tilapia_ras 14 Ιουλίου 2010 #1 Share 14 Ιουλίου 2010 Παιδιά ξέρει κανένας καποιον μάστορα με μεράκι που μπορώ να φτιαξω reflectors φωτισμού σε δικες μου διαστασεις με δικους μου λαμπτήρες για να φωτίσω τραπεζια με λαχανικά ενυδροπονίας που κατασκευάζω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilapia_ras 16 Ιουλίου 2010 Author #2 Share 16 Ιουλίου 2010 κανένας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashaloua 16 Ιουλίου 2010 #3 Share 16 Ιουλίου 2010 ανακλαστήρες θέλεις δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilapia_ras 17 Ιουλίου 2010 Author #4 Share 17 Ιουλίου 2010 ανακλαστήρες θέλεις δηλαδή; Nαι!!! Homemade!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashaloua 19 Ιουλίου 2010 #5 Share 19 Ιουλίου 2010 (edited) εγώ πήγα έκοψα ενα κομμάτι inox και το κουρμπάρισα.αν βρείς τα μηχανήματα είναι εύκολο.και πάλι όμως δεν έχει τόσο καλή απόδωση όσο ένας ανακλαστήρας. αυτοί οι ανακλαστήρες ειναι καλοί και φθηνοί.Επιπλέον ειναι απο πλαστικό και μπορεις να παρεις το ανάλογο κομμάτι και να κόψεις το περίσιο με ένα κοινό ψαλίδι.δε χρειάζεσαι και ωμέγα κλίπς με αυτούς.πολλά ηλεκτρολογικά μαγαζια συνεργάζονται με αυτή την εταιρία και θα τα βρείς εύκολα Έγινε επεξεργασία 19 Ιουλίου 2010 - pashaloua Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilapia_ras 20 Ιουλίου 2010 Author #6 Share 20 Ιουλίου 2010 εγώ πήγα έκοψα ενα κομμάτι inox και το κουρμπάρισα.αν βρείς τα μηχανήματα είναι εύκολο.και πάλι όμως δεν έχει τόσο καλή απόδωση όσο ένας ανακλαστήρας. αυτοί οι ανακλαστήρες ειναι καλοί και φθηνοί.Επιπλέον ειναι απο πλαστικό και μπορεις να παρεις το ανάλογο κομμάτι και να κόψεις το περίσιο με ένα κοινό ψαλίδι.δε χρειάζεσαι και ωμέγα κλίπς με αυτούς.πολλά ηλεκτρολογικά μαγαζια συνεργάζονται με αυτή την εταιρία και θα τα βρείς εύκολα Thank you pashaloua!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 20 Ιουλίου 2010 #7 Share 20 Ιουλίου 2010 Aλλη μια απλη και οικονομικη λυση ειναι το αλουμινοχαρτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος