Naias 7 Αυγούστου 2010 #1 Share 7 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mozz 8 Αυγούστου 2010 #2 Share 8 Αυγούστου 2010 Τέλειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Αυγούστου 2010 #3 Share 8 Αυγούστου 2010 Ωραία πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Αυγούστου 2010 #4 Share 8 Αυγούστου 2010 Πολυ καλο Εχω μια απορια.το τζαμι ειναι μονο μπροστα ? Η ειναι κανονοκο ενυδρειο και καλημενο με τουβλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Αυγούστου 2010 #5 Share 8 Αυγούστου 2010 Λογικά θα είναι ενυδρείο ντυμένο... Και πάνω που έλεγα να φτιάξω λιμνούλα...Εμπρός λοιπόν καλή μου μπετονιέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Αυγούστου 2010 #6 Share 8 Αυγούστου 2010 Λογικά θα είναι ενυδρείο ντυμένο... Και πάνω που έλεγα να φτιάξω λιμνούλα...Εμπρός λοιπόν καλή μου μπετονιέρα! Καντες 2 τις λιμνουλες..... Θα βγαλω τη μελετη συνθεσης για τα υλικα..... θα βαλεις την τεχνη... Θα βαλω την επιβλεψη.... θα βαλεις την εργασια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Αυγούστου 2010 #7 Share 8 Αυγούστου 2010 mod note: Προς Geosid. Απόσπασμα από τον κανονισμό. Οι χρήστες/μέλη συμφωνούν να μην κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Aquazone.gr για: 1. Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Αυγούστου 2010 #8 Share 8 Αυγούστου 2010 Καντες 2 τις λιμνουλες..... Θα βγαλω τη μελετη συνθεσης για τα υλικα..... θα βαλεις την τεχνη... Θα βαλω την επιβλεψη.... θα βαλεις την εργασια!!! Τα λεφτά και το χρόνο βάλε και τις κάνω 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος