pozeras13 24 Αυγούστου 2010 #26 Share 24 Αυγούστου 2010 επρεπε να εχεις καπακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 24 Αυγούστου 2010 #27 Share 24 Αυγούστου 2010 Οι άλλες δύο απεβιώσαν αφού πήδηξαν έξω απ'το νερό και τις βρήκα στο πάτωμα μετά από ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 24 Αυγούστου 2010 #28 Share 24 Αυγούστου 2010 (edited) Το λυπηρο δεν ειναι οτι εγινε απλα. Το λυπηρο ειναι οτι εγινε εις γνωση του ιδιοκτητη οτι θα συμβει. Μάλιστα, ο μονομάχος σου, μπορεί να κυνηγήσει μέχρι θανάτου τις μονομαχίνες! Και τα λίγα λίτρα που έχεις βοηθούν πολύ σε αυτό!!! .... επισης οι μονομαχοι θελουν καπακι Και το να μη σου πετύχει μία αναπαραγωγή δεν είναι κάτι τρομακτικό, αλλά πολύ φοβάμαι μη θρηνήσεις ψαράκια. Χρειάζεσαι λίγη μελέτη ... Κοίτα, απ'την αρχή έδωσα σε όλους να καταλάβετε ότι δεν ξέρω πράγματα πολλά και μετέπειτα ότι ούτε έχω σκοπό να εμβαθύνω στο αντικείμενο. Περνάει η ώρα μου απλά, έχω άλλα χόμπι πιο σημαντικά για μένα. Οπότε αυτά που μου γράφεις τα χαρακτηρίζω "επιστημονικά" για έναν αδαή. Όσο μου ζήσουν τα ψαράκια, με τους μονομάχους έχω μεγαλύτερη επιτυχία από χρυσόψαρα που μου πέθαιναν πολύ γρήγορα. Είμαι και ψαράς στη θάλασσα, μη μου ζητάς να μεταχειριστώ ψάρια πολύ καλύτερα από αυτά που πιάνω. (black humor) Έγινε επεξεργασία 24 Αυγούστου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 24 Αυγούστου 2010 #29 Share 24 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
violetta 24 Ιουνίου 2012 #30 Share 24 Ιουνίου 2012 καλησπερα εμενα ζευγαρωσαν οι μονομαχοι μου κ σημερα ειδα τα μωρακια αυτο ομωσ που δεν γνωριζω ειναι ποτε θα μπορουν να κολυμπισουν μονα τους για να βγαλω εξω τον πατερα κ ποτε μπορω να τα μεταφερω στο μεγαλο ενυδρειο μου για να μεγαλωσουν σωστα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginobetta 23 Ιουλίου 2012 #31 Share 23 Ιουλίου 2012 Βιολέτα αν και δεν έχει νόημα να απαντήσω μετά απο ενα μήνα θα το κάνω μήπως και χρησιμεύσει σε κάποιον άλλον αργότερα. Καλό θα ηταν ο πατέρας να μείνει όσο παραπάνω γίνεται,αυτο έχει να κάνει αποκλειστικά με τις αντοχές του. Οταν εξαντληθεί και κοιμηθεί (μετά απο 2-3 μέρες απο τη γέννα) το πιο πιθανό οταν ξυπνησεί είναι να μη θυμάται οτι ειναι δικά του και να τα φάει. Τα μικρά απ' οταν πάρουν την οριζότια θέση είναι ικανά να κολυμπίσουν χωρις να σημαίνει οτι και σε αυτή τη περίοδο δε θα έχουμε απώλειες. Φαντάζομαι πως τώρα σιγα σιγα τα μικρα σου θα έχουν αρχίσει να παίρνουν χρώμα!καλη επιτυχία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος