Jump to content

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Rio Juwel 125

hms

Recommended Posts

Πάρα πολύ καλό :)

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ποιός έφαγε τους πίσω εχινόδορούς; Έβαλες κάποιο πλέκο; :)

Exω εναν sp3 πλεκο...αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο...οταν αγορασα τους εχινοδορους και τους εβαλα αρχιζαν αν σαπιζουν (προσαρμογη). Ομως τωρα αρχιζουν να πετανε νεα φυλλα απο το εσωτερικο τους.

Κόψε τα χαλασμένα φύλλα για να τους βοηθήσεις να ανακάμψουν γρηγορότερα.

Όταν φύτεψες τους εχινόδορους, κλάδεψες καθόλου τις ρίζες;

κουκλα εγινε! μπραβο !!!

Κόψε τα χαλασμένα φύλλα για να τους βοηθήσεις να ανακάμψουν γρηγορότερα.

Όταν φύτεψες τους εχινόδορους, κλάδεψες καθόλου τις ρίζες;

Nαι οταν πηρα τον εχινοδορο τον χωρισα σε επιμερους γιατι ηταν τεραστιος και κλαδεψα τις ριζες. Τωρα ο freeman προσφατα μου εδωσε εναν ακομα αλλα παροτι δεν τον χωρισα ουτε πηραξα τις ριζες και παλι αρχιζει να σαπιζει τι φταιει ? :D

ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια... :)

παλι αρχιζει να σαπιζει τι φταιει ?

• 1 month later...

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Ψαρια : ζευγαρι pearl gurami

25 black neon tetra

ζευγαρι ramirezi

1 ansistrus sp3

8 cory aenus

ΦΥΤΑ

egeria densa,κερατοφυλο,υδροφυλλια πολυσπερμα,μυριοφυλλο κοκκινο,anubia gigantiea,valisneria gigantiea,camboba aquatica.

DSC01471.jpg

DSC01473.jpg

DSC01483.jpg

DSC01490.jpg

DSC01487.jpg

DSC01491.jpg

DSC01480.jpg

DSC01474.jpg

DSC01463.jpg

DSC01466.jpg

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους :P

Απο τα ποιό όμορφα μποστανάκια που έχω δεί...Συγχαρητήρια για το μεράκι σου...

Χρόνια πολλά :P

Όμορφο ενυδρείο, όμορφο βιντεάκι, όμορφο τραγουδάκι!

Εκείνο που μου αρέσει περισσότερο στο ενυδρείο σου, είναι ότι διάλεξες να έχεις ένα μεγάλο κοπάδι από κάποια αρκετά συνηθισμένα ψαράκια. Πολύ λίγα τέτοια ψάρια έχουν την τύχη να ζουν μέσα σε τόσο μεγάλα κοπαδάκια. Συνήθως βλέπουμε δύο από το ένα είδος, πέντε από το άλλο κλπ

Εγώ στο ίδιο ενυδρείο με εσένα διατηρώ 14 black phantom tetra και δεν το έχω μετανιώσει :P

Πραγματι, το κοπαδι μου απο τα black neon κυριαρχει στο ενυδρειο,καταλαμβανουν ολη τη μεση ζωνη του ενυδρειου και νιωθουν ασφαλη καθως κινουνται ολα μαζι...η εικονα ειναι πραγματικα πανεμορφη.Αν ειχα περισσοτερα λιτρα στην διαθεση μου θα ειχα αυξησει κι αλλο τον αριθμο τους αλλα ομως σε αυτα τα λιτρα ειδη ειναι αρκετα τα ψαρακια..Επισης επελεξα τα pearl gurami...απιστευτα ψαρια τα προτεινω ανεπιφυλακτα !!! Ειναι ζευγαρι αρσενικο-θυληκο η συμπεριφορα τους ειναι ολα τα λεφτα !!! Παροτι δεν ειναι Kiss gurami τα εχω ποιασει 2 φορες να φιλιουνται !!! :rasp: Πανεμορφα ψαρια...Ακομη, το ζευγος απο τα ραμιρεζι προσφερουν ομορφια με το υπεροχο χρωμα τους.... :P

• 1 month later...

Νεες φωτο εχει αποκτησει πλεον μια αγρια ομορφια

1-1.jpg

2-1.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

5.jpg

4-1.jpg

4-2.jpg

9.jpg

• 2 years later...

Τρία χρονια μετα το αρχικό του στήσιμο η φύση εχει κάνει για ακόμη μια φορα το θαύμα της, οι παρεμβάσεις μου πλεον στο ενυδρείο ειναι ελάχιστες, αλλαγη νερου το 30% τον μήνα, καθολου λυπανση και τα φυτα αναπτύσσονται παρα πολυ γρήγορα καθε βδομάδα πρεπει να κλαδέψω αλλιώς δεν θα υπάρχει χώρος για τα ψάρια να κολυμπήσουν :D Αυτη τη στιγμη μεσα υπάρχουν 10-12 ροδοστομοι, 4 μονομαχινες και 4 barb cherry.

Οι φωτογραφίες δεν ειναι πολυ καλές και δεν μπορούν να αποτυπωσουν την φυσική ομορφια του μικρού πλεον βιοτόπου :) :)

post-20480-0-76515300-1378194585_thumb.jpg

post-20480-0-22449900-1378194601_thumb.jpg

post-20480-0-58738900-1378194613_thumb.jpg

Πολύ ωραίο το ενυδρείο και η εξέλιξη του!! :) βάλε και άλλες φωτογραφίες απο το τελευταίο στήσιμο!! :bigemo_harabe_net-64:

Στις μονομαχίνες πρόσεχε να τις βλέπεις γιατι μπόρει να σου βγεί καμία ''μονομάχος''! :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...