Δίας 5 Αυγούστου 2010 #1 Share 5 Αυγούστου 2010 Το Σάββατο 14 Αυγούστου ειναι η μηνιαια συναντηση του Αυγουστου. Για να μην παω και καθομαι μοναχος μιας και δεν θα φυγω διακοπες,για λεγετε................ποιοι θα παρευρεθειτε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Αυγούστου 2010 #2 Share 5 Αυγούστου 2010 Δύο άτομα θεωρείται συνάντηση ή ραντεβού; Γιατί αν συμβαίνει το δεύτερο θα πρέπει να αλλάξουμε τίτλο στο θέμα. Το πιθανότερο είναι να είμαι παρών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Αυγούστου 2010 #3 Share 5 Αυγούστου 2010 τωρα εαν πω οτι θα ερθω αυγουστιατικα και δεν ερθει κανεις αλλος θα με πεις παλι γκαντεμη Στρατο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Αυγούστου 2010 Author #4 Share 5 Αυγούστου 2010 τωρα εαν πω οτι θα ερθω αυγουστιατικα και δεν ερθει κανεις αλλος θα με πεις παλι γκαντεμη Στρατο ??? Γκαντεμη το φιλο μου το Γιωργο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Αυγούστου 2010 #5 Share 5 Αυγούστου 2010 ειναι ευκαιρια μιας και δεν θα μπορει να ερθει ο Νικολουτσο να ρθω εγω ξερεις.... δεν αντεχω τις συγκινησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 5 Αυγούστου 2010 #6 Share 5 Αυγούστου 2010 πουουουουου...και τι ωρααα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Αυγούστου 2010 #7 Share 5 Αυγούστου 2010 πουουουουου...και τι ωρααα???? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35085 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 5 Αυγούστου 2010 #8 Share 5 Αυγούστου 2010 (edited) http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=35085 thaaanksssssss (νομιζα Αιγαλεω... ) αν εχω γυρισει απο μπανακι...βαλτε με κι εμενα μεσα... θα ρθω με την οικογενεια... (λογικα.. ) Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2010 - plaYgirl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 5 Αυγούστου 2010 #9 Share 5 Αυγούστου 2010 θα ερθω και εγω αυτη την φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Αυγούστου 2010 Author #10 Share 5 Αυγούστου 2010 θα ερθω και εγω αυτη την φορα Για να σε δω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 5 Αυγούστου 2010 #11 Share 5 Αυγούστου 2010 Μέσα κι εγώ!Θα φέρω και μπύρες να κάνουμε οικονομία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Αυγούστου 2010 #12 Share 5 Αυγούστου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=45946 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Αυγούστου 2010 #13 Share 5 Αυγούστου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=45946 Oταν εγινε το πρωτο ποστ ηταν πρωι ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Αυγούστου 2010 Author #14 Share 5 Αυγούστου 2010 Διαγραψτε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Αυγούστου 2010 #15 Share 5 Αυγούστου 2010 Διαγραψτε το εσυ εισαι συντονιστης !!! εμεις θα το διαγραψουμε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 5 Αυγούστου 2010 #16 Share 5 Αυγούστου 2010 εγώ, αν και έχω άδεια από αύριο, δεν θα βρίσκομαι Αθήνα τις ημέρες του 15Αύγουστου... Ελπίζω να τα καταφέρω στην συνάντηση του Σεπτεμβρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Αυγούστου 2010 #17 Share 5 Αυγούστου 2010 Επαναλαμβανω οτι λογο εργασιας ΔΕ θα παρεβρισκομαι... Οπως προαναφέρθηκε ο geosid θα βαλει μαυρες πλερεζες... αλλα θα επιζήσει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 6 Αυγούστου 2010 #18 Share 6 Αυγούστου 2010 (edited) Επαναλαμβανω οτι λογο εργασιας ΔΕ θα παρεβρισκομαι... Οπως προαναφέρθηκε ο geosid θα βαλει μαυρες πλερεζες... αλλα θα επιζήσει!!! Αποκτα ενδιαφερον αυτη η συναντηση Νικολιτο (stormtrouper) εαν εισαι Αθηνα ελα καθαρος, ξερεις εσυ Έγινε επεξεργασία 6 Αυγούστου 2010 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Αυγούστου 2010 #19 Share 6 Αυγούστου 2010 εγω βεβαια θα προτεινα μια συναντηση στο μαγαζι του Νικου να του ευχηθουμε καλες δουλειες .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taiker 9 Αυγούστου 2010 #20 Share 9 Αυγούστου 2010 θα ειμαι και γωω εκει μιασ και ειμαι νεος στο φορουμ και εχω πολεεεεςςς ερωτησεις λεω να σας δω απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Αυγούστου 2010 #21 Share 9 Αυγούστου 2010 θα ειμαι και γωω εκει μιασ και ειμαι νεος στο φορουμ και εχω πολεεεεςςς ερωτησεις λεω να σας δω απο κοντα. να ερθεις να κατσεις στο ιδιο τραπεζι με εμας .... μην το κανεις σαν μερικους μερικους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Αυγούστου 2010 #22 Share 9 Αυγούστου 2010 να ερθεις να κατσεις στο ιδιο τραπεζι με εμας .... μην το κανεις σαν μερικους μερικους Τι λες τωρα?? υπαρχουν και τετοιοι?? Μια χαρα θα περασετε λαμογια!!!! Προσοχη ομως στη σερβιτορα.... να την πειράξετε λίγο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Αυγούστου 2010 #23 Share 9 Αυγούστου 2010 Προσοχη ομως στη σερβιτορα.... να την πειράξετε λίγο!!! Στο υπόσχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 9 Αυγούστου 2010 #24 Share 9 Αυγούστου 2010 η παρεα ειναι μονο για αντρες...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Αυγούστου 2010 #25 Share 9 Αυγούστου 2010 (edited) η παρεα ειναι μονο για αντρες...??? oxi βεβαια !!! Για ολα τα μελη του φορουμ Έγινε επεξεργασία 9 Αυγούστου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος