Freeman 17 Αυγούστου 2010 #1 Share 17 Αυγούστου 2010 Με ποικοιλία τροφών εχουμε πολύ εντιπωσιακά χρώματα!!Σε κάποια φάση θα τον δείτε να κάνει flaring στο δακτυλο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Αυγούστου 2010 #2 Share 17 Αυγούστου 2010 Μια χαρα σας βρισκω και τους 2!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 18 Αυγούστου 2010 #3 Share 18 Αυγούστου 2010 (edited) Mases treles Έγινε επεξεργασία 18 Αυγούστου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 18 Αυγούστου 2010 Author #4 Share 18 Αυγούστου 2010 (edited) Να πώ λιγα πράγματα για την καλλιέργεια αυτών των μικρών σκουλικιών Κατ'αρχήν είναι πολύ μικρα (-5mm) και μπορούν ευκολα να φαγωθούν και απο γόνο. Είναι πραγματικά απίστευτο με πόση ταχύτητα πολλαπλασιάζονται και αυτό μας επιτρέπει να ταίζουμε αρκετά ενυδρεία μας χωρίς να κινδυνέψει η καλιέργειά μας. ΔΕΝ βρωμάνε καθόλου πραγμα που το έιχα λίγο έγνοια όταν τα πήρα.Εχουν πια περίεργη-διακριτική μυρωδια υγρασίας. Είναι πολύ ευκολη η συλλογή τους χαρις αυτο το τζαμάκι που κολλάνε πάνω όταν τρώνε! Θέλουν ελάχιστη φροντίδα! Αν κάποιος πάρει μία καλλιέργεια όταν αυξηθει αρκετα ο πλυθησμός των σκουλικιών μπορεί καλιστα να τα χωρίσει σε 2 τάπερ ωστε αν πάθει κάτι ενα απο τα δυο να μήν χαθούν τελειως τα σκουλίκια.Απλά πρέπει να γεμίσει ένα τάπερ με φοινικόχωμα ή humus για terrarium (πολύ φθηνο) και να μεταφέρει σκουλικια στο καινούριο τάπερ.Οταν πολλάπλασιαστούν αρκετά αρχίζουμε πάλι το τάισμα Τα ψάρια δείχνουν να το λατρέυουν και πηδούν απ'την χαρά τους όπως έκανε και ο beta πιο πάνω (Lynyrd Skynyrd ) Έγινε επεξεργασία 18 Αυγούστου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 18 Αυγούστου 2010 #5 Share 18 Αυγούστου 2010 ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartemderas 18 Αυγούστου 2010 #6 Share 18 Αυγούστου 2010 φ α ν τ α σ τ ι κ ό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 19 Αυγούστου 2010 Author #7 Share 19 Αυγούστου 2010 Μπορέιτε επίσης να ταίζετε τα σκουλίκια με λιγμένα flakes αντι να τα πετάτε.Εγω σήμερα τα τάισα με Goldfish flakes της Omega One (απο την εποχή των δεινοσαύρων ) και έγινε χαμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 23 Αυγούστου 2010 #8 Share 23 Αυγούστου 2010 Να είσαι σίγουρος, ότι με τη σωστή διατροφή που ακολουθείς, σύντομα θα σε ανταμείψει με τα υπέροχα χρώματά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 22 Μαρτίου 2011 #9 Share 22 Μαρτίου 2011 τα grindal μπορουν να τα φανε ολα τα ψαρια οπως σκαλαρια κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 22 Μαρτίου 2011 #10 Share 22 Μαρτίου 2011 θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 23 Μαρτίου 2011 #11 Share 23 Μαρτίου 2011 και γω θελω ρε παιδια να κανω μια καλλιεργεια αλλα δεν βρισκω κανεναν απο Θεσσαλονικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 23 Μαρτίου 2011 #12 Share 23 Μαρτίου 2011 Τελοιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 23 Μαρτίου 2011 Author #13 Share 23 Μαρτίου 2011 Αγόρασα πρόσφατα μια καλλιέργεια White worms απο το ebay.Οταν πολλαπλασιαστούν αρκετά θα πάρετε όλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 23 Μαρτίου 2011 #14 Share 23 Μαρτίου 2011 Αγόρασα πρόσφατα μια καλλιέργεια White worms απο το ebay.Οταν πολλαπλασιαστούν αρκετά θα πάρετε όλοι Από όσα έχω διαβάσει και χωρίς να έχω προσωπική πείρα, τα σκουλήκια που πήρες είναι αρκετά δύσκολο να διατηρηθούν στο ελληνικό κλίμα. Τα white worms αγαπούν τη δροσιά και το σκοτάδι. Επιβιώνουν σε θερμοκρασίες ανάμεσα στους 15-21 °C. Δε ξέρω πως θα καταφέρεις να κρατήσεις τόσο χαμηλά την θερμοκρασία όταν αρχίσει να ζεσταίνει ο καιρός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 23 Μαρτίου 2011 #15 Share 23 Μαρτίου 2011 Αγόρασα πρόσφατα μια καλλιέργεια White worms απο το ebay.Οταν πολλαπλασιαστούν αρκετά θα πάρετε όλοι μπορω να βρω και καλλιεργεια grindal απο ebay ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 24 Μαίου 2011 Author #16 Share 24 Μαίου 2011 Ταίζοντας με white worms Σασ ακούω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 24 Μαίου 2011 #17 Share 24 Μαίου 2011 μακαροναδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 24 Μαίου 2011 #18 Share 24 Μαίου 2011 Από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που έχω διαβάσει! Δεν είναι όμως πολύς κόπος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 25 Μαίου 2011 Author #19 Share 25 Μαίου 2011 Από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που έχω διαβάσει! Δεν είναι όμως πολύς κόπος; Καθόλου κόπος 2 φορές την εβδομάδα μόνο ταίζω τα σκουλίκια και οταν στεγνώσει το χώμα σους ρίχνω λίγω νεράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Μαίου 2011 #20 Share 25 Μαίου 2011 θελω και εγω να φτιαξω μια καλλιεργια αλλα δεν ξερω πως... αν μπορει να μου εξηγησει καποιος...η να μου πει τουλαχιστον σε ποιο σιτε ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 25 Μαίου 2011 Author #21 Share 25 Μαίου 2011 θελω και εγω να φτιαξω μια καλλιεργια αλλα δεν ξερω πως... αν μπορει να μου εξηγησει καποιος...η να μου πει τουλαχιστον σε ποιο σιτε ειναι.. Τώρα το καλοκαίρι δεν είναι καλή περίοδος για καλλιέργεις αγού κάνει πολύ ζέστη,ούτε τα δικά μου βλέπω να την βγάζουν καθαρή Τώρα αν θές να πάρεις μπορείς να βρείς απο το ebay αλλα καλύτερά ψάξε πρώτα εδώ ,υπάρχουν μέλη που πουλάνε Τα καλύτερα είναι τα Grindal που είναι και ανθεκτικά Η καλλιέργεια γίνεται μέσα σε ένα τάπερ με humus (θα το βρείς στα πετ σοπ) μετα ανοιγεις τρίπες στο καπάκι και βάζεις σγουγκάρι στις τρίπες για να μην βγούν.Αυτό ηταν όλο Το humus πρέπει πάντα να είναι νοπό όχι ομως και να κολυμπούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Μαίου 2011 #22 Share 25 Μαίου 2011 ααα και μετα ριχνω τροφη απο τα ψαρια και ετσι βγαινουν σκουλικακια? αν καταλαβα καλα ειπες να κανω τρυπα στο καπακι και μετα απλως ριχνω το χωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 25 Μαίου 2011 #23 Share 25 Μαίου 2011 Πολυ καλο...αλλα για να φερουν τετοια πραγματα στην Λαρισα..πρεπει να γινει θαυμα...!!!Πηστευω ειναι πιο θρεπτικο απο ολες τις επεξεργασμενες τροφες ασε που ειναι και φυσικο...απο την παραγογη στην καταναλωση (Lynyrd Skynyrd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος