Δίας 1 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 1 Ιανουαρίου 2011 Αναμενουμε εις την οθονη μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Ιανουαρίου 2011 #27 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Τι εγινε κωστη?? Θα τα δουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Ιανουαρίου 2011 Author #28 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Τι εγινε κωστη?? Θα τα δουμε?? Αμα δωσει ο Θεος και κανει συνδεση το κινητο με τον υπολογιστή θα τα δείτε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Ιανουαρίου 2011 Author #29 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Τελικά το πετυχα Μερικές φωτογραφίες: Και το βίντεο με τα μικρούλια Μιας εβδομάδας περίπου και κολυμπάνε και αρχίζουν να τρώνε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2011 #30 Share 2 Ιανουαρίου 2011 ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Ιανουαρίου 2011 #31 Share 2 Ιανουαρίου 2011 Σκορδο Κωστα!!!!!!!! Η δικαιωση των κοπων σου,να σου ζησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Ιανουαρίου 2011 #32 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Μπράβο ρε Κώστα, πολλά συγχαρητήρια γιατί το έχεις παλέψει πολύ. Πάντα τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 Ιανουαρίου 2011 #33 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Κώστα Μπράβο ,πολύ υπομονή και προσπάθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 3 Ιανουαρίου 2011 #34 Share 3 Ιανουαρίου 2011 Εύγε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 7 Ιανουαρίου 2011 Author #35 Share 7 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον κατι ακομα που δεν το περιμενα και ομως συνέβει...το κρατουσα για εκπληξη αλλα δεν αντεχω αλλο! Αυτό: Είναι μικρό πειραματικό ενυδρείο στο οποιο φιλοξενω ενα δεύτερο ζευγάρι με Punks. Τα ψαρια τονίζω είναι μικρά! Θεωρω οτι ωριμασαν σεξουλικα στο ενυδρειο και έχουμε γέννα και απο αυτά!!! Παρολα αυτα το ενυδρειο δειχνει οτι παραείναι μικρο και θελουν χωρο..... Βλέπω τελειώς διαφορετικες συμπεριφορες απο το ενηλικο ζευγαρι μου, αφου το θηλυκο είναι πιο απειρο και ο χωρος μικρός. Το ενυδρειο τρεχει περιπου τρεις μήνες.Συντομα και τα δυο ζευγαρια θα μετακομίσουν σε αλλο ενυδρειο με πολυ χωρο και για τα δυο ζευγαρια αλλα και για κάποια απο τα μωρα. Ολα τα μωρα θα μεταφερθουν στο μικρο ενυδρειο μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και μετα καποια θα δοθουν και καποια θα κρατησω! Χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι θα εχω την ευκαιρια να ακατέψω "τα αίματα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιανουαρίου 2011 #36 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Πριγκηπα μας το εκρυβες επιμελως τοσο καιρο ε;;;;; Τελειωνε γιατι θελω ενα ζευγαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Ιανουαρίου 2011 #37 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Δεν παίζεσαι! Βλέπω να ξεστήνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 9 Ιανουαρίου 2011 #38 Share 9 Ιανουαρίου 2011 πολλη ομορφο το ενυδρειο σου κωστα να σου ζησουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 9 Ιανουαρίου 2011 Author #39 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Σας ευχαριστω όλους και συνεχίζω την ενημέρωση... Λοιπον στο ενήλικο ζευγάρι εχουμε εξελίξεις: 1ον. Τα ψαρακια στη γεννηστρα πλέον είναι 2 εβδομάδον 2ον. Οι γονεις τους ζευγάρωσαν ξανα.Η θηλυκιά εχει κολλησει ξανα τα αυγά της στην σπηλιά και μια φωτογραφια του ενυδρείου: 3oν. στο μικρό ενυδρειο το απειρο ζευγαρι τα παει μια χαρα με τα μωρα του αν και δεν ειναι τοσο προσεκτικο και δεν συγκεντρωνει τα μωρα στη φωλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 9 Ιανουαρίου 2011 #40 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Μπραβο ρε Κωση.... Επειασε τοπο το video! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 9 Ιανουαρίου 2011 Author #41 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Μπραβο ρε Κωση.... Επειασε τοπο το video! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιανουαρίου 2011 #42 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Χαρμα οφθαλμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 14 Ιανουαρίου 2011 #43 Share 14 Ιανουαρίου 2011 πολύ όμορφα πράγματα. κι από εμένα συγχαρητήρια Κώστα! υπέροχα τα ψαράκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 14 Ιανουαρίου 2011 #44 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Δικαιώνεσαι και με το παραπάνω Κώστα! φτου φτου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 15 Ιανουαρίου 2011 Author #45 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά να'στε καλά!! Οι εξελίξεις ομως είναι περίεργες! Αρχικά να πώ οτι το ενήλικο ζευγάρι εχει πάλι μωρά και αυτη τη φορά τα έχει κρύψει πολύ καλά στο βάθος της σπηλιάς!(Αναρωτιέμαι αν εκρυψε το γόνο τοσο βαθια για προστασία ή επειδή την προηγουμενη γεννα την πηρα εγω και την εβαλα σε γεννηστρα...) Η πρωτη τους γεννα ζει και τα ψαράκια πλεον είναι 3 εβδομάδον. Στο μικρό ενυδρείο με το νεαρό ζευγάρι χαθηκαν τα μικρά.Ηδη απο την Πέμπτη δεν εβλεπα το γόννο και όταν τάισα δεν είδα μεγάλη όρεξη στο φαγητο τοσο απο το αρσενικό οσο και απο το θηλυκο.... Μου κάνει εντυπωση γιατι στο μικρό ενυδρειο μπορουσε να ελέγχω τα μικρά καλυτερα αφου ειχα και ευκολη προσβαση να ταίσω και τα ψαράκια έτρωγαν. Καταλήγω στο οτι η γεννήστρα είναι μονόδρομος για να μεγαλώσουν αυτά τα ψάρια, εκτός και άν υπάρχει κατι που ακομα δεν το εχω βρει! Υ.Γ. Φωτογραφίες και βίντεο την Κυριακή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Ιανουαρίου 2011 Author #46 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον για γέννες δεν σας ξαναλέω γιατι ουτε εγω δεν μπορω να βγάλω άκρη...εχω, δεν εχω γόνο μονο τα ψάρια μου ξέρουν αφου στις σπηλιές τους δεν μπορω να δω ουτε με φακό. Δειτε νεύρα που έχει ο αρσενικος! Κανει επιθέσεις στην καμερα : Δυο φωτογραφίες: Και τέλος ο γόννος στη γεννήστρα που εχει φτάσει αισίως τις 3 εβδομάδες ζωης αυτη τη φωρα δεν εχει βιντεο γιατι οσο μεγαλόνουν στρεσαρονται οταν κατι τα πλησιάζει και μένουν ακίνητα, οποτε δειτε φωτογραφίες: Στην 3η φωτογραφία ο τερμα δεξιά που δεν φαίνεται καλά είναι ο πιο ατακτος και ο μεγαλύτερος σε μέγεθος απο τους 11!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 17 Ιανουαρίου 2011 #47 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Κωστή, Ολόκληρα παλικάρια έγιναν! Να σου ζήσουν και στα δικά μας. *. Βαλε κάνα κοχυλακι λίγο moos να μην στρεσάρονται… Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 25 Ιανουαρίου 2011 Author #48 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Γιναμε 4 μιση εβδομάδων περίπου!! Μεγαλώνουν...με αργους ρυθμούς αλλά μεγαλώνουν! Μετακόμισαν και σε ενα 10αλιτρο για να είναι πιο άνετοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 31 Ιανουαρίου 2011 Author #49 Share 31 Ιανουαρίου 2011 5εβδομάδων τα μωρά μου!!!(Καπου διάβασα οτι θέλουν 2 μήνες για να φτάσουν σε μέγεθος το 1εκατατοστό ) Υπομονή........... Τους κάνω αλλαγή νερού ανα 2 μέρες και τρωνε 3 φορές την μέρα! Οι γονείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 31 Ιανουαρίου 2011 #50 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Έλα στην παρέα Κώστα....... εδώ πετάμε τάπες στο βαρέλι μέχρι το ουίσκι να ωριμάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος