kostaszoidos 10 Αυγούστου 2010 #1 Share 10 Αυγούστου 2010 για δειτε αυτο οσοι δεν το εχετε δει ....επαθα πλακα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Αυγούστου 2010 #2 Share 10 Αυγούστου 2010 Πολυ καλο και εντυπωσιακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Αυγούστου 2010 #3 Share 10 Αυγούστου 2010 αυτα ειναι ταλεντα !!!! και οχι οι ρουβιτσες που αναπαραγονται ποιο γρηγορα και απο τι πιστια που εχω στο ενυδρειο μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Αυγούστου 2010 Author #4 Share 10 Αυγούστου 2010 η τυπισα δεν παιζεται λεμε,αλλα δεν καταλαβα γιατι πηραν τα ζουμια τους θεατες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Αυγούστου 2010 #5 Share 10 Αυγούστου 2010 (edited) η τυπισα δεν παιζεται λεμε,αλλα δεν καταλαβα γιατι πηραν τα ζουμια τους θεατες... Eχει θεμα με το πολεμο που ειχε γινει το 45 αν καταλαβα καλα , οποτε τα θεωρητικα τα εχουν ζησει αυτα τα πραγματα και ξυπνησε ( αναμνησεις ) ολο αυτο εξου και το κλαμα .... υ.γ : και σε μας εαν βγει κανεις και κανει με την αμμο τα λεφτα που μας εχουν φαει οι πολιτικοι τα κλαματα θα βαλουμε Έγινε επεξεργασία 10 Αυγούστου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Αυγούστου 2010 Author #6 Share 10 Αυγούστου 2010 καταλαβα....ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Αυγούστου 2010 Author #7 Share 10 Αυγούστου 2010 Eχει θεμα με το πολεμο που ειχε γινει το 45 αν καταλαβα καλα , οποτε τα θεωρητικα τα εχουν ζησει αυτα τα πραγματα και ξυπνησε ( αναμνησεις ) ολο αυτο εξου και το κλαμα .... υ.γ : και σε μας εαν βγει κανεις και κανει με την αμμο τα λεφτα που μας εχουν φαει οι πολιτικοι τα κλαματα θα βαλουμε το υστερογραφο ηταν ολα τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Αυγούστου 2010 #8 Share 10 Αυγούστου 2010 Καλο Κωστη, μεγαλο ταλεντο η μικρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Αυγούστου 2010 Author #9 Share 10 Αυγούστου 2010 Καλο Κωστη, μεγαλο ταλεντο η μικρη καλως τον!!! εσυ τωρα τι εντοπισες......το ταλεντο της μικρης ή..... την μικρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Αυγούστου 2010 #10 Share 10 Αυγούστου 2010 καλως τον!!! εσυ τωρα τι εντοπισες......το ταλεντο της μικρης ή..... την μικρη.... Λιγο η μικρη ... Λιγο η αμμος... Λιγο το καλοκαιρι που εχουμε .... Περασαν πολλα απο το μυαλο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Αυγούστου 2010 Author #11 Share 10 Αυγούστου 2010 μην του λες τετοια γιατι τωρα θα βγει και θα τραγουδαει παλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Αυγούστου 2010 #12 Share 10 Αυγούστου 2010 Δεν παλευεστε ρεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Αυγούστου 2010 #13 Share 10 Αυγούστου 2010 μην του λες τετοια γιατι τωρα θα βγει και θα τραγουδαει παλι.... φαντασου τον ταχυδρομο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Αυγούστου 2010 Author #14 Share 10 Αυγούστου 2010 Δεν παλευεστε ρεεεεε Στρατο δεν εχεις δει τιποτα ακομα... για πες και συ την γνωμη σου για την μικρη....το εχει;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Αυγούστου 2010 #15 Share 10 Αυγούστου 2010 Ρεμαλια ηρεμηστε, η κορη μου ειναι μεγαλυτερη ...........μου φαινεται οτι χρειαζοσαστε διακοπες επειγοντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Αυγούστου 2010 #16 Share 10 Αυγούστου 2010 Ρεμαλια ηρεμηστε, η κορη μου ειναι μεγαλυτερη ...........μου φαινεται οτι χρειαζοσαστε διακοπες επειγοντως Εγω αδειουχος ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Αυγούστου 2010 Author #17 Share 10 Αυγούστου 2010 ρεμαλι κι εγω αδειουχος ειμαι ...αλλα δεν απαντησες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Αυγούστου 2010 #18 Share 10 Αυγούστου 2010 Εγω αδειουχος ειμαι Ναι ρε αλλα τρεχα και κανε και καμμια βουτια, ξερεις το κρυο μπανιο σε χαλαρωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Αυγούστου 2010 #19 Share 10 Αυγούστου 2010 Στρατο δεν εχεις δει τιποτα ακομα... για πες και συ την γνωμη σου για την μικρη....το εχει;;;; Το'χει το'χει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Αυγούστου 2010 #20 Share 10 Αυγούστου 2010 Το'χει το'χει Αφιερωμενο στους Reefαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Αυγούστου 2010 #21 Share 10 Αυγούστου 2010 ρεμαλι κι εγω αδειουχος ειμαι ...αλλα δεν απαντησες... Εσυ δεν πας για κανα ψαρεμα..................εχει κατι λουτσους στα Χανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Αυγούστου 2010 Author #22 Share 10 Αυγούστου 2010 φαντασου τον ταχυδρομο ..... ο ταχυδρομος τραγουδααει καλυτερα δεν τον εχεις ακουσει;;;ειδικα μολις πιει νερο της φωτιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Αυγούστου 2010 #23 Share 10 Αυγούστου 2010 Οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ξερουν απο νερα της φωτιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Αυγούστου 2010 Author #24 Share 10 Αυγούστου 2010 Εσυ δεν πας για κανα ψαρεμα..................εχει κατι λουτσους στα Χανια τωρα δεν τσιμπανε ρε οι λουτσοι.....αλλα παλι δεν απαντησες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Αυγούστου 2010 #25 Share 10 Αυγούστου 2010 τωρα δεν τσιμπανε ρε οι λουτσοι.....αλλα παλι δεν απαντησες!!!! Mην τον πιεζεις ..... Μεγαλος ανθρωπος ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος