Bubbles 12 Αυγούστου 2010 #1 Share 12 Αυγούστου 2010 (edited) Καλησπέρα Δεν έχω καταλάβει ακόμη κάποια πράγματα για τις λάμπες που κυκλοφορούν. Η βασική μου απορία είναι η εξής. Οι λάμπες τύπου πχ T8 ποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές έχουν; Βγαίνουν σε ένα μήκος ή όχι; Έχουν όλες το ίδιο φάσμα; Αυτά για αρχή. Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2010 - Bubbles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 12 Αυγούστου 2010 #2 Share 12 Αυγούστου 2010 όχι υπάρχουν διάφορες διαστάσεις T8 και με διαφορετικά watt Link to comment Share on other sites More sharing options...
freedom 12 Αυγούστου 2010 #3 Share 12 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα Δεν έχω καταλάβει ακόμη κάποια πράγματα για τις λάμπες που κυκλοφορούν. Η βασική μου απορία είναι η εξής. Οι λάμπες τύπου πχ T8 ποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές έχουν; Βγαίνουν σε ένα μήκος ή όχι; Έχουν όλες το ίδιο φάσμα; Αυτά για αρχή. Ευχαριστώ Και οι λάμπες T8 και οι λάμπες Τ5 βγαίνουν σε διάφορα μήκη διάφορα Watt και διάφορα Kelvin ενώ βγαίνουν και σε πλήρες φάσμα και σε όχι πλήρες φάσμα. Χρειάζετε διάβασμα πολύ στο φόρουμ για να μάθεις τις διαφορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubbles 13 Αυγούστου 2010 Author #4 Share 13 Αυγούστου 2010 Κανένας περιεκτικός σύνδεσμος; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 22 Αυγούστου 2010 #5 Share 22 Αυγούστου 2010 Κανένας περιεκτικός σύνδεσμος; Ευχαριστώ http://catalog.myosram.com/zb2b/b2b/start....;browserminor=4 Ενας απο τους πολλους...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος