ReBeLoS 22 Αυγούστου 2010 #76 Share 22 Αυγούστου 2010 Στρατο φοβερες φωτο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 22 Αυγούστου 2010 #77 Share 22 Αυγούστου 2010 (edited) Στην κοντινες να προσεχεις το νεταρισμα. Το εχεις κανει στο σωμα και οχι στο κεφαλι.... Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Αυγούστου 2010 #78 Share 22 Αυγούστου 2010 Στην κοντινες να προσεχεις το νεταρισμα. Το εχεις κανει στο σωμα και οχι στο κεφαλι.... του το πα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 22 Αυγούστου 2010 #79 Share 22 Αυγούστου 2010 Τρομερά χρώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 22 Αυγούστου 2010 #80 Share 22 Αυγούστου 2010 Τρομερά χρώματα +1000... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Αυγούστου 2010 Author #81 Share 28 Αυγούστου 2010 Το ενυδρειο παει αρκετα καλα μπορω να παω. Τα φυτα αναπτυσονται,και τα ψαρακια ειναι σε αριστη κατασταση. Αυτο που παρατηρω εδω και δυο μερες,ειναι οτι ο αρσενικος περνα τις περισσοτερες ωρες,πανω απο ενα συγκεκριμενο σημειο στη μια απο τις δυο πετρες που υπαρχουν μεσα. Το μυαλο μου πηγε στο οτι εχουν γεννησει,αλλα δυστυχως το χρωμα της πετρας ειναι τετοιο που δεν μου επιτρεπει να παρατηρησω αν υπαρχουν αυγα. Ας το ελπιζω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Αυγούστου 2010 #82 Share 28 Αυγούστου 2010 (edited) Αυτο που παρατηρω εδω και δυο μερες,ειναι οτι ο αρσενικος περνα τις περισσοτερες ωρες,πανω απο ενα συγκεκριμενο σημειο στη μια απο τις δυο πετρες που υπαρχουν μεσα. Το μυαλο μου πηγε στο οτι εχουν γεννησει,αλλα δυστυχως το χρωμα της πετρας ειναι τετοιο που δεν μου επιτρεπει να παρατηρησω αν υπαρχουν αυγα. Ας το ελπιζω παντως Το εχει επιλεξει για φωλια και εκει θα προσοπαθει να οδηγησει και τη θηλυκια για να γεννησουν. Αν η θηλυκια πηγαινει κι αυτη και καθαριζει την περιοχη και την προσεχει, πιστευω οτι εκι θα γινει το θεμα. Προτεινω αν θελεις να γεννησουν, ασε το ενυδρειο με μετριες συνθηκες νερου (αλλα καλο ταισμα, με φρεσκιες τροφες και βιταμινες) και μετα αποτομα αλλαξε τις συνθηκες αυτες προς το καλυτερο. ΥΓ πολυ κοκκινο ειναι Έγινε επεξεργασία 28 Αυγούστου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 28 Αυγούστου 2010 #83 Share 28 Αυγούστου 2010 Ωραιο ενυδρειο και υπεροχα ψαρια!!!! Το ζευγος απο που??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 28 Αυγούστου 2010 #84 Share 28 Αυγούστου 2010 Πω πω πω ομορφιές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 28 Αυγούστου 2010 #85 Share 28 Αυγούστου 2010 πολυ ομορφα πραγματα, αλλα τι εχετε παθει ολοι και με πριζονετε με τα ramirezi???? αντε μην τα αλλαξω ολα παλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2010 Author #86 Share 29 Αυγούστου 2010 Ωραιο ενυδρειο και υπεροχα ψαρια!!!! Το ζευγος απο που??? Απο συνοικιακο μικρο μαγαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2010 Author #87 Share 29 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 29 Αυγούστου 2010 #88 Share 29 Αυγούστου 2010 η δευτερη ειναι φωτογραφιαρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 31 Αυγούστου 2010 #89 Share 31 Αυγούστου 2010 Φοβερο ενυδρειο,φοβερα ψαρια !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Σεπτεμβρίου 2010 Author #90 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Eυχαριστη εξελιξη με περιμενε αποψε γυρνωντας στο απιτι. Πολλα μικρα κυκλοφορουν στο ενυδρειο,αλλα σαν τσουρμο απο δω,κι αλλα απο κει. Ειναι πολυ μικρα και δεν μπορω να βγαλω φωτογραφια,και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως οποιο παει να ξεφυγει απο τα πολλα επιστρεφεται αμεσως πισω απο τους γονεις. Ας ελπισουμε πως θα τα καταφερω να τα μεγαλωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Σεπτεμβρίου 2010 #91 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) καλη τυχη Τι θα ταισεις αφου τελειωσει ο σακος τους? Βιντεο Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Σεπτεμβρίου 2010 Author #92 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 καλη τυχη Τι θα ταισεις αφου τελειωσει ο σακος τους? Βιντεο Ελα ντε...... Ακουω προτασεις.Ειμαι εντελως ασχετος στο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Σεπτεμβρίου 2010 #93 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Μια περιπτωση ειναι η infusoria μεχρι να μπορουν να φανε ζωντανη brine shrimp. Στην αρχη ειναι τα δυσκολα. Εχει καθολου moss ή αλλο φυτο με ψιλο πυκνο φυλαρακι σαν την moss στο ενυδρειο? Φυλλα ξερα? Θα βρισκεται σε αυτα infusoria. Eτσι σχεδιαζω να τρωνε αν βγαλω μικρα Dicrossus. Το καλυτερο ειναι να ειχαμε καλλιεργεια microworms αλλα δεν εχω κανει εισαγωγη απο αυτα. Δεν ξερω τι υπαρχει στα πετ απο υγρη τροφη για την περιπτωση. Για ρωτα Nidal. Εχω μια preis υγρη τροφη για plankton cultures, artemia salina, invertebrates, θαλλασινα και γλυκου ψαρια και την ταιζω στo γονο των red cherry. Θα τη δοκιμασω και σε γονο ψαριων. Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Σεπτεμβρίου 2010 #94 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Σεπτεμβρίου 2010 Author #95 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μια περιπτωση ειναι η infusoria μεχρι να μπορουν να φανε ζωντανη brine shrimp. Στην αρχη ειναι τα δυσκολα. Εχει καθολου moss ή αλλο φυτο με ψιλο πυκνο φυλαρακι σαν την moss στο ενυδρειο? Φυλλα ξερα? Θα βρισκεται σε αυτα infusoria. Eτσι σχεδιαζω να τρωνε αν βγαλω μικρα Dicrossus. Το καλυτερο ειναι να ειχαμε καλλιεργεια microworms αλλα δεν εχω κανει εισαγωγη απο αυτα. Δεν ξερω τι υπαρχει στα πετ απο υγρη τροφη για την περιπτωση. Για ρωτα Nidal. Εχω μια preis υγρη τροφη για plankton cultures, artemia salina, invertebrates, θαλλασινα και γλυκου ψαρια και την ταιζω στo γονο των red cherry. Θα τη δοκιμασω και σε γονο ψαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Σεπτεμβρίου 2010 Author #96 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 http://s815.photobucket.com/albums/zz79/di...nt=IMG_1323.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Σεπτεμβρίου 2010 #97 Share 1 Σεπτεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Σεπτεμβρίου 2010 Author #98 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 Να λοιπον και ενα μικρο βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 2 Σεπτεμβρίου 2010 #99 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 πανεμορφες στιγμες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 2 Σεπτεμβρίου 2010 #100 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 να σου ζησουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts