giorginakos 23 Ιουλίου 2010 #1 Share 23 Ιουλίου 2010 (edited) γεια σας σε ολους θελω να σας θεσω ενα ερωτημα. μηπως μπορει να μου πει κανενας που θα μπορεσω να βρω μονομαχινες γιατι εχω ψαξει ολα pet shop της περιοχης μου και δεν εχει κανενας . αν καποιος μπορει να με διευκολυνει ας μου απαντησει !!! ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 23 Ιουλίου 2010 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 23 Ιουλίου 2010 #2 Share 23 Ιουλίου 2010 στο water inn στη κηφισια εχει καθως και σε πολλα πετ σοπ στο κεντρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 24 Ιουλίου 2010 Author #3 Share 24 Ιουλίου 2010 ekei poy menw egw den mporw na paw se kanena ap ta 2 merh . thx pantws Link to comment Share on other sites More sharing options...
violet 24 Ιουλίου 2010 #4 Share 24 Ιουλίου 2010 Καποιες φορες φερνουν και τα pet city. Παρε ενα τηλεφωνο στο πιο κοντινο σου μηπως εχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 24 Ιουλίου 2010 Author #5 Share 24 Ιουλίου 2010 xaxaxa piga smr s 1 pet city k m eipan pws apo augousto m arxes septemvri .pfffff .ty g tn pliroforia s violet Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 24 Ιουλίου 2010 #6 Share 24 Ιουλίου 2010 Σε παρακαλώ πολύ, γράφε ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Ιουλίου 2010 Author #7 Share 25 Ιουλίου 2010 μπορει καποιος να μου χαρισει η αμα επιθυμει να τον πληρωσω ας στειλει μηνυμα... (εκανα εδω την δημοσιευση γιατι στισ αγγελιες παρουσιαζε σφαλμα) ευχαριστω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2010 #8 Share 25 Ιουλίου 2010 (edited) Animal Station Πετρου Ραλλη 171 Νικαια-Πειραιας Τηλ.4257001 Έγινε επεξεργασία 25 Ιουλίου 2010 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Ιουλίου 2010 Author #9 Share 25 Ιουλίου 2010 Animal Station Πετρου Ραλλη 171 Νικαια-Πειραιας Τηλ.4257001 ενδιαφερομαι για 3 μονομαχινες μηπως μπορεις να μου τις αγορασεις και τα λεφτα σου τα στελνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 25 Ιουλίου 2010 #10 Share 25 Ιουλίου 2010 Ρε φίλε, σε ποιά περιοχή μένεις και δεν μπορείς να πας ούτε κηφισιά ούτε Νίκαια. Πως είναι δυνατόν να σου τα αγοράσει άλλος?? Εσύ μετά πως θα τα παραλάβεις??? Για σκέψου λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Ιουλίου 2010 Author #11 Share 25 Ιουλίου 2010 Ρε φίλε, σε ποιά περιοχή μένεις και δεν μπορείς να πας ούτε κηφισιά ούτε Νίκαια. Πως είναι δυνατόν να σου τα αγοράσει άλλος?? Εσύ μετά πως θα τα παραλάβεις??? Για σκέψου λίγο... γαλατσι μενω. και τα ψαρια θα μου τα εδεινε η μεσω συναντησης η μεσω του ταχυδρομειου η καποιου courier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 25 Ιουλίου 2010 #12 Share 25 Ιουλίου 2010 γαλατσι μενω. και τα ψαρια θα μου τα εδεινε η μεσω συναντησης η μεσω του ταχυδρομειου η καποιου courier. ε γαλατσι, μπαινεις εθνικη και σε 5 λεπτα εισαι στο water inn. εχει και πααραα πολες θυληκες, σε πολλα χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2010 #13 Share 25 Ιουλίου 2010 γαλατσι μενω. και τα ψαρια θα μου τα εδεινε η μεσω συναντησης η μεσω του ταχυδρομειου η καποιου courier. Σε καταλαβαινω. Μακρινη η αποσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 25 Ιουλίου 2010 #14 Share 25 Ιουλίου 2010 γαλατσι μενω. και τα ψαρια θα μου τα εδεινε η μεσω συναντησης η μεσω του ταχυδρομειου η καποιου courier. Δές και εδω που υπάρχουν αρκετά καταστήματα μήπως σε βολεύει κάποιο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Ιουλίου 2010 Author #15 Share 25 Ιουλίου 2010 Δές και εδω που υπάρχουν αρκετά καταστήματα μήπως σε βολεύει κάποιο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=102 ευχαριστω σταματη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Ιουλίου 2010 Author #16 Share 25 Ιουλίου 2010 ε γαλατσι, μπαινεις εθνικη και σε 5 λεπτα εισαι στο water inn. εχει και πααραα πολες θυληκες, σε πολλα χρωματα μμμ αλλα υπαρχουν και καποια μικρο προβληματα (1ο δεν εχω μεσο για να παω , 2ο δεν ξερω που κυμενονται οι τιμες) παντως αφου μου ειπες οτι εχει μονομαχινες ... θα παω οπωσδηποτε μου εβαλες ιδεες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 25 Ιουλίου 2010 #17 Share 25 Ιουλίου 2010 (edited) μμμ αλλα υπαρχουν και καποια μικρο προβληματα (1ο δεν εχω μεσο για να παω , 2ο δεν ξερω που κυμενονται οι τιμες) παντως αφου μου ειπες οτι εχει μονομαχινες ... θα παω οπωσδηποτε μου εβαλες ιδεες!!!! λοιπον. 2 ευρω ειδα τα θηλλυκα. τα αρσενικα πανε αναλογα με το ειδος ακριβος. αν εχει 25% εκπτωση στα ζωντανα, τοτε 1.5 ευρω το θηλυκο. Έγινε επεξεργασία 25 Ιουλίου 2010 - pozeras13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Ιουλίου 2010 Author #18 Share 25 Ιουλίου 2010 λοιπον. 2 ευρω ειδα τα θηλλυκα. τα αρσενικα πανε αναλογα με το ειδος ακριβος. αν εχει 25% εκπτωση στα ζωντανα, τοτε 1.5 ευρω το θηλυκο. εφυγαααα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 25 Ιουλίου 2010 #19 Share 25 Ιουλίου 2010 λοιπον. 2 ευρω ειδα τα θηλλυκα. τα αρσενικα πανε αναλογα με το ειδος ακριβος. αν εχει 25% εκπτωση στα ζωντανα, τοτε 1.5 ευρω το θηλυκο. Ισχύει ακόμα??? Όπως και να χει πάντως περίπου 2 ευρώ κάνουν οι θυληκές. Φίλε giorginakos, αν δεν έχεις μέσον να πας, για ψάξε μήπως βολεύει η συγκοινωνία. Κοίτα εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 26 Ιουλίου 2010 Author #20 Share 26 Ιουλίου 2010 Ισχύει ακόμα??? Όπως και να χει πάντως περίπου 2 ευρώ κάνουν οι θυληκές. Φίλε giorginakos, αν δεν έχεις μέσον να πας, για ψάξε μήπως βολεύει η συγκοινωνία. Κοίτα εδώ κατι τετοιο να σου πω το εψαχνα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 26 Ιουλίου 2010 #21 Share 26 Ιουλίου 2010 Ισχύει ακόμα??? Όπως και να χει πάντως περίπου 2 ευρώ κάνουν οι θυληκές. Φίλε giorginakos, αν δεν έχεις μέσον να πας, για ψάξε μήπως βολεύει η συγκοινωνία. Κοίτα εδώ θα σε γελασω γιατι τωρα δεν ειμαι αθηνα. τελευταια φορα που πηγα ισχυε και δεν το ηξερα μου το ειπαν στο ταμειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts