makridelacos 20 Αυγούστου 2010 #1 Share 20 Αυγούστου 2010 Γεια σας και πάλι, έχω σκοπό να βάλω αρκετές πέτρες και ξύλα μέσα στο ενυδρείο μου. Ένας φίλος με συμβούλεψε να βάλω ένα λεπτό φελιζόλ (περίπου 1-2cm) σε όλο τον πάτο του ενυδρείου για περισσότερη ασφάλεια. "Μην τύχει και γλιστρήσει καμιά πέτρα και σπάσει ο πάτος" μου λέει. Και παραθέτω τις ερωτήσεις μου: 1. Είναι αναγκαίο αυτό; 2. Μήπως το λίπασμα και το υπόστρωμα είναι αρκετό για να απορροφήσει τέτοιου είδους κραδασμούς; (δεν μιλάμε να αφήσω μια πέτρα από την κορυφή του ενυδρείου) 3. Θέλει περισσότερο πάχος από 1-2cm; 4. Θέλει απολύμανση ή πλύσιμο πριν την τοποθέτηση; Ότι άλλο έχετε να διευκρινίσετε που μπορεί να με βοηθήσει ή να βοηθήσει και κάποιον άλλον διαβάζοντάς το, παρακαλώ να το αναφέρετε. Φιλικά Γιώργος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 20 Αυγούστου 2010 #2 Share 20 Αυγούστου 2010 Αν δεν έχεις σκοπό να το κάνεις νταμάρι αλλά κανα 2 με 3 μικές πέτρες δεν είναι αναγκαίο το φελιζόλ. Αν πας για νταμάρι άφρικα στάιλ τότε ένα dow 2 εκ επιβάλλεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 20 Αυγούστου 2010 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2010 Το dow είναι κάτι σαν φελιζόλ; Το αγοράζω από μάντρες με οικοδομικά είδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 20 Αυγούστου 2010 #4 Share 20 Αυγούστου 2010 Το dow είναι κάτι σαν φελιζόλ; Το αγοράζω από μάντρες με οικοδομικά είδη; Ναι και ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 20 Αυγούστου 2010 Author #5 Share 20 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ πολύ. καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος