giannis.pap 19 Ιουλίου 2010 #1 Share 19 Ιουλίου 2010 Ψιλή λευκή άμμος όπως η decoline carat 6 είναι κατάλληλη για black moor; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 19 Ιουλίου 2010 #2 Share 19 Ιουλίου 2010 Πολύ ωραία η carat 6 Γιατί να έχουν πρόβλημα τα χρυσόψαρα με την άμμο?? No problem! Προχώρα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 19 Ιουλίου 2010 #3 Share 19 Ιουλίου 2010 Η άμμος έιναι το καλύτερο υπόστρομα για τα χρυσόψαρα γιατι τους αρέσει να σκάβουν τον βυθό για έυρεση τροφής.Αν βάλει κάποιος χαλίκι σε χρυσόψαρα θα τους κάνει την ζωή δύσκολη και μίζερη,ασε που μπορουν να πνηγουν με τις πέτρες (σε extreme περιπτώσεις) Οπότε η αμμος και ειδικά η carrat είναι οτι πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis.pap 19 Ιουλίου 2010 Author #4 Share 19 Ιουλίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 21 Ιουλίου 2010 #5 Share 21 Ιουλίου 2010 Κοιτα λενε πως η αμμος δεν κανεις για τα χρυσοψαρα γιατι με το σκαψιμο που κανουν μπαινει καποια ποσοτιτα μεσα τους. Εγω τοσα χρονια τα εχω με αμμο κ δεν εχουν παθει τπτ Τωρα με το χαλικι εκτος του οτι ειναι πολυ δυσκολο στο καθαρισμα καθοτι βρωμιλοι μια φορα που ειχα κανει το λαθος κοντεψε να μου πνιγει η μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 21 Ιουλίου 2010 #6 Share 21 Ιουλίου 2010 εγω το μονο προβλημα που μπορω να φανταστω ειναι τα αποριματα τους που ειναι μπολικα και θα φαινονται...αυτο ομως λυνεται. σε παρομοιο θεμα θα βρεις πολλες λυσεις για αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis.pap 21 Ιουλίου 2010 Author #7 Share 21 Ιουλίου 2010 Κοιτα λενε πως η αμμος δεν κανεις για τα χρυσοψαρα γιατι με το σκαψιμο που κανουν μπαινει καποια ποσοτιτα μεσα τους. Εγω τοσα χρονια τα εχω με αμμο κ δεν εχουν παθει τπτ Τωρα με το χαλικι εκτος του οτι ειναι πολυ δυσκολο στο καθαρισμα καθοτι βρωμιλοι μια φορα που ειχα κανει το λαθος κοντεψε να μου πνιγει η μια Πιθανόν να την αποβάλουν μαζί με τα περιτώματα τους, τα ψάρια που ζουν σε λίμνες δεν σκάβουν στον πυθμένα; εγω το μονο προβλημα που μπορω να φανταστω ειναι τα αποριματα τους που ειναι μπολικα και θα φαινονται...αυτο ομως λυνεται. σε παρομοιο θεμα θα βρεις πολλες λυσεις για αυτο! Αυτός είναι ο μόνος μου προβληματισμός πλέον, αλλά πιστεύω ότι με τακτική καθαριότητα που έτσι και αλλιώς χρειάζονται τα χρυσόψαρα δεν θα έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος