Sturm 3 Σεπτεμβρίου 2013 #51 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Πολυ ομορφη ζουγκλα, η χαρα του πρασινου! Αν και το θελει ενα κλαδεματακι. Οι μονομαχινες ολα τα λεφτα! Έγινε επεξεργασία 3 Σεπτεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 3 Σεπτεμβρίου 2013 #52 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου πολυ ομορφο εχει γινει! Μια ερωτηση γιατι κανεις μια φορα το μηνα αλλαγη νερου? δεν ειναι πολυ μακρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 3 Σεπτεμβρίου 2013 #53 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ όμορφο να το χαιρεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #54 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου πολυ ομορφο εχει γινει! Μια ερωτηση γιατι κανεις μια φορα το μηνα αλλαγη νερου? δεν ειναι πολυ μακρια? Σε ευχαριστω πολυ , το ενυδρείο ειναι σε λειτουργία εδω και τρία χρονια περιπου, πλεον η βιολογία στο φιλτρο (εξωτερικό fluval 205) το οποίο ειναι γεμάτο με βιολογικό υλικο αλλα και στην άμμο, σε συνδυασμό με τοσο πυκνά φυτα (τα οποια έγιναν ετσι χωρις την δικη μου παρέμβαση) καθιστούν τις αλλαγές αναγκαίες αλλα οχι όπως στα καινούργια ενυδρεία, θα μπορούσαν να γίνονται ακόμη πιο αραιά. Επίσης αυτη την περίοδο (εδω και εναν χρονο περιπου) στο ενυδρείο υπάρχουν το κοπάδακι απο τους ροδοστομους και τα barb cherry, οι μονομαχινες προστέθηκαν πρόσφατα, συνεπώς δεν υπάρχει αυξημένη υχθιοφορτηση για τα λίτρα. Αυτο που εχω ανακαλύψει αυτα τα χρονια με την ενασχόληση με το συγκεκριμένο ενυδρειο ειναι οτι η μαγεία του χόμπι μας φτάνει στο αποκορύφωμα οταν καταφέρουμε σε κάποιο βαθμό να προσωμοιασουμε οσο μπορούμε εναν βιοτοπο. Η φύση δουλεύει απο μονη της και ειναι πολυ όμορφο να βλέπεις τις ισορροπίες της μεσα σε λίγα λίτρα του νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 16 Σεπτεμβρίου 2013 Author #55 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 ακομα μερικές σημερινές φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 16 Σεπτεμβρίου 2013 #56 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 Πο πανέμορφο είναι και πολύ πυκνοφυτεμένο, να το χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Σεπτεμβρίου 2013 #57 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο θα πει ζουγκλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Σεπτεμβρίου 2013 #58 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 Χαμος ! Να το χαίρεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 17 Σεπτεμβρίου 2013 Author #59 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 σας ευχαριστω πολυ παιδια! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 17 Οκτωβρίου 2013 Author #60 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Νέες φωτογραφιες, το ενυδρειο λειτουργει εδω και 3 και κατι χρονια, προστέθηκε και ενας μονομαχος μαζι με τις 4 μονομαχινες, στην αρχη έπεφτε πολυ ξυλο ομως εδω και πολυ καιρο δεν της πειραζεε κολυμπούν δίπλα δίπλα και πραγματικα σε τοσα λίτρα την εχει καταβρει Ακόμη εχουν προστεθεί προσωρινά 2 θηλυκά και 2 αρσενικά guppy χωρις κανενα προβλημα με τον μονομαχο ή τα άλλα ψάρια. πως ηταν πριν 2 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Οκτωβρίου 2013 #61 Share 17 Οκτωβρίου 2013 zουγκλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Οκτωβρίου 2013 #62 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Τι μετρησεις νερου έχεις? (ph, kh,gh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 17 Οκτωβρίου 2013 Author #63 Share 17 Οκτωβρίου 2013 ph μεσα στο ενυδρειο τωρα πρεπει να ειναι κοντα στο 7,5. Gh, kh δεν εχω μετρήσει ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Οκτωβρίου 2013 #64 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Οι ροδοστοιμοι η hemigramus bleheri, θελουν χαμηλότερο ph , 5-6.5 ... δεν μπορεις να εχεις τα ταυτοχρονα ψάρια που θελουν μαλακό νερο και ψάρια που θελουν σκληρο νερό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 17 Οκτωβρίου 2013 Author #65 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι το γνωρίζω, τους κρατάω τωρα εδω και 1,5 χρονο σε αυτο το ph χωρις κανενα προβλημα και οπως φαίνεται στις φωτογραφιες το κεφάλι τους ειναι κόκκινο οσο δεν γινεται κατι που δείχνει πως ζουν σε πολυ καλές συνθήκες. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως δεν παιζει τοσο πολυ το ph ρόλο σε ορισμένα ψάρια, ειδικα σε ψάρια που εχουν αναπαραχθει σε αιχμαλωσία αλλα η σταθερότητα των συνθηκών. Εξάλλου εχουμε δει παρα πολλα παραδείγματα οπως δίσκους σε νερο βρύσης με πολυ υψηλό ph. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος