paliosdimitris 22 Οκτωβρίου 2010 #26 Share 22 Οκτωβρίου 2010 Πάρα πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Οκτωβρίου 2010 #27 Share 22 Οκτωβρίου 2010 Ποιός έφαγε τους πίσω εχινόδορούς; Έβαλες κάποιο πλέκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 22 Οκτωβρίου 2010 Author #28 Share 22 Οκτωβρίου 2010 Exω εναν sp3 πλεκο...αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο...οταν αγορασα τους εχινοδορους και τους εβαλα αρχιζαν αν σαπιζουν (προσαρμογη). Ομως τωρα αρχιζουν να πετανε νεα φυλλα απο το εσωτερικο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 23 Οκτωβρίου 2010 #29 Share 23 Οκτωβρίου 2010 Κόψε τα χαλασμένα φύλλα για να τους βοηθήσεις να ανακάμψουν γρηγορότερα. Όταν φύτεψες τους εχινόδορους, κλάδεψες καθόλου τις ρίζες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Οκτωβρίου 2010 #30 Share 23 Οκτωβρίου 2010 κουκλα εγινε! μπραβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 23 Οκτωβρίου 2010 #31 Share 23 Οκτωβρίου 2010 αψογο το setup σου! να το χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 23 Οκτωβρίου 2010 #32 Share 23 Οκτωβρίου 2010 Πολυ ομορφο το σεταπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 29 Οκτωβρίου 2010 Author #33 Share 29 Οκτωβρίου 2010 Κόψε τα χαλασμένα φύλλα για να τους βοηθήσεις να ανακάμψουν γρηγορότερα. Όταν φύτεψες τους εχινόδορους, κλάδεψες καθόλου τις ρίζες; Nαι οταν πηρα τον εχινοδορο τον χωρισα σε επιμερους γιατι ηταν τεραστιος και κλαδεψα τις ριζες. Τωρα ο freeman προσφατα μου εδωσε εναν ακομα αλλα παροτι δεν τον χωρισα ουτε πηραξα τις ριζες και παλι αρχιζει να σαπιζει τι φταιει ? ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 31 Οκτωβρίου 2010 Author #34 Share 31 Οκτωβρίου 2010 παλι αρχιζει να σαπιζει τι φταιει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #35 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ Ψαρια : ζευγαρι pearl gurami 25 black neon tetra ζευγαρι ramirezi 1 ansistrus sp3 8 cory aenus ΦΥΤΑ egeria densa,κερατοφυλο,υδροφυλλια πολυσπερμα,μυριοφυλλο κοκκινο,anubia gigantiea,valisneria gigantiea,camboba aquatica. XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 24 Δεκεμβρίου 2010 #36 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Απο τα ποιό όμορφα μποστανάκια που έχω δεί...Συγχαρητήρια για το μεράκι σου... Χρόνια πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Δεκεμβρίου 2010 #37 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ ομορφο να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #38 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 24 Δεκεμβρίου 2010 #39 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 Όμορφο ενυδρείο, όμορφο βιντεάκι, όμορφο τραγουδάκι! Εκείνο που μου αρέσει περισσότερο στο ενυδρείο σου, είναι ότι διάλεξες να έχεις ένα μεγάλο κοπάδι από κάποια αρκετά συνηθισμένα ψαράκια. Πολύ λίγα τέτοια ψάρια έχουν την τύχη να ζουν μέσα σε τόσο μεγάλα κοπαδάκια. Συνήθως βλέπουμε δύο από το ένα είδος, πέντε από το άλλο κλπ Εγώ στο ίδιο ενυδρείο με εσένα διατηρώ 14 black phantom tetra και δεν το έχω μετανιώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 25 Δεκεμβρίου 2010 Author #40 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Πραγματι, το κοπαδι μου απο τα black neon κυριαρχει στο ενυδρειο,καταλαμβανουν ολη τη μεση ζωνη του ενυδρειου και νιωθουν ασφαλη καθως κινουνται ολα μαζι...η εικονα ειναι πραγματικα πανεμορφη.Αν ειχα περισσοτερα λιτρα στην διαθεση μου θα ειχα αυξησει κι αλλο τον αριθμο τους αλλα ομως σε αυτα τα λιτρα ειδη ειναι αρκετα τα ψαρακια..Επισης επελεξα τα pearl gurami...απιστευτα ψαρια τα προτεινω ανεπιφυλακτα !!! Ειναι ζευγαρι αρσενικο-θυληκο η συμπεριφορα τους ειναι ολα τα λεφτα !!! Παροτι δεν ειναι Kiss gurami τα εχω ποιασει 2 φορες να φιλιουνται !!! Πανεμορφα ψαρια...Ακομη, το ζευγος απο τα ραμιρεζι προσφερουν ομορφια με το υπεροχο χρωμα τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 19 Φεβρουαρίου 2011 Author #41 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Νεες φωτο εχει αποκτησει πλεον μια αγρια ομορφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 21 Φεβρουαρίου 2011 #42 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 μπραβο φοβερο το ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 21 Φεβρουαρίου 2011 #43 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματική ζούγκλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #44 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τρία χρονια μετα το αρχικό του στήσιμο η φύση εχει κάνει για ακόμη μια φορα το θαύμα της, οι παρεμβάσεις μου πλεον στο ενυδρείο ειναι ελάχιστες, αλλαγη νερου το 30% τον μήνα, καθολου λυπανση και τα φυτα αναπτύσσονται παρα πολυ γρήγορα καθε βδομάδα πρεπει να κλαδέψω αλλιώς δεν θα υπάρχει χώρος για τα ψάρια να κολυμπήσουν Αυτη τη στιγμη μεσα υπάρχουν 10-12 ροδοστομοι, 4 μονομαχινες και 4 barb cherry. Οι φωτογραφίες δεν ειναι πολυ καλές και δεν μπορούν να αποτυπωσουν την φυσική ομορφια του μικρού πλεον βιοτόπου :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 3 Σεπτεμβρίου 2013 #45 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο το ενυδρείο και η εξέλιξη του!! βάλε και άλλες φωτογραφίες απο το τελευταίο στήσιμο!! Στις μονομαχίνες πρόσεχε να τις βλέπεις γιατι μπόρει να σου βγεί καμία ''μονομάχος''! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 3 Σεπτεμβρίου 2013 #46 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ζούγκλα! Όμορφο το έχεις κάνει, μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Σεπτεμβρίου 2013 #47 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ομορφο,να το χαιρεσαι φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Σεπτεμβρίου 2013 #48 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο! Όντως άγρια ομορφιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #49 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω παιδια όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2013 #50 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ωραια η ζουγκλιτσα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος