plaYgirl 18 Αυγούστου 2010 #1 Share 18 Αυγούστου 2010 ..ενδιαφερομαι να μαθω τον καταλληλοτερο βιοτοπο για τα γκαπακια μου..τι φυτα υπαρχουν στον βιοτοπο που ζουσαν...???ξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 18 Αυγούστου 2010 Author #2 Share 18 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 19 Αυγούστου 2010 #3 Share 19 Αυγούστου 2010 Διαβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...ost&id=3100 Πες μας τι ακριβως θες να κανεις για να σε βοηθησουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 19 Αυγούστου 2010 Author #4 Share 19 Αυγούστου 2010 Διαβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...ost&id=3100 Πες μας τι ακριβως θες να κανεις για να σε βοηθησουμε thaaanks αν και το συγκεκριμενο το εχω χιλιοδιαβασει και το εχω και στην επιφανεια εργασιας μου αποθηκευμενο για ωρα αναγκης αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι...απο αποψης φυτων...γιατι εχω καπως μπερδευτει...λενε οτι ''Φυσικός βιότοπος-Το άγριο, πρωτότυπο guppy κατοικεί στην Κεντρική Αμερική, στο Trinidad καθώς επίσης και στο βόρειο τμήμα της Νοτίου Αμερικής. Σήμερα, πολλά guppies βρίσκονται στην Ασία, ειδικά στην Σιγκαπούρη, όπου πολλά φανταχτερά είδη αναπαράγονται στις μεγάλες ιχθυοκαλλιέργειες ψαριών'' τι φυτα να τους βαλω για να εχουν κατι απο το φυσικο τους περιβαλλον..???ξερει κανεις..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Αυγούστου 2010 #5 Share 20 Αυγούστου 2010 (edited) Αααα εχεις ορεξη για διαβασμα Ξεχνα τα ομορφα καλοστημενα πεντακαθαρα ενυδρεια Καλα δεν ειναι απαραιτητα ενα τυπος βιοτοπου που ζουν τα ψαρια αυτα. Δες κι αυτα τα παραδειγματα. http://www.goodeids.com/modules.php?name=N...cle&sid=123 http://www.viviparos.com/Fichas/P%20reticulata%20eng.htm Και ενα βιβλιο απο τον Bleher http://www.aquapress-bleher.com/index.php?...t&Itemid=45 (ο Νινταλ -animal station- τα εχει του Bleher συνηθως) Και ενα βιντεο Έγινε επεξεργασία 20 Αυγούστου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 20 Αυγούστου 2010 #6 Share 20 Αυγούστου 2010 Εγω θα σου πρότεινα μερικα κλαδια στον βυθό σκετα, το πολυ καμια ανούμπια και πιστια. Ετσι θα πλησιάζεις αρκετά τον βιότοπό τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 20 Αυγούστου 2010 Author #7 Share 20 Αυγούστου 2010 ξενερωσα οικτρααα....και εχω μπερδευτει κιολας....ειχα διαβασει απο πολλους..οπως και απο τον Αρη Τσιατουχα οτι 'Το Guppy προτιμά τα καλά - φυτεμένα ενυδρεία''και ειδη το εχω αρκετα φυτεμενο...και προσπαθω να το κανω και περισσοτερο...και τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 20 Αυγούστου 2010 #8 Share 20 Αυγούστου 2010 ξενερωσα οικτρααα....και εχω μπερδευτει κιολας....ειχα διαβασει απο πολλους..οπως και απο τον Αρη Τσιατουχα οτι 'Το Guppy προτιμά τα καλά - φυτεμένα ενυδρεία''και ειδη το εχω αρκετα φυτεμενο...και προσπαθω να το κανω και περισσοτερο...και τωρα... μην τρελαίνεσαι... δες το αλλιώς... εάν μπορούσαν να διαλέξουν νομίζω θα διάλεγαν το φουλ φυτεμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 20 Αυγούστου 2010 Author #9 Share 20 Αυγούστου 2010 (edited) μην τρελαίνεσαι... δες το αλλιώς... εάν μπορούσαν να διαλέξουν νομίζω θα διάλεγαν το φουλ φυτεμένο αυτο ειναι το μονο που με παρηγορει ...σκεφτομαι μηπως αναγκαζονται -λογο θηρευτων κτλ-να ζουνε εκει που ζουνε... Έγινε επεξεργασία 20 Αυγούστου 2010 - plaYgirl Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Αυγούστου 2010 #10 Share 20 Αυγούστου 2010 ...σκεφτομαι μηπως αναγκαζονται -λογο θηρευτων κτλ-να ζουνε εκει που ζουνε... Οχι. Απλα ζουνε παντου Και στη φυση δεν βρισκεις παντου βιοτοπους με κρυσταλινο νερο χωρις αλγες και ιζημα στο βυθο, φωτισμο κουρειου, και ομoρφα κλαδεμενα δασακια απο φυτα και κατω cuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 20 Αυγούστου 2010 Author #11 Share 20 Αυγούστου 2010 Οχι. Απλα ζουνε παντου Και στη φυση δεν βρισκεις παντου βιοτοπους με κρυσταλινο νερο χωρις αλγες και ιζημα στο βυθο, φωτισμο κουρειου, και ομoρφα κλαδεμενα δασακια απο φυτα και κατω cuba. αυτο σημαινει οτι ενα φυτεμενο δν θα τα εβλαπτε..ε..??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Αυγούστου 2010 #12 Share 20 Αυγούστου 2010 αυτο σημαινει οτι ενα φυτεμενο δν θα τα εβλαπτε..ε..??? Φυσικα. Οταν εγραψες ομως βιοτοπος, νομιζα οτι ηθελες να δεις βιοτοπο στο ενυδρειο σου, και η αναπαρασταση του φυσικου βιοτοπου δεν ειναι και πολυ glamur και δεν εχουν σουξε στους νεους χομπιστες. Ειναι ομως ο πραγματικος ρεαλιστικος κοσμος της φυσης. θα μπορουσε να ηταν αυτο το ενυδρειο σου? (εγω πολυ θα το'θελα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 20 Αυγούστου 2010 #13 Share 20 Αυγούστου 2010 Φυσικα. Οταν εγραψες ομως βιοτοπος, νομιζα οτι ηθελες να δεις βιοτοπο στο ενυδρειο σου, και η αναπαρασταση του φυσικου βιοτοπου δεν ειναι και πολυ glamur και δεν εχουν σουξε στους νεους χομπιστες. Ειναι ομως ο πραγματικος ρεαλιστικος κοσμος της φυσης. θα μπορουσε να ηταν αυτο το ενυδρειο σου? (εγω πολυ θα το'θελα) λοιπον, εσενα στη προηγουμενη ζωη σε βλεπω να ησουν κανενα απιστογραμα να πω? εκει κατω απο τα ξυλα και τα ξεροφυλλα στο σκοταδι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 20 Αυγούστου 2010 #14 Share 20 Αυγούστου 2010 ειναι κ πολυ γ@μ@τη φωτο!!!!να ειχα κ εγω ενα τετοιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Αυγούστου 2010 #15 Share 20 Αυγούστου 2010 λοιπον, εσενα στη προηγουμενη ζωη σε βλεπω να ησουν κανενα απιστογραμα να πω? εκει κατω απο τα ξυλα και τα ξεροφυλλα στο σκοταδι!! Μπααα, Καρδιναλιος στο Βατικανο ημουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 21 Αυγούστου 2010 Author #16 Share 21 Αυγούστου 2010 Φυσικα. Οταν εγραψες ομως βιοτοπος, νομιζα οτι ηθελες να δεις βιοτοπο στο ενυδρειο σου, και η αναπαρασταση του φυσικου βιοτοπου δεν ειναι και πολυ glamur και δεν εχουν σουξε στους νεους χομπιστες. Ειναι ομως ο πραγματικος ρεαλιστικος κοσμος της φυσης. θα μπορουσε να ηταν αυτο το ενυδρειο σου? (εγω πολυ θα το'θελα) η αληθεια ειναι οτι..ηθελα...μεχρι που απαντησες.. αν το ξεκιναγα τωρα μπορει και να το εκανα...αλλα ειχα διαβασει για πολλα φυτα κτλ..και ξεκινησα με φυτα...που μεχρι τη στιγμη που ξεκινησα δν ηξερα καν οτι υπαρχουν-οπως και χιλιαααδες αλλα-και με εχουν καταγοητευσει... Και λογο του οτι ειχα διαβασει αρχικα για γκαπυ και φυτεμενο..οταν ρωτησα..περιμενα καποια απαντηση για συγκεκριμενα φυτα...οχι για ροη μαυριλα οπως και να χει ομως....ευχαριστωωωω για την βοηθεια και τις απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 21 Αυγούστου 2010 #17 Share 21 Αυγούστου 2010 ..οταν ρωτησα..περιμενα καποια απαντηση για συγκεκριμενα φυτα...οχι για ροη μαυριλα Η φωτο ειναι απο Rio nergo και cardinal tetras και την εβαλα "τυχαια" για να δειξω την "καθαριοτητα" που υπαρχει στους βιοτοπους. Μη τα συγχεεις. Τα guppies δεν προτιμουν το blackwater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 14 Σεπτεμβρίου 2010 #18 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ τα έχω σε 25αρι φυτεμενο με ανουμπιες, εχινοδορουε, κρυπτοκορινες, τζαβαμοσ, γκαζονακι . Και είναι όλα τριςευτυχισμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος