south 12 Ιουλίου 2010 #1 Share 12 Ιουλίου 2010 Ξεκίνησα το μεγάλωμα 6 μικρών Δίσκων (3 μηνών) σε ένα Lido 120l, με σκοπό σε 2 μήνες να τα βάλω στο μεγάλο Είναι γέννα του φίλου Νίκου (Rebelos), τα ταΐζω ασύστολα διάφορα είδη τροφής καθημερινά: D-50 PLUS , ASTACOLOR , D-ALLIO tabin & flakes , D-VITAL PLUS της TROPICAL,κατεψυγμένη καρδιά, DISCUS FLAKES της Ocean Nutrition… Τα έχω τους 29ο C , κάθε 2 ημέρες αλλαγή 40 λίτρα νερό βρύσης με συμπλήρωμα το torfin της Tropical(black water). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Ιουλίου 2010 #2 Share 12 Ιουλίου 2010 Kαλή συνέχεια στο project σου Κράτα μας ενήμερους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Ιουλίου 2010 #3 Share 12 Ιουλίου 2010 Παμε γερα ρε χρησταρα!!! Εχει γεμισει ο κοσμος με δισκακια του ρεμπελου!! Με καλα δισκακια!!! Μπραβο και στους 2!!! Ετσι πρεπει να γινει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Ιουλίου 2010 #4 Share 12 Ιουλίου 2010 120 λιτρα;;;;;; Νερο βρυσης;;; .............πλακα κανω φυσικα Να σου ζησουν Χρησταρα,και να τα δεις πιατελες. Ρεμπελε,μονο εγω δεν εχω παρει ε;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 12 Ιουλίου 2010 #5 Share 12 Ιουλίου 2010 (edited) Να σου ζησουν φιλε. Χρηστο ενημερωνε μας για την εξελιξη τους. ΥΓ. Λιγο μεγαλυτερες φωτο βαζε. Έγινε επεξεργασία 12 Ιουλίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Ιουλίου 2010 #6 Share 12 Ιουλίου 2010 χρησταρα τι γινεται ρε συ???????!!!!!!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΡΕΜΠΕΛΟΣ σε λιγο καιρο θα αρχισει και τισ εξαγωγες παγκοσμια!!!! πολυ ομορφα δισκακια σε καλα και εμπειρα χερια σκεφτομαι το αποτελεσμα και τρελενομαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Ιουλίου 2010 #7 Share 12 Ιουλίου 2010 120 λιτρα;;;;;; Νερο βρυσης;;; .............πλακα κανω φυσικα Να σου ζησουν Χρησταρα,και να τα δεις πιατελες. Ρεμπελε,μονο εγω δεν εχω παρει ε;;;;;; πιστευα οτι ησασταν 2-3 που δεν εχετε παρει.........αλλα οι πληροφοριες μου απο την γαδα λενε οτι τελικα ΜΟΝΟ εσυ δεν εχεις παρει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Ιουλίου 2010 #8 Share 12 Ιουλίου 2010 Nα σου ζησουν φίλε χρηστο,να τα καμαρώσεις και στο μεγάλο! Σκορδαααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 13 Ιουλίου 2010 #9 Share 13 Ιουλίου 2010 Πανέμορφα έιναι να τα χαίρεσαι Χρηστάρα.Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα τέλειο με εκτροφέα τον Rebelo και εσένα στο μεγάλωμα τι αλλο να περιμένεις.Αναμένουμε την εξέλιξη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 13 Ιουλίου 2010 Author #10 Share 13 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά, σήμερα ενα μικρό δεν βγαίνει απο τη ρίζα για να φάει , είναι αυτό που τρώει το περισσότερο κυνήγι απο τον 'τρελό' του ενυδρείου... να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Ιουλίου 2010 #11 Share 13 Ιουλίου 2010 Καλως τα δεχτηκες Χρηστο , Ευχομαι ολα να πανε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Ιουλίου 2010 #12 Share 14 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά, σήμερα ενα μικρό δεν βγαίνει απο τη ρίζα για να φάει , είναι αυτό που τρώει το περισσότερο κυνήγι απο τον 'τρελό' του ενυδρείου... να δούμε Πως παει σημερα Χρηστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 14 Ιουλίου 2010 Author #13 Share 14 Ιουλίου 2010 Πως παει σημερα Χρηστο? Ολα καλά , βολτάρουν μπροστά και ζητιανεύουν συνεχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Ιουλίου 2010 #14 Share 21 Ιουλίου 2010 Νεωτερα έχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 27 Ιουλίου 2010 Author #15 Share 27 Ιουλίου 2010 Μετά από τριήμερη απουσία μου (τα ταΐζε μια γειτόνισσα: 3 φορές/ημέρα) Βρήκα ένα πεθαμένο και τα άλλα πέντε να ζητιανεύουν στο τζάμι. Το ένα από αυτά έφτασε διπλάσιο μέγεθος από τα υπόλοιπα!!! Πέφτει πολύ ξύλο και πολύ ζητιανιά… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 27 Ιουλίου 2010 #16 Share 27 Ιουλίου 2010 φωτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 5 Αυγούστου 2010 Author #17 Share 5 Αυγούστου 2010 φωτος... Είναι απο το κινητό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Αυγούστου 2010 #18 Share 5 Αυγούστου 2010 μια χαρουλα !!!!! Παμε γερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 29 Αυγούστου 2010 Author #19 Share 29 Αυγούστου 2010 Μάλλον πρέπει να πάω τον ΄μεγάλο΄ στο κυρίως ενυδρείο, γιατί έχει γίνει 4φορές τα υπόλοιπα και τα παρενόχλει μερίκές φορές...... μερικές σημερινές φωτό ...απο κινητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος