george hmmy 5 Αυγούστου 2006 #1 Share 5 Αυγούστου 2006 Χρόνια πολλά στη φίλη Αγγελική και στο φίλο fadasma, χαρά, ευτυχία μα πάνω από όλα υγεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Αυγούστου 2006 #2 Share 5 Αυγούστου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 5 Αυγούστου 2006 #3 Share 5 Αυγούστου 2006 (edited) Χρονια Πολλα Αγγελικη να τα εκατοστησεις!! Χρονια Πολλα fadasma!! Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2006 - AquaBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 5 Αυγούστου 2006 #4 Share 5 Αυγούστου 2006 Χρόνια Πολλά παιδιά και ότι επιθυμείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 5 Αυγούστου 2006 #5 Share 5 Αυγούστου 2006 Χρόνια Πολλά και ό,τι επιθυμείτε με υγεία κι ευτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 5 Αυγούστου 2006 #6 Share 5 Αυγούστου 2006 Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες :lmao: :rasp: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 5 Αυγούστου 2006 #7 Share 5 Αυγούστου 2006 Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια παιδια και οτι επιθυμειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 5 Αυγούστου 2006 #8 Share 5 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην μου ευχηθήκατε να τα εκατοστήσω γιατί πλησιάζουν όλο και πιο πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 6 Αυγούστου 2006 #9 Share 6 Αυγούστου 2006 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Οτι επιθυμητε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 6 Αυγούστου 2006 #10 Share 6 Αυγούστου 2006 Χρονια πολλα και απο μενα παιδακια!!!(Εστω και καθυστερημενα).Να τα εκατοστησετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Αυγούστου 2006 #11 Share 7 Αυγούστου 2006 Χρόννια Πολλά!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 7 Αυγούστου 2006 #12 Share 7 Αυγούστου 2006 Χρόνια Πολλά και από εμένα καθυστερημένα λόγο του ότι το ΣΚ ήμουν εκτός Αθήνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος