jimn 3 Αυγούστου 2010 #1 Share 3 Αυγούστου 2010 (edited) Τι είναι βρε παιδιά το παρακάτω σαλιγγαράκι,το βρήκα μόλις επέστρεψα από τις διακοπές μου στο γαριδοενυδρείο Επίσης στο άλλο ενυδρείο βλέπω ότι στα apple snails μου έχουν ξεθωριάσει λίγο το χρώμα στο καβούκι τους(έχουν κάποιες ασπρίλες),τι μπορεί να φταίει? Έγινε επεξεργασία 3 Αυγούστου 2010 - jimn Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 3 Αυγούστου 2010 #2 Share 3 Αυγούστου 2010 Αυτα ειναι σαλιγκαρια μεταναστες δηλαδη εχουν μεινει στα φυτα απο εκει που τα πηρες.Δεν κανουν κακο.Καλο κανουν(καθαριζουν το ενυδρειο απο την αλγη κ.α).Προσεξε τον πλυθησμο τους ομως.Καλο ειναι σε καθε αλλαγη νερου να βγαζεις 3-4 σαλιγκαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Αυγούστου 2010 #3 Share 3 Αυγούστου 2010 (edited) Το σαλιγκαρακι ειναι ενα red ram's horn Έγινε επεξεργασία 3 Αυγούστου 2010 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Αυγούστου 2010 #4 Share 3 Αυγούστου 2010 (edited) Αν ειναι 1-7mm ειναι Gyraulus acronicus http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&...;fp=1&cad=b Δεν μεγαλωνει πολυ, γεμιζει ομως τα τζαμια (συνηθως κατω απο το φιλτρο) αν βρει περισσευμα τροφης και αναπαραχθει. Δεν πειραζει φυτα, αντιθετα καθαριζει. Έγινε επεξεργασία 3 Αυγούστου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 3 Αυγούστου 2010 Author #5 Share 3 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ παιδιαααααά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Αυγούστου 2010 #6 Share 4 Αυγούστου 2010 Αν ειναι 1-7mm ειναι Gyraulus acronicus http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&...;fp=1&cad=b Δεν μεγαλωνει πολυ, γεμιζει ομως τα τζαμια (συνηθως κατω απο το φιλτρο) αν βρει περισσευμα τροφης και αναπαραχθει. Δεν πειραζει φυτα, αντιθετα καθαριζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 4 Αυγούστου 2010 Author #7 Share 4 Αυγούστου 2010 Για το πρόβλημα που έχω με τα apple snails ξέρει κανείς κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 4 Αυγούστου 2010 #8 Share 4 Αυγούστου 2010 αν και δεν ειμαι σιγουρος μπορει να ειναι απο χαμηλη σκληροτητα αλλα περιμενε να απαντηση καποιος με σιγουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Αυγούστου 2010 #9 Share 4 Αυγούστου 2010 Για το πρόβλημα που έχω με τα apple snails ξέρει κανείς κάτι? Τι ΚΗ έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 6 Αυγούστου 2010 Author #10 Share 6 Αυγούστου 2010 Τι ΚΗ έχεις? Στην μέτρηση που έκανα στις 3/8 είχα ΚΗ6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος