Vaggef 17 Αυγούστου 2010 #1 Share 17 Αυγούστου 2010 Θέλω να βάλω σαλιγκάρια στο ενυδρείο ενός φίλου για να τρώνε άλγη και υπολείμματα τροφών. -Τα apple snail είναι πολύ ρυπογόνα και γεμίζουν τον βυθό βρομιές. -Τα Ζεμπρα κάποια στιγμή αφήνουν παντού(πέτρες , τζάμια..) άσπρα στίγματα που είναι τα αυγά τους και αισθητικά δεν μου αρέσει... Τι έχετε να προτείνετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 17 Αυγούστου 2010 #2 Share 17 Αυγούστου 2010 εγώ στα λαμπίντο ζέμπρα έβαλα 5 στα 280λ ,κάνουν δουλείτσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 17 Αυγούστου 2010 Author #3 Share 17 Αυγούστου 2010 Πόσο καιρό τα έχεις μέσα? Δεν έχουν αφήσει λευκά στίγματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 17 Αυγούστου 2010 #4 Share 17 Αυγούστου 2010 εε όχι δεν έκαναν αλλά και να κάνουν δεν χάλασε ο κόσμος σαν παιδιά και αύτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Αυγούστου 2010 #5 Share 17 Αυγούστου 2010 Ζεμπρα και πασης Αφρικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 17 Αυγούστου 2010 #6 Share 17 Αυγούστου 2010 Μπορείς να βάλεις και tylomelania(δεν γεννάνε αβγά αλλά έτοιμα σαλιγκάρια, ένα τη φορά και σε αργούς σχετικά ρυθμούς).... αλλά κι εγώ πιστεύω ότι οι νερίτες είναι η καλύτερη επιλογή για Αφρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nivadventure 17 Αυγούστου 2010 #7 Share 17 Αυγούστου 2010 Βάλε νεριτινα zebra , corn και πολλά άλλα του ίδιου είδους ..πάντως εγώ έχω δοκιμάσει όλα τα είδη και αυτά με τα κερατάκια δεν μου κάνουν αυγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 18 Αυγούστου 2010 #8 Share 18 Αυγούστου 2010 Γιατι να φανε την αλγη; Πως κατεφερνετε να μενουν υπολειματα τροφων; Σε εμενα δεν μενει τιποτα, ισως να πεφτει κανενα φυλλαρακι μεσα στις πετρες σε δυσκολα σημεια, αλλα εκει ουτε σαλιγγαρι θα μπορεσει να μπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 18 Αυγούστου 2010 Author #9 Share 18 Αυγούστου 2010 ναι περισσότερο για την άλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος