nikoloutso 9 Αυγούστου 2010 #26 Share 9 Αυγούστου 2010 Όχι βέβαια!!! Απλά οι άντρες είναι πειραχτηρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Αυγούστου 2010 #27 Share 9 Αυγούστου 2010 η παρεα ειναι μονο για αντρες...??? Άκου... Δεν είναι όλοι άντρες... ΑΝΤΡΕΣ! Γενικώς δεν έχουμε πρόβλημα... Όλοι οι καλοί χωράνε Φυσικά και όχι! Εφόσον έκανες το λάθος και έγραψες εδώ μέσα, δεσμεύεσαι πλέον να έρθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 9 Αυγούστου 2010 #28 Share 9 Αυγούστου 2010 oxi βεβαια !!! Για ολα τα μελη του φορουμ πλακιτσα κανωωω... ...αλλα λεω αμα ειναι να ξερω να βαλω πανταλονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Αυγούστου 2010 #29 Share 9 Αυγούστου 2010 πλακιτσα κανωωω... ...αλλα λεω αμα ειναι να ξερω να βαλω πανταλονια... Νικολιτο (stormtrouper) εαν εισαι Αθηνα ελα καθαρος, ξερεις εσυ Όπως βλέπεις φίλε Παναγιώτη, δεν θα αποφύγω το νερό αυτό το Σάββατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Αυγούστου 2010 #30 Share 9 Αυγούστου 2010 Αυτή τη φορά όμως θέλω φωτογραφίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 9 Αυγούστου 2010 #31 Share 9 Αυγούστου 2010 Άκου... Δεν είναι όλοι άντρες... ΑΝΤΡΕΣ! Γενικώς δεν έχουμε πρόβλημα... Όλοι οι καλοί χωράνε Φυσικά και όχι! Εφόσον έκανες το λάθος και έγραψες εδώ μέσα, δεσμεύεσαι πλέον να έρθεις το ειπα απο την αρχη....μπορει...αρκει να χω γυρισει απο μπανακι....και να σας προλαβω... εκτος αν δν παω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Αυγούστου 2010 #32 Share 9 Αυγούστου 2010 το ειπα απο την αρχη....μπορει...αρκει να χω γυρισει απο μπανακι....και να σας προλαβω... εκτος αν δν παω... Εγώ θα έρθω κατευθείαν με το μαγιό... Και είναι και μαγιό έκπληξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 9 Αυγούστου 2010 #33 Share 9 Αυγούστου 2010 Εγώ θα έρθω κατευθείαν με το μαγιό... Και είναι και μαγιό έκπληξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 13 Αυγούστου 2010 #34 Share 13 Αυγούστου 2010 Έλα πάμε...δε βλέπω ζωντάνια...αύριο πίνουμε καφέ λέμεεεεεεεεε. Τρεις και ο κούκος θα είμαστε; Τζάμπα κανονίζω εγώ κομμωτήριο για αύριο πρωί;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 13 Αυγούστου 2010 #35 Share 13 Αυγούστου 2010 Έλα πάμε...δε βλέπω ζωντάνια...αύριο πίνουμε καφέ λέμεεεεεεεεε. Τρεις και ο κούκος θα είμαστε; Τζάμπα κανονίζω εγώ κομμωτήριο για αύριο πρωί;;; Τι; Μονο κομμωτηριο; Μπανιο δεν θα κανεις; Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Αυγούστου 2010 #36 Share 13 Αυγούστου 2010 και για μενα ισχυει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Αυγούστου 2010 #37 Share 13 Αυγούστου 2010 Κι εγώ εκεί θα είμαι αλλά πιθανότατα όχι για πολύ! Πιθανόν να είμαι και από νωρίτερα (16:00-16:30)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Αυγούστου 2010 #38 Share 13 Αυγούστου 2010 Κι εγώ εκεί θα είμαι αλλά πιθανότατα όχι για πολύ! Πιθανόν να είμαι και από νωρίτερα (16:00-16:30)... θελεις το χρονο σου για να βαλεις μαγιο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Αυγούστου 2010 #39 Share 13 Αυγούστου 2010 θελεις το χρονο σου για να βαλεις μαγιο ε? Θέλω χρόνο για να εμφανίσω το μαγιό. Το φοράω πάντα, απλά θα πρέπει να γδυθώ για να φανεί http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...st&id=26549 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 13 Αυγούστου 2010 #40 Share 13 Αυγούστου 2010 Λες να ειναι βολικο και στο ποδηλατο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Αυγούστου 2010 #41 Share 13 Αυγούστου 2010 Λες να ειναι βολικο και στο ποδηλατο; Κυρίως σε κούρσα με την σέλα στον θεό και το τιμόνι στον δρόμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Αυγούστου 2010 Author #42 Share 13 Αυγούστου 2010 Eπειδη πολλα λες και λιγα κανεις,μη δω και δεν το φορας αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 13 Αυγούστου 2010 #43 Share 13 Αυγούστου 2010 (edited) Οχι μονο θα το φοραει αλλα θα φερω και το ποδηλατο εγω για να δουμε εαν ταιριαζει, εχω κουρσα και θα βαλουμε το τιμονι πολυ χαμηλα και την σελα τερμα ψηλα. Σοβαρα τωρα εαν το καταστημα ειχε δυνατοτητα να εχω καπου κοντα το ποδηλατο με αυτο θα ερχομουν στις συναντησεις. Έγινε επεξεργασία 13 Αυγούστου 2010 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 13 Αυγούστου 2010 #44 Share 13 Αυγούστου 2010 Για μια ακόμα φορά θα σας τιμήσω με την παρουσία μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 13 Αυγούστου 2010 #45 Share 13 Αυγούστου 2010 Θέλω να έρθω και εγώ αν αντέχετε τις ερωτήσεις Τί ώρα θα συναντηθείτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 13 Αυγούστου 2010 #46 Share 13 Αυγούστου 2010 Θέλω να έρθω και εγώ αν αντέχετε τις ερωτήσεις Τί ώρα θα συναντηθείτε; Απο 5-8 θα ειμαστε εκει,σε περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 14 Αυγούστου 2010 #47 Share 14 Αυγούστου 2010 Τι; Μονο κομμωτηριο; Μπανιο δεν θα κανεις; Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει. Πάλι μπάνιο; Αρχές Αυγούστου ήμουν Χανιά, έκανα 3 στη θάλασσα και ένα σε πισίνα! Έβαλα και aquatan μετά (2in1: και αντιχλώριο και μαύρισμα ) Θέλω να έρθω και εγώ αν αντέχετε τις ερωτήσεις Τί ώρα θα συναντηθείτε; Να έρθεις και να ρωτήσεις ό,τι θες, πάλι για γυναίκες θα συζητάμε; Βαρέθηκα πια, ας πούμε και τίποτα για ενυδρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Αυγούστου 2010 #48 Share 14 Αυγούστου 2010 Νικο (loytso) Τωρα που κοντευει η ωρα για το meeting μην μου κανεις κανα αστειο και ερθεις !!! Δεν εχω ορεξει να δω τα μουτρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Αυγούστου 2010 #49 Share 14 Αυγούστου 2010 1 φωτο = 1000 λεξεις .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 14 Αυγούστου 2010 #50 Share 14 Αυγούστου 2010 OX μετα απο αυτη την φωτό δεν νομίζω να πατήσει ποτε καμιά κοπέλα στις συναντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος