλήθεια είναι οτι γενικά οι Ασιάτες έχουν λίγο περίεργα γαστρονομικά γούστα. Τώρα για το συγκεκριμένο έδεσμα νομίζω πως δεν θα το δοκίμαζα!!! Προτιμώ μια καρμπονάρα. :)

Άσε που δεν έχω και ξυλάκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...