giorginakos 9 Αυγούστου 2010 #1 Share 9 Αυγούστου 2010 γεια σε ολους σας. πριν λιγο καιρο αρχισε να με πασχολει ενα παλιο επιτραπεζιο παιχνιδι που παιζοταν και παιζεται συχνα. οταν το ανοιξα αμεσως μου κινησε τον ενθουσιασμο να παιξω μαζι με την παρεα. πριν αρχισει το καθε παιχνιδι βεβαια ριχνουμε και απο καμια ματια και στις οδηγιες αλλα το προβλημα μου ειναι οτι αυτη η monopoly δεν ειχε οδηγιες μεσα και ετσι το παιχνιδι δεν αρχισε ποτε. αν καποιος απο εσας ξερει το μοιρασμα των χαρτονομισματων ας μου πει. ευχαριστω. (Υ.Γ. ειναι η monopoly με τις δραχμες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Αυγούστου 2010 #2 Share 9 Αυγούστου 2010 Tι μου θυμισες τωρα !!!! ολο στη φυλακη ειμουνα και τοτε και τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 9 Αυγούστου 2010 Author #3 Share 9 Αυγούστου 2010 Tι μου θυμισες τωρα !!!! ολο στη φυλακη ειμουνα και τοτε και τωρα χαχαχαχα παντως δεν μπορεις να πεις ενα απο τα ποιο διασκεδαστικα παιχνιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Αυγούστου 2010 #4 Share 9 Αυγούστου 2010 οντως . Ειχε ερθει ενα καλοκαιρι που με παρεα παιζαμε μεχρι και φιδακι Διαχρονικα game Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 9 Αυγούστου 2010 Author #5 Share 9 Αυγούστου 2010 οντως . Ειχε ερθει ενα καλοκαιρι που με παρεα παιζαμε μεχρι και φιδακι Διαχρονικα game μηπως θυμασαι καθολου την monopoly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Αυγούστου 2010 #6 Share 9 Αυγούστου 2010 παρε φιδακι που το ξερω axaxax μην με μπλεκεις με αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 9 Αυγούστου 2010 Author #7 Share 9 Αυγούστου 2010 τωρα προς το παρον μονο την monopoly εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 9 Αυγούστου 2010 #8 Share 9 Αυγούστου 2010 Οι οδηγίες http://www.howtodothings.com/hobbies/a4305...y-monopoly.html Συγκεκριμένα αυτό που ρωτάς. Hand out Monopoly money to each player. At the start of the game each player will have $1500 in the following denominations: 2-$500's, 2-$100's, 2-$50's, 6-$20's, 5-$10's, 5-$5's, and 5-$1's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 9 Αυγούστου 2010 Author #9 Share 9 Αυγούστου 2010 σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος