vilis 29 Ιουλίου 2010 #1 Share 29 Ιουλίου 2010 αν ξερει καποιος οτιδηποτε απο το ασπρο-πρασινο φυτο ας μου πει(ονομα,απαιτησεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhuru 29 Ιουλίου 2010 #2 Share 29 Ιουλίου 2010 αν δεν κανω λαθος ειναι δρακαινα και δεν κανει για ενυδρειο... θα ανεβασει αμμονια οταν αρχισει να χαλαει. αλλα περιμενε να σου πουνε και τα παιδια που ξερουν καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 29 Ιουλίου 2010 #3 Share 29 Ιουλίου 2010 Draceana sanderiana λέγεται. Δες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilis 29 Ιουλίου 2010 Author #4 Share 29 Ιουλίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ.Τουλαχιστον δεν το πληρωσα.Θα το βγαλω στην επομενη αλλαγη νερου.Κριμα γιατι ειναι ομορφο.Ευχαριστω και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Ιουλίου 2010 #5 Share 30 Ιουλίου 2010 Αφού σε αρέσουν τόσο πολύ, βγάλτα από το ενυδρείο, βάλτα σε μια γλαστρούλα, φρόντισε να έχει το χώμα τους αρκετή υγρασία και θα σε αποζημιώσουν για τον κόπο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Ιουλίου 2010 #6 Share 30 Ιουλίου 2010 Τώρα που βλέπω καλύτερα την φωτογραφία από το ενυδρείο σου, νομίζω πως και τα δύο φυτά που έχεις στην μπροστά αριστερή γωνία, είναι και αυτά υδρόφιλα φυτά και έχουν περιορισμένο χρόνο ζωής όταν μένουν πλήρως βυθισμένα. Αν και η φώτο δεν βοηθάει πολύ νομίζω πως είναι ophiopogon japonicus. Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά για ρίξε ακόμα μια ματιά στο link που σου έδωσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος