timik 20 Αυγούστου 2010 #1 Share 20 Αυγούστου 2010 καλημερα σε ολους εχω δει εδω και αρκετο καιρο μερικα ειδη που ειδα στις θαλασσες μας και με ενδιαφερουν να τα βαλω στο reef 1) αχινος (δεν ξερω το ονομα του ειναι μαυρος ) 2) ενα ψαρακι πολυχρομο με πολυ εντονα χρωματα το ειδα σε βραχοδη ειναι αυτο στη φωτο το πολυχρομο http://www.malawicichlidhomepage.com/aquai...ipophrys002.jpg 3) ενα πανεμορφο κατακοκκινο σαν κοκουμπερ που δεν μπορω να το βρω σε φωτο το θεμα ειναι μπορω να τα βαλω στο ρεεφ μου????? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
timik 20 Αυγούστου 2010 Author #2 Share 20 Αυγούστου 2010 κανενας ???????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 20 Αυγούστου 2010 #3 Share 20 Αυγούστου 2010 Χωρις να ξερουμε ειδος,δυστυχως δυσκολο να παρεις απαντηση. Μια αποψη ειναι:Ο αχινος ισως με καποιες επιφυλαξεις.Το ψαρακι μαλλον οκ θα ειναι.Για το τριτο καλυτερα οχι. Η απαντηση μου ειναι κατα προσεγγυση και με μεγαλη επιφυλαξη Ενημερωσε μας παντως σχετικως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος