iki28 5 Αυγούστου 2010 #1 Share 5 Αυγούστου 2010 Θα ηθελα να μου πειτε πως προγραμματιζω τον χρονοδιακοπτη?δηλαδη αυτες τισ εγκοπεσ που εχει για να λειτουργει πρεπει να ειναι πανω ή να ειναι κατεβασμενα?Επισης στο πλαι εχει εναν διακοπτη για 2 θεσεις που πρεπει να τον βαλω για να ημαστε οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 5 Αυγούστου 2010 #2 Share 5 Αυγούστου 2010 Θα ηθελα να μου πειτε πως προγραμματιζω τον χρονοδιακοπτη?δηλαδη αυτες τισ εγκοπεσ που εχει για να λειτουργει πρεπει να ειναι πανω ή να ειναι κατεβασμενα?Επισης στο πλαι εχει εναν διακοπτη για 2 θεσεις που πρεπει να τον βαλω για να ημαστε οκ? οιμ εγκοπες που εχει πρεπει να ειναι κατεβασμενες στις ωρες που θες να λειτουργει...και ο διακοπτης στο πλαι στο ρολογακι... τουλαχιστον ετσι λειτουργουν τα δικα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 5 Αυγούστου 2010 #3 Share 5 Αυγούστου 2010 (edited) Ο χρονοδιακότης λειτουργεί μόνο στις ώρες που οι εγκοπές είναι κατευασμένες.Το βελάκι που βλέπεις πρέπει να δίχνει την ώρα.Λειτουργεί σαν ρολόι και στρίβει και όταν βρέι καταυασμένο δοντάκι αναβει.Στον διακοπτη πλάγια πρέπει να φαίνεται το ρολόι και όχι το άλλο συμβολο για να λειτουργεί ως χρονοδιακόπτης αλλιώς λειτουργει σαν κοινή πρίζα. Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος