fenaki12 29 Ιουλίου 2010 Author #26 Share 29 Ιουλίου 2010 Τότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Βέβαια να κάνεις αλλαγές νερού συχνά γιατί παρ'όλα αυτά στο ενυδρείο δεν έχει αναπτυχθεί όλη η βιολογία. 20-30% κάθε 4 μέρες για να είσαι σίγουρη. ναι αλαζω το 1/3 καθε 3 μερες ετσι μου ειπαν εμπειροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 29 Ιουλίου 2010 #27 Share 29 Ιουλίου 2010 ναι αλαζω το 1/3 καθε 3 μερες ετσι μου ειπαν εμπειροι Είσαι μια χαρά τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 29 Ιουλίου 2010 #28 Share 29 Ιουλίου 2010 Δες εδω:http://www.aquazone.gr/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=3100 έχει πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα για τα γκάπυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenaki12 29 Ιουλίου 2010 Author #29 Share 29 Ιουλίου 2010 Δες εδω:http://www.aquazone.gr/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=3100 έχει πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα για τα γκάπυ. σε ευχαριστω πολυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 29 Ιουλίου 2010 #30 Share 29 Ιουλίου 2010 σε ευχαριστω πολυυ Δεν κάνει τίποτα. Ο ένας βοηθάει τον άλλον για να μαθαίνουμε και να μην κάνουμε λάθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenaki12 29 Ιουλίου 2010 Author #31 Share 29 Ιουλίου 2010 Δεν κάνει τίποτα. Ο ένας βοηθάει τον άλλον για να μαθαίνουμε και να μην κάνουμε λάθη. σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenaki12 26 Αυγούστου 2010 Author #32 Share 26 Αυγούστου 2010 απο την 1η γεννα δεν επεζησε τιποτα απο την δευτερη που εγινε πριν 10-11 μερες εχουν ζησει 18 μωρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 26 Αυγούστου 2010 #33 Share 26 Αυγούστου 2010 απο την 1η γεννα δεν επεζησε τιποτα απο την δευτερη που εγινε πριν 10-11 μερες εχουν ζησει 18 μωρακια Να σου ζήσουν Έχουν πολύ πλάκα τα γκάπυ. Εγώ τα έχω ένα μήνα και όποτε βάζω το χέρι μου να κλαδέψω έρχονται γύρω γύρω Άσε που όποτε βάζω το σωλήνα του τέστ για ξέπλυμα στο νερό τρελένονται τόσο πολυ που φοβάμαι μη καμιά μέρα μπεί κανένα μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenaki12 26 Αυγούστου 2010 Author #34 Share 26 Αυγούστου 2010 Να σου ζήσουν Έχουν πολύ πλάκα τα γκάπυ. Εγώ τα έχω ένα μήνα και όποτε βάζω το χέρι μου να κλαδέψω έρχονται γύρω γύρω Άσε που όποτε βάζω το σωλήνα του τέστ για ξέπλυμα στο νερό τρελένονται τόσο πολυ που φοβάμαι μη καμιά μέρα μπεί κανένα μέσα ειναι ατιμα ψαρακια.... μωρε.. εγω φοβαμαι μην πεθανουν απο τις πολλες γεννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος