dimitris76 19 Αυγούστου 2010 #1 Share 19 Αυγούστου 2010 Kαλη σας ημερα! Βρηκα στο νετ καποιο σκιμερακι μαρκας dymax (xp 30) οπου γραφει καταλληλο για ενυδρεια εως 200λιτ... Το δικο μου θα γινει περιπου 80λιτ και το πολυ να φιλοξενισει μερικα ευκολα κοραλια! Εχει καλη τιμη και μικρο μεγεθος! Να το δοκιμασω? Τι λετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 19 Αυγούστου 2010 #2 Share 19 Αυγούστου 2010 πιθανον απο οτι βρισκω στο διαδικτο να δουλευει μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 20 Αυγούστου 2010 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2010 Eυχαριστω chris!!! Ωστοσο επειδη ειμαι ακομα στο ψαξιμο βρηκα και αυτα: TMC V2 compact 200 και Τunze 9002 (πιο επωνυμα και φυσικα ακριβωτερα...) Εχει κανεις αποψη για καποιο απο τα δυο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas12 19 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Εγω έχω το skimmer της redseamax 250 αυτο που δινει η εταιρεια μαζι με το ενυδρειο.Ξερει κανεις αν ειναι καλο και επισης αν ειναι ozon safe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 19 Νοεμβρίου 2010 Σε επικοινωνία που είχα με την Red Sea για το κατά πόσο είναι "συμβατά" τα skimmer της με το όζον, μου ανέφερε ότι μακροπρόθεσμα θα δημιουργεί πρόβλημα στις αντλίες. Αναφερόταν βασικά στη ναυαρχίδα της.. το C-Skim Deluxe 1800, όποτε με μια ερώτηση στην τεχνική υποστήριξη της εταιρίας θα έχεις και την απάντηση για το συγκεκριμένο τύπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 23 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω απάντηση γιατί αύριο μάλλον θα το πάρω απόφαση και θα το αγοράσω. Το συγκεκριμένο skimmer που θέλω είναι για 320lt για normal βάρος ενυδρείου και 225lt για τα πιο απαιτητικά. Το δικό μου είναι 60lt. Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα χρησιμοποιόντας τόσο δυνατό skimmer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 25 Δεκεμβρίου 2010 #7 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω απάντηση γιατί αύριο μάλλον θα το πάρω απόφαση και θα το αγοράσω. Το συγκεκριμένο skimmer που θέλω είναι για 320lt για normal βάρος ενυδρείου και 225lt για τα πιο απαιτητικά. Το δικό μου είναι 60lt. Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα χρησιμοποιόντας τόσο δυνατό skimmer? Μια γνώμη βρε παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 25 Δεκεμβρίου 2010 Μια γνώμη βρε παιδιά! Νομίζω πως δεν πειράζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 26 Δεκεμβρίου 2010 #9 Share 26 Δεκεμβρίου 2010 Αν θελεις να βαλεις μ****α κοραλακια πειραζει (θελουν λιγο "βρωμια")αν θες SPS,LPS ειναι μια χαρα και ακομα καλυτερα overskimming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος