Wizard! 11 Αυγούστου 2006 Author #51 Share 11 Αυγούστου 2006 Γιατί δεν ανεβαίνει η κΗ? Η βρύση μου είναι στο 8.5, αλλά στο ενυδρείο έχω 1.5... Τελικά, για τις μέρες που θα λείπω, τι προτείνετε? Δε θα υπάρχει κάποιος να πάει να αλλάζει νερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 11 Αυγούστου 2006 #52 Share 11 Αυγούστου 2006 ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! 11 Αυγούστου 2006 Author #53 Share 11 Αυγούστου 2006 ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ 32686[/snapback] Ναι, το έχω ήδη διαβάσει, αλλά επειδή αλληλοεπιρεάζονται, δε θέλω να κάνω κάτι πριν σιγουρευτώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 11 Αυγούστου 2006 #54 Share 11 Αυγούστου 2006 ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ PH ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 7,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! 24 Αυγούστου 2006 Author #55 Share 24 Αυγούστου 2006 Μετά από εντατική παρακολούθηση, και καθημερινές αλλαγές μικρής ποσότητας, τα σημερινά αποτελέσματα ήταν: pH: 7 ->7.5 (ενδιάμεση ένδειξη) NH3/NH4: 0->0.5 mb/lt (ενδιάμεση ένδειξη) NO2: <0.3mg/lt NO2-N: <0.1mg/lt kH: 4 Tι χρειάζεται να κάνω τώρα? Θα λείψω και 2 εβδομάδες... Φυσικά όλα τα ψαράκια είναι μια χαρά. Ο pleco μόνο είναι ελάχιστα δραστήριος, αλλά μόλις μου έπεσε λίγο παραπάνω τροφή και πήγε στον πάτο, πήγε, έφαγε κι επέστρεψε στο "ράφι"* του *ράφι: ένα ξύλο που κάθεται κολλημένος όλη την ώρα και μάλιστα πλάγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 10 Σεπτεμβρίου 2006 #56 Share 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μια λύση για να είσαι πιο σίγουρος ότι τα ψάρια σου θα είναι ασφαλέστερα το διάστημα που θα λείψεις είναι η αγορά κάποιου σκευάσματος για το φίλτρο που παρακρατά την αμμωνία, όπως το Ammo-chips της API. Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ για να δεις τι είναι και πως δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! 11 Σεπτεμβρίου 2006 Author #57 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Τώρα γύρισα... Ευτυχώς όμως, όλα ήταν εντάξει. Καμμία απουσία Φυσικά έγινε καθαρισμός φίλτρου αμέσως και μερική αλλαγή νερού. Δεν έκανα μετρήσεις, γιατί καλές δε θα ήταν σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 11 Σεπτεμβρίου 2006 #58 Share 11 Σεπτεμβρίου 2006 Για μέτρα και πες μας τιμές ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος