George manthos 9 Αυγούστου 2006 #1 Share 9 Αυγούστου 2006 TI YLIKO NA BALO ANTI GIA FELIZOL STO KATO TZAMI TOU ENYDRIOY? SKEFTOME LASTIXO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 9 Αυγούστου 2006 #2 Share 9 Αυγούστου 2006 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αντιολισθιτικό τάπητα (τον αφρολεξένιο) που είναι περίπου 3-4 χιλ πάχος, ελαστικός μπορείς να τον βρεις στην Αθηνάς. Εγώ τέτοιο έχω στο 500λτ ενυδρείο μου και είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 9 Αυγούστου 2006 #3 Share 9 Αυγούστου 2006 Εγώ σκέφτομαι να βάλω υπόστρωμα κάμπινγκ φια το 75αρι που ετοιμάζω. Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα?? Είναι σαν λάστιχο 5mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 9 Αυγούστου 2006 #4 Share 9 Αυγούστου 2006 Να ρωτήσω μιλάμε για κάτω από το τζαμι και ανάμεσα στο έπιπλο ή για την εσωτερική μερια ανάμεσα στο τζάμι και το χώμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 9 Αυγούστου 2006 #5 Share 9 Αυγούστου 2006 Ανάμεσα στο τζάμι και το έπιπλο. Μειώνει την καταπόνηση του τζαμιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος