djtonyel 18 Ιουλίου 2010 #1 Share 18 Ιουλίου 2010 Για σας φιλοι πλεκοτρελαμενοι αυτα ειναι τα νεα μου πλεκο πολοι τα ξερουν σαν blue pangue αλα μονο panague που δεν ειναι . πολυ κουλ πλεκο με φανταστκο μπλε χρωμα αγορασα δυο , αλα νομιζω μου εστιλαν δυο αρσενικουκους .αλα το σεμτεμβριο μετακομιζο και θα αγωρασο και αλα δυο και θα μπουν σε ενα απο τα και εξι καινούργια ενυδρεια που αγορασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 18 Ιουλίου 2010 #2 Share 18 Ιουλίου 2010 Πανέμορφα ζωντανά να τολμήσω να ρωτήσω σε τι τιμη τα πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 18 Ιουλίου 2010 Author #3 Share 18 Ιουλίου 2010 ευχαριστο 75 ευρο και τα δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Ιουλίου 2010 #4 Share 18 Ιουλίου 2010 Να τα χαιρεσαι φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 19 Ιουλίου 2010 #5 Share 19 Ιουλίου 2010 Πολυ τριχωτοί είναι Να μαντέψω θα αρχήσεις αναπαραγωγή του είδους τους εεε...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 19 Ιουλίου 2010 #6 Share 19 Ιουλίου 2010 Ε βέβαια με άλλα 6 ενυδρεία που να χωρέσεις σε αυτό το σπίτι Πλεκοτρελαμένε!!!!! Εγω λέω να τα δώσεις όλα και να φέρεις την πεθερά σου σπίτι.... Ωραία τα καινούργια "stroumf" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 20 Ιουλίου 2010 Author #7 Share 20 Ιουλίου 2010 οντος ειναι στρουμφ μεγαλονουν μονο 9 εψατοστα αλα εχουν μεγαλιτερο σομα απο hupancistrus .ασε και εχω ξετρελαθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος