THODORIS 21 Ιουλίου 2010 #1 Share 21 Ιουλίου 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους... ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τον eliwell IC 915/C στην Θεσσαλονίκη? και πόσο κοστίζει? Έγινε επεξεργασία 21 Ιουλίου 2010 - THODORIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Ιουλίου 2010 #2 Share 21 Ιουλίου 2010 Στη Θεσσαλονίκη θα τον αγοράσεις περίπου στα 90-100 ευρώ, ενώ στην Αθήνα με 50..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 21 Ιουλίου 2010 #3 Share 21 Ιουλίου 2010 Στη Θεσσαλονίκη θα τον αγοράσεις περίπου στα 90-100 ευρώ, ενώ στην Αθήνα με 50..... Οχι οχι το δικο μου τον πειρα πριν απο 10 μερες απο ενα μαγαζι με ψυξη θερμανση 57 € αλλα..... με μεταλικο αισθητιρα τον οποιο τον εβαλα ενα μακαρονι για καλοδια και ειναι μια χαρα να πω το μαγαζι η θεωρειτε διαφιμηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Ιουλίου 2010 #4 Share 21 Ιουλίου 2010 Οχι οχι το δικο μου τον πειρα πριν απο 10 μερες απο ενα μαγαζι με ψυξη θερμανση 57 € αλλα..... με μεταλικο αισθητιρα τον οποιο τον εβαλα ενα μακαρονι για καλοδια και ειναι μια χαρα να πω το μαγαζι η θεωρειτε διαφιμηση? Μπορεις να του πεις με πμ πιο ειναι το καταστημα..... αλλα και εδω.... ΔΕΝ τιθεται θεμα διαφήμισης. Αν ΔΕΝ βρισκεται τον κλασσικο αισθητηρα τον πλαστικο.... μπορω να παω να παρω μερικους και να σας τους στειλω με κουριερ.... Απλα μετα να βρεθειτε να μοιραστούν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Ιουλίου 2010 #5 Share 21 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω ότι θα θεωρηθεί διαφήμιση, αφού κατά καιρούς γίνονται διάφορες αναφορές ακόμη και σε Petshop Αυτό είναι τόσο εξειδικευμένο και θα γλυτώσει από περιττά έξοδα και αναμονές κάποιους που ενδιαφέρονται από την ευρύτερη περιοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 21 Ιουλίου 2010 #6 Share 21 Ιουλίου 2010 Ψύξη - Κλιματισμός Λαζαρίδη Υιοί Σαπφούς 30, Τηλ. 2310 516688, 2310 550301, φαξ: 2310 545240 κοτνα στον ΟΣΕ λιγο πιο κατω απο την Γιαννιτσων Link to comment Share on other sites More sharing options...
THODORIS 22 Ιουλίου 2010 Author #7 Share 22 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ.. θα πάρω σημερα να ρωτησω και αν τον έχει θα τον πάρω... και κάτι ακόμα... επειδή είμαι άσχετος απο ηλεκτρολογικά-ηλεκτρονικά, τι άλλο θα χρειαστεί να αγοράσω για να δουλέψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 22 Ιουλίου 2010 #8 Share 22 Ιουλίου 2010 (edited) παρε μια ιδεα εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18537 και εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=36932&hl= Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2010 - alan boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
THODORIS 22 Ιουλίου 2010 Author #9 Share 22 Ιουλίου 2010 (edited) καθώς έψαχνα στο internet γενικά για τον υπολογιστή μου, βρήκα αυτο... έχει κανείς, να μου πεί πως δουλεύουν? και αν κάνουν για ψύξη σε ενυδρείο?? Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2010 - THODORIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Ιουλίου 2010 #10 Share 22 Ιουλίου 2010 Για "μόστρα" και "μούρη" καλό είναι.. ουσιαστικά δεν θα σου προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο από το να είχες και τα ανεμιστηράκια σκέτα. Οι αισθητήρες θερμοκρασίας δεν είναι αδιάβροχοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THODORIS 22 Ιουλίου 2010 Author #11 Share 22 Ιουλίου 2010 (edited) Για "μόστρα" και "μούρη" καλό είναι.. ουσιαστικά δεν θα σου προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο από το να είχες και τα ανεμιστηράκια σκέτα. Οι αισθητήρες θερμοκρασίας δεν είναι αδιάβροχοι. δεν μπορεί να ελέγχει την θερμοκρασία και να ανέβει τους ανεμιστήρες πάνω από κάποιο όριο θερμοκρασίας και να τους κλείνει όταν πέσει? άμα τους αλλάξω με πλαστικούς?? Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2010 - THODORIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 22 Ιουλίου 2010 #12 Share 22 Ιουλίου 2010 mod note Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THODORIS 22 Ιουλίου 2010 Author #13 Share 22 Ιουλίου 2010 mod note Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Ευχαριστώ. δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει και το θέμα σε "Ελεγκτής ανεμιστήρων" Link to comment Share on other sites More sharing options...
divak 22 Ιουλίου 2010 #14 Share 22 Ιουλίου 2010 Αυτές οι συσκευές μπορούν να σου δείχνουν μόνο τη θερμοκρασία και να ελέγχουν τις στροφές των ανεμιστήρων, δεν μπορούν να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία. Μερικά με τη χρίση software κάνουν διάφορα αλλά θες και υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THODORIS 23 Ιουλίου 2010 Author #15 Share 23 Ιουλίου 2010 (edited) έχουν μια ρύθμιση για auto το οποίο βάζεις ένα όριο θερμοκρασίας και χτυπάει το alarm... σε μερικά μόλις φτάσει η θερμοκρασία στο alarm γυρίζουν σε full speed... αλλα δεν ξέρω αν μπορείς να το ρυθμίσεις να μήν γυρίζει (0rpm) και να αρχίζει όταν θα χτυπάει το alarm... γιατί σε μερικά έχει χαμηλότερο όριο 600rpm... Έγινε επεξεργασία 23 Ιουλίου 2010 - THODORIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος