delta66 27 Ιουλίου 2010 #1 Share 27 Ιουλίου 2010 Tο fish index δεν λειτουργει πλεον? http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishplant Βγαζει συνεχως !Λαθος! "Λυπούμαστε Δεν είστε εξουσιοδοτημένοι για πρόσβαση στο Index" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 27 Ιουλίου 2010 #2 Share 27 Ιουλίου 2010 Tο fish index δεν λειτουργει πλεον? http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishplant Βγαζει συνεχως !Λαθος! "Λυπούμαστε Δεν είστε εξουσιοδοτημένοι για πρόσβαση στο Index" Σε μένα μια χαρά δουλεύει. Για ξανακοίτα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιουλίου 2010 Author #3 Share 27 Ιουλίου 2010 Σε μένα μια χαρά δουλεύει. Για ξανακοίτα το. Το κοιταω κανενα μηνα τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 27 Ιουλίου 2010 #4 Share 27 Ιουλίου 2010 Το κοιταω κανενα μηνα τωρα. Ίσως να έχει πρόβλημα ο explorer σου. Ποιόν χρησιμοποιείς; Εγκατέστησε κάποιον άλλον (πχ. Firefox, opera google chrome, safari, internet explorer 8 κλπ) και πες μου αν έγινε κάτι. Αν όχι προσπάθησε να απενεργοποιήσεις και το Firewall και πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Ιουλίου 2010 #5 Share 27 Ιουλίου 2010 και μενα οκ ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 27 Ιουλίου 2010 #6 Share 27 Ιουλίου 2010 Θα ενημερωθούν οι διαχειριστές σχετικά να το δούν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιουλίου 2010 Author #7 Share 27 Ιουλίου 2010 (edited) Επισης λειπει η επιλογη του fish index και απο τη μπαρα ψηλα στη σελιδα. Τωρα εχει μονο αυτα: Portal Forum Chat Photo Index Φυτά Tropica Άρθρα Μετατροπές Gallery Διαγωνισμός Ενυδρείου Έγινε επεξεργασία 27 Ιουλίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Ιουλίου 2010 #8 Share 27 Ιουλίου 2010 Επισης λειπει η επιλογη του fish index και απο τη μπαρα ψηλα στη σελιδα. Τωρα εχει μονο αυτα: Portal Forum Chat Photo Index Φυτά Tropica Άρθρα Μετατροπές Gallery Διαγωνισμός Ενυδρείου σε μενα ειναι οπως πριν... firefox εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 27 Ιουλίου 2010 #9 Share 27 Ιουλίου 2010 Επισης λειπει η επιλογη του fish index και απο τη μπαρα ψηλα στη σελιδα. Τωρα εχει μονο αυτα: Portal Forum Chat Photo Index Φυτά Tropica Άρθρα Μετατροπές Gallery Διαγωνισμός Ενυδρείου Σε μένα τα έχει όλα και μάλλον δεν πρέπει να είναι πρόβλημα server. Δοκίμασες με άλλον explorer; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 27 Ιουλίου 2010 #10 Share 27 Ιουλίου 2010 Εισαι σε προ-ban φαση Σταδιακο προβλημα προσβασης για να ειναι πιο ηπιο το ban ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Σε εμενα ανοιγει κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιουλίου 2010 #11 Share 27 Ιουλίου 2010 Tο fish index δεν λειτουργει πλεον? http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishplant Βγαζει συνεχως !Λαθος! "Λυπούμαστε Δεν είστε εξουσιοδοτημένοι για πρόσβαση στο Index" Και σε μενα το ιδιο συμβαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokion.v 27 Ιουλίου 2010 #12 Share 27 Ιουλίου 2010 Εφόσον έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα ας κοιτάξει κάποιος διαχειριστής τους λογαριασμούς μήπως και δημιουργήθηκε από εκεί το πρόβλημα. Κουφό πάντως ακούγεται. Όταν μπλέκεις όμως με μηχανήματα του διαβόλου τι να κάνεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιουλίου 2010 #13 Share 27 Ιουλίου 2010 Ας ριξουν μια ματια οι admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 27 Ιουλίου 2010 #14 Share 27 Ιουλίου 2010 Μια από τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 27 Ιουλίου 2010 #15 Share 27 Ιουλίου 2010 (edited) Kαι σε εμενα λειτουργει κανονικα. Το μονο κοινο που εχετε και οι 3(delta66,Διας,Rebelos) ειναι η αλλαγη απο συντονιστες σε διακριθεντα μελη.... Ισως εχει γινει καποιο μπερδεμα με τα δικαιοματα που ειχατε πριν. Έγινε επεξεργασία 27 Ιουλίου 2010 - dragonld Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Ιουλίου 2010 #16 Share 27 Ιουλίου 2010 σε μενα λειτουργει κανονικα internet explorer mozilla google chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 27 Ιουλίου 2010 #17 Share 27 Ιουλίου 2010 Εμενα με Firefox, Iphone Safari δεν... Με Explorer παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seven77 27 Ιουλίου 2010 #18 Share 27 Ιουλίου 2010 Εμενα με Firefox, Iphone Safari δεν... Με Explorer παιζει. κάνετε 1 καθάρισμα την cashe του browser μήπως και στρώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 27 Ιουλίου 2010 #19 Share 27 Ιουλίου 2010 Εγω την cache την χρειαζομαι. Αν καποιος αλλος δεν εχει προβλημα ας το κανει να μας πει. Δεν αξιζει να χασω ολη την cache για το fish index. Το βλεπω με τον ΙΕ αν χρειαστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 27 Ιουλίου 2010 #20 Share 27 Ιουλίου 2010 (edited) Παντως σε 3 απο τους υπολογιστες μου κανει ακριβως το ιδιο. Οποτε δεν βλεπω να ειναι θεμα cache αλλα ασυμβατοτητος της πλατφορμας λογω παλαιοτητας προφανως με τις εκδοσεις των browser που παιζω εγω. Iphone 3.1 δεν παιζει. Firefox 3.6.8 δεν παιζει σε 3 υπολογιστες μου. IE 8.0.7600.16385 παιζει σε 3 υπολογιστες μου. ΥΓ. Οχι οτι παρακολουθω την συγκεκριμενη σελιδα απλα ενημερωνω μηπως το προβλημα εχει να κανει με το ΑΖ. Έγινε επεξεργασία 27 Ιουλίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιουλίου 2010 Author #21 Share 27 Ιουλίου 2010 Firefox 3.6.8 δεν παιζει σε 3 υπολογιστες μου. Αυτο εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιουλίου 2010 #22 Share 27 Ιουλίου 2010 Kαι σε εμενα λειτουργει κανονικα. Το μονο κοινο που εχετε και οι 3(delta66,Διας,Rebelos) ειναι η αλλαγη απο συντονιστες σε διακριθεντα μελη.... Ισως εχει γινει καποιο μπερδεμα με τα δικαιοματα που ειχατε πριν. Δεν παιζει αυτο που λες. Εγω δεν ανηκω στα διακριθεντα μελη,αλλα στα μελη με δικαιωμα ψηφου οπως κι εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 28 Ιουλίου 2010 #23 Share 28 Ιουλίου 2010 Δεν παιζει αυτο που λες. Εγω δεν ανηκω στα διακριθεντα μελη,αλλα στα μελη με δικαιωμα ψηφου οπως κι εσυ Ειναι copy-paste απο τα στοιχεια σου οπως φαινονται αυτην την στιγμη. Παιζει πολυ αυτο που ειπε, ειναι το πιο λογικο. Δίας δημοσίευση 28/07/2010, 02:43:06 Δημοσίευση #22 OVER 4.000 Posts ************** Ομάδα: Διακριθέντα Μέλη Δημοσιεύσεις: 11.133 Εγγραφή: 02/03/2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιουλίου 2010 #24 Share 28 Ιουλίου 2010 Δε χρειαζεται ρε Παναγιωτακη να μου το τονιζεις.... ,ξερω πολυ καλα που ημουν γιατι εγω το ειχα ζητησει. Το θεμα δεν ειναι αυτο ομως.,το θεμα ειναι πως ουτε σε μενα λειτουργουσε.,και γι'αυτο το ανεφερα.Τρια ατομα σε δυο διαφορετικες ομαδες με το ιδιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 28 Ιουλίου 2010 #25 Share 28 Ιουλίου 2010 Δεν παιζει αυτο που λες. Εγω δεν ανηκω στα διακριθεντα μελη,αλλα στα μελη με δικαιωμα ψηφου οπως κι εσυ Eγω στο προφιλ σου βλεπω οτι ανηκεις το αν υσχυει δεν το ξερω. Απλα δεν μπορει να ειναι καποιο προβλημα του pc γιατι μιλαμε για 3 διαφορετικα pc. Το μονο κοινο που ειχατε και οι 3 ηταν αυτο που ανεφερα. Μπορει να ειναι και λαθος,αλλα τοσο μεγαλη συμπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος