agalenia 2 Αυγούστου 2006 #1 Share 2 Αυγούστου 2006 Παιδια καλημέρα και καλό μηνα. Σκέφτομαι να στήσω ως το φθινόπωρο ένα νέο ενυδρείο 200lt. Θα ήθελα να έχω ως βασικούς κατοίκους σκαλάρια. Και από κει και πέρα κάποια ψαράκια ακόμα που να μπορούν να συμβιώσουν με τα σκαλάρια χωρίς προβλήματα. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πόσα σκαλάρια μπορούν να μπουν σε ένα τέτοιο ενυδρείο. Αν και εγώ σκεφτόμουν για 1 ζευγάρι, αλλά ξέρετε τώρα. Αρρώστεια είναι αυτή. Ο λόγος που δεν πάω για μεγαλύτερο ενυδρείο είναι ότι δεν έχω χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 2 Αυγούστου 2006 #2 Share 2 Αυγούστου 2006 Παιδια καλημέρα και καλό μηνα. Σκέφτομαι να στήσω ως το φθινόπωρο ένα νέο ενυδρείο 200lt. Θα ήθελα να έχω ως βασικούς κατοίκους σκαλάρια. Και από κει και πέρα κάποια ψαράκια ακόμα που να μπορούν να συμβιώσουν με τα σκαλάρια χωρίς προβλήματα. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πόσα σκαλάρια μπορούν να μπουν σε ένα τέτοιο ενυδρείο. Αν και εγώ σκεφτόμουν για 1 ζευγάρι, αλλά ξέρετε τώρα. Αρρώστεια είναι αυτή. Ο λόγος που δεν πάω για μεγαλύτερο ενυδρείο είναι ότι δεν έχω χώρο. 31829[/snapback] Μπορείς να ξεκινήσεις με μιά ομάδα από 5 μικρά σκαλάρια και να επιλέξεις το ζευγάρι ή 1 αρσενικό και 2 θυληκά στην συνέχεια δίνοντας τα υπόλοιπα ψάρια. Άντε με το καλό και καλές γένες!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agalenia 2 Αυγούστου 2006 Author #3 Share 2 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ. Και από συγκατοίκους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 2 Αυγούστου 2006 #4 Share 2 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ. Και από συγκατοίκους; 31836[/snapback] Corydoras,Ancistrus,Ottocιnclus,Hatchet,Rhodostomus.........έχεις πολλά για να διαλέξεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 21 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2007 bale ki ..........trichogaster trichopterus,colisa ilaila(nomizo pos etsi grafete),barbs(ektos apo tiger barbs ki alles ekseresis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος