Jump to content

Γιατι ενα θεμα πρεπει να κλειδωνει ?

Recommended Posts

Οταν γιναμε μελος αυτου του υπεροχου forum,διαβασαμε,συμφωνισαμε και υπογραψαμε τους κανονες του.Οποιος δεν τους εφαρμοζει,εχει και πρεπει να εχει, της αναλογες κυρωσεις.Ενας απο τους κανονες ειναι οτι δεν πρεπει να διαφημιζουμε τα πολιτικα μας πιστευω.Μεχρι εδω συμφωνω.

Οταν ομως καποιος ανοιγει ενα κοινωνικο,οικονομικο θεμα, που εκ των πραγματων εχει μεσα πολιτικη χρεια,δεν μπορει ξαφνικα να κλειδωνετε,επειδη βρεθηκε ενας φιλος να καταθεσει τα πολιτικα του πιστευω,απο τους κλειδοκρατορες.Αυτο πιστευω οτι ειναι αντιθετο με τους κανονες του forum και αντιδημοκρατικο.Γιατι ετσι ουσιαστικα τιμωρουνται ολοι οι υπολοιποι που συμμετειχαν στον διαλογο και θα ηθελαν να παραμενει ανοιχτο το θεμα,για να διαλογισθουν,ασχετα αν συμφωνουν η διαφωνουν.

Να γινει επιπληξη στον φιλο,ναι,να διαγραφει το μνμ που εχει πολιτικη ταυτοτητα,ναι.Οχι ομως να κλειδωνετε ενα θεμα γιατι δεν μας αρεσει.Και σε εμενα δεν μου αρεσουν πολλα θεματα στο aquazone cafe,που επρεπε να ειχαν κλειδωθει με το ξεκινιμα τους,(κατα την γνωμη μου) αλλα οι κανονες βλεπεις,πρεπει να τα ανεχτω,και απλα δεν συμμετεχω.

Σε ενα παλαιοτερο θεμα που ειχε ανοιξει ενας φιλος ,ειχα υποστηριξει, την αποψη οτι ,εδω μεσα πρεπει να μιλαμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ,και τιποτε αλλο.Αλλα εφοσον ο καθενας μπορει να λεει το μακρι του και το κοντο του, ας εφαρμοσουμε τους κανονες για ολους και για ολα.Εδω μεσα ειμαστε μια κοινονια με ολα τα καλα και τα κακα της.Το να λεμε ειμαστε δημοκρατες,και επιδει εχουμε καποια εξουσια μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε ,δεν λεει.Τοτε σε τι διαφερουμε εμεις που ειμαστε εδω μεσα με μοναδικο κοινο σημειο, τα ψαρακια μας,απο του πολιτικους ? Και αυτοι το ιδιο κανουν.Μι μιλας ,μι φωναζεις,μι διαμαρτυρεσαι γιατι ετσι ειναι ο νομος.Τελικα ολοι θελουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μονο οταν και εφοσον ειναι στα μετρα μας.

ΦΙΛΙΚΑ

:)

ή να κλειδωνει απο την αρχη.

αλλα εδω που τα λεμε, γιατι η πολιτικη συζητηση δεν επιτρεπεται? πιστευω οτι ολοι εχουμε ελευθερια λογου και μπορουμε να εκφραζουμε τις αποψεις και τα πιστευω μας, αρκει να μη θιγουμε καποιους.

Οι πολιτικες συζητησεις κ γενικα καποια θεματα κλειδωνονται γιατι απο πειρα εχουμε μαθει στο παρελθον πως ξεφευγουν κ θιγονται καποια ατομα, πραγμα που ειναι αντιθετο με την πολιτικη κ τους κανονες του φορουμ.

Εξαλλου οπως ειπε κ εσυ εδω ειναι φορουμ για ψαρια κ στο καφε μπορουμε να ξεφευγουμε λιγο κ να διασκεδαζουμε

Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι επρεπε για το ιδιο θεμα να ανοιξεις καινουργιο ποστ ;;;;;;;;;

Αααααααααα κ δεν υπαρχουν ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ........ απλα οπως σου ειπα κ ποιο πανω ειναι ενας τροπος για να μην θιγονται ατομα κ τπτ αλλο.

ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες

Οι πολιτικες συζητησεις κ γενικα καποια θεματα κλειδωνονται γιατι απο πειρα εχουμε μαθει στο παρελθον πως ξεφευγουν κ θιγονται καποια ατομα, πραγμα που ειναι αντιθετο με την πολιτικη κ τους κανονες του φορουμ.

Εξαλλου οπως ειπε κ εσυ εδω ειναι φορουμ για ψαρια κ στο καφε μπορουμε να ξεφευγουμε λιγο κ να διασκεδαζουμε

Αααααααααα κ δεν υπαρχουν ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ........

:)

:D

ή να κλειδωνει απο την αρχη.

Δεν κλειδώνει από την αρχή γιατί δεν ήμαστε ‘’πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών’’.

αλλα εδω που τα λεμε, γιατι η πολιτικη συζητηση δεν επιτρεπεται? πιστευω οτι ολοι εχουμε ελευθερια λογου και μπορουμε να εκφραζουμε τις αποψεις και τα πιστευω μας, αρκει να μη θιγουμε καποιους.

Γιατί χαλναει καρδιές και τους φίλους μπορεί να τους κάνει εχθρούς. Εμείς εδώ θέλουμε να είμαστε όλοι φίλη ανεξαρτήτως θρησκείας, ιδεολογίας, και φυλής.

@ kixlidatos

«…εν μπορει ξαφνικα να κλειδωνετε,επειδη βρεθηκε ενας φιλος να καταθεσει τα πολιτικα του πιστευω,απο τους κλειδοκρατορες.»

Φίλε κιχλιδατος έχεις δίκαιο σε αυτό αλλά όταν δεν προλαβαίνουμε και η μετέπειτα συζήτηση έχει εξελιχθεί από κοινωνική συζήτηση με πολιτική χροιά σε πολιτική συζήτηση με κοινωνική χροιά δεν μας μένει τίποτε άλλο. Εξάλλου είναι και στο χέρι σας να μην εξελίσσεται μια κοινωνική συζήτηση σε πολιτική αγνοώντας την ενδεχόμενη απάντηση ενός μέλους με πολιτικό περιεχόμενο. Και τέλος δεν είμαστε κλειδοκράτορες. :)

Πρώτιστα είμαστε ένα forum με χόμπυ τα ψάρια.

Θεωρώ ότι απο εκεί και πέρα οποιεςδήποτε εκτός συζητήσεις, μπορούν να συνηπάρξουν έως του σημείου που δεν βάζουν σε δοκιμασία τις συναδελφικές σχέσεις που έχουν η θα υπάρξουν με αφορμή το κοινό μας χόμπυ.

Και φυσικά δεν είναι δυνατόν οι διαχειριστές να βρίσκονται επί 24ωρου βάσεως συνεχώς στο forum γιά να σταματούν θέματα όταν κρίνεται αυτό σκόπιμο.

Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι επρεπε για το ιδιο θεμα να ανοιξεις καινουργιο ποστ ;;;;;;;;;

Αααααααααα κ δεν υπαρχουν ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ........ απλα οπως σου ειπα κ ποιο πανω ειναι ενας τροπος για να μην θιγονται ατομα κ τπτ αλλο.

ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες

Διχως να το καταλαβεις και εσυ μπηκες σε πολιτικη κουβεντα.Πολιτικη ειναι και ο αερας που αναπνεουμε,για σκεψου.Αααααααααααα απο οτι βλεπωΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ υπαρχουν και μαλιστα εχουν μεγαλη εξουσια.Δεν ξερω αν διαβασες τα θεματα που κλειδωθηκαν (εγω μονο στο ενα ειχα συμμετοχη) αλλα σε κανενα δεν ειδα να θιγουν η να θιγονται ατομα.Μονο ενας φιλος κατεθεσε ας πουμε πολιτικη ταυτοτητα(αν και ο Μαρξ δεν ηταν ο πολιτικος φορεας που ξερουμε,αλλα ειναι μια ιδεολογια,ασχετα αν συμφωνουμε η διαφωνουμε),κατα τα αλλα τι εγινε και κλειδωθηκε το θεμα,με το ετσι θελω.Γιατι οταν λειτουργεις με το ετσι θελω η αποψη μου ειναι οτι ζουμε στο 1967 Απριλη.

Οσο γιατι ανοιξα και εγω το ιδιο θεμα,απλη συμπτωση,γιατι βρισκομαι στο επαγγελματικο μου χωρο,και οταν εγραφα ταυτοχρονα δουλευα κιολας,και δεν πηγα να δω στις νεες ανακοινωσεις,και γιατι νομιζα οτι μονο εγω ο γκρινιαρης θα διαμαρτυρομουνα.Αλλα βλεπεις οτι υπαρχει πολυφωνια και μου αρεσει πολυ.

Mην μπερδευεις τους ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ με τους συντονιστες .

Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να κλειδωθηκε το θεμα για το λογο οτι δεν θα κατεληγε πουθενα αυτη η κουβεντα?

χρηστο, αν ενα θεμα κανει τους φιλους εχθρους, τι ναπω.... θα πρεπει να μην συζηταμε και αθλητικα.

πιστευω οτι γνωριζεις την εκτιμιση που εχω στο προσωπο σου και το εργο σου καθως και το σεβασμο αλλα επετρεψε μου να διαφωνησω.

ο φιλος που εξεφρασε τα "πολιτικα του πιστευω" και τη γενικοτερη ιδεολογια του ξερεις πως θα το παρει αυτο? οπως θα το παρουν πολλοι ακομη που εχουν την ιδια ιδεολογια οταν διαβασουν το θεμα. ισως θα ηταν καλυτερα μια παρατηρηση απο καποιον συντονιστη, οπως γινονται με τα κεφαλαια ή λατινικα γραμματα.

αυτη ειναι η γνωμη μου. απο εκει και περα, καλως η κακως πρεπει να συμορφωνομαστε στους κανονισμους του φορουμ. το θεμα δεν επρεπε να αφορα το γεγονος που κλειδωθηκαν τα δυο θεματα, αλλα να το συγκεκριμενο αρθρο του κανονισμου μας.

Έγινε επεξεργασία - fishaki

Mην μπερδευεις τους ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ με τους συντονιστες .

Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να κλειδωθηκε το θεμα για το λογο οτι δεν θα κατεληγε πουθενα αυτη η κουβεντα?

Φιλε geosid εγω δεν ειπα για ολους τους συντονιστες.Και για να σου δωσω να καταλαβεις ,σου φερνω παραδειγμα τον συντονιστη big blue που συμφωνω απολυτα μαζι του.Και για να μην απαντω σε αυτους που διαφωνουν με την αποψη μου λεω το εξεις.Ας βρουν στο θεμα που ειχα εγω συμμετοχη και στο αλλο που δεν ειχα,ενα σημειο που να προσβαλε καποιος καποιον,(εκτος απο αυτο που ανεφερα εγω) και θα ζητησω δημοσια συγνωμη.Αλλιως θα πρεπει για λογους ταξεις και οχι μονο τα θεματα να ανοιξουν και να τελειωσει εδω η κουβεντα.

Υ.Γ Και επειδη ξερω ποσο πολυ χιουμορ εχεις,και δεν θα με παρεξηγησεις,σου λεω οτι το λεω στην νυφη για να το ακουσει η πεθερα :):D

χρηστο, αν ενα θεμα κανει τους φιλους εχθρους, τι ναπω.... θα πρεπει να μην συζηταμε και αθλητικα.

Κι όμως πόσα άτομα έχουν φαγωθεί για τα πολιτικά και για τα αθλητικά. Έχει χωριστεί η Ελλάδα σε κόμματα και ομάδες, προς τα έξω όλοι το παίζουν ανοιχτόμυαλη και ανεκτική αλλά από μέσα τους επικρατή το λιγότερο απέχθεια προς τους άλλους με διαφορετικά πιστεύω.

Δεν έχω πρόβλημα να αναφέρεστε προσωπικά σε εμένα αλλά το επαναλαμβάνω είναι μια απόφαση της ομάδας και έτυχε σήμερα να τα κλειδώσω εγώ αύριο θα κλειδώσει το θέμα κάποιος άλλος, τίποτε παραπάνω.

Από ότι βλέπεται δεν κλειδώνω μια κοινωνική συζήτηση αντιθέτως συμμετέχω όταν έχω χρόνο.

Θέλετε να συζητήσετε μαζί σας και εγώ να αναλύσουμε όποιο κοινωνικό θέμα ή φαινόμενο αλλά έως εκεί.

παρότρυνσης του τύπου θα μας σώσει η αριστερά, ή η δεξιά, ή η δικτατορία, ή η βασιλική δεν έχουν θέση εδώ. Και στα θέματα που κλειδώθηκαν υπήρχαν τέτοιες απόψεις.

Με προβληματίζει όμως το γεγονός η τάση που έχουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο.

Κατηγορούμαστε εμμέσως πλην σαφώς για σκοταδισμό και λογοκρισία και προσπαθούμε να πιαστούμε από διατυπώσεις που επιδέχονται δυο και τρις ερμηνείες και να βγάλουμε τον αρνητισμό. Γράφουμε με υπονοούμενα και με μισόλογα (μιλώ γενικά).

Επιτέλους ας ασχοληθούμε με τα ψαράκια μας και ας κάνουμε για χαλάρωμα κάποια κοινωνική συζήτηση και σεβαστείτε την απόφαση της ομάδας να μην επιτρέπει να γίνονται πολιτικές συζητήσεις.

Λες και τα συζητήσαμε όλα και έμειναν τα πολιτικά θέματα μόνο.

αυτη ειναι η γνωμη μου. απο εκει και περα, καλως η κακως πρεπει να συμορφωνομαστε στους κανονισμους του φορουμ.

οτι ηταν ναπω το ειπα. παω να χαζεψω τα σκαλαρια μου!!! :)

Φτιαξτε κανα ενυδρειο παιδιαααααααααααααααααααααααααααααααα :)

Φτιαξτε κανα ενυδρειο παιδιαααααααααααααααααααααααααααααααα :D

:rasp::)

το να εχεις με καποιον αντιθετη αποψη σε καποιο θεμα δε σημαινει οτι ειστε και εχθροι.ελεος ρε παιδια τη ειναι αυτα.μακαρι να μπορουσαμε ολοι μαζι να βρεθουμε να πειναμε καφε και να τα λεγαμε.αφου δεν μπορει να γινει αυτο τα λεμε με μηνυματα.που ειναι το κακο.οταν υπαρχει σεβασμος στην αποψη του αλλου εστω και αν υπαρχει ριζικη διαφωνια δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.αυτα απο μενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...