astathis 18 Αυγούστου 2010 #1 Share 18 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα Θα ήθελα την βοήθεια σας για να φτιάξω ένα ενυδρείο. Μετά από λίγο ψάξιμο έχω καταλήξει σε ένα ενυδρείο 80L.Θα ήθελα την γνώμη σας αν είναι καλό για αρχή ή πρέπει να δω κάτι μεγαλύτερο. Με ενδιαφέρουν ψάρια μεσαίου μεγέθους. Περίπου πόσα ψάρια μπορούν να μπούν μέσα? Στα διάφορα Pet Shop που ρώτησα ο καθένας λέει το δικό του. Η βοήθειά σας θα είναι πολύ χρήσιμη για εμένα. Ευχαριστώ πολύ Στάθης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Αυγούστου 2010 #2 Share 18 Αυγούστου 2010 καλώς ήρθες τι εννοείς Με ενδιαφέρουν ψάρια μεσαίου μεγέθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Αυγούστου 2010 #3 Share 18 Αυγούστου 2010 Ριξε μια ματια στο προφιλ των ψαριων . Δες ποιο σου αρεσει και απο εκει και περα το συζηταμε http://www.aquazone.gr/index.php?pid=34&Type=GroupView Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Αυγούστου 2010 #4 Share 18 Αυγούστου 2010 Και οταν βαζεις τιτλους να περιγραφεις ακριβος το θεμα,γιατι εδω μεσα υπαρχουν πολυ εξειδικευμενοι ανθρωποι,που μπορουν να το προσπερασουν το θεμα σου και να στερηθεις της πολυτιμες συμβουλες τους. Αν μπορει παρακαλω να αλλαξει ο τιτλος.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 18 Αυγούστου 2010 #5 Share 18 Αυγούστου 2010 Αν σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις μεγαλύτερο ενυδρείο φυσικά πάρε μεγαλύτερο. Θα δεις ότι είναι πιο εύκολο και με περισσότερες επιλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astathis 18 Αυγούστου 2010 Author #6 Share 18 Αυγούστου 2010 Θα ήθελα να βάλω όσα περισσοτερα ψαράκια μπορώ μέσα ωστέ να είναι και λίγο πιο γεμάτο κατά την γνώμη μου. Πιστεύω για ψαράκια μέχρι 10-15εκ. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 18 Αυγούστου 2010 #7 Share 18 Αυγούστου 2010 καλως ηρθες!!! τσεκαρε τα ζωοτοκα να δεις αν σαρεσουν και αν μπορεις να κανεις τις συνθηκες τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος