chris z3 11 Ιουλίου 2010 #1 Share 11 Ιουλίου 2010 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το ειδος Eurythoe complanata.... αυτη η φωτο ειναι απο αλλο ενυδρειο αλλα ειναι ολοιδιο με τα δικα μου 1000%....... αυτο δεν προκειται να πειραξει τιποτα απο οτι διαβασα σωστα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 11 Ιουλίου 2010 #2 Share 11 Ιουλίου 2010 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το ειδος Eurythoe complanata.... αυτη η φωτο ειναι απο αλλο ενυδρειο αλλα ειναι ολοιδιο με τα δικα μου 1000%....... αυτο δεν προκειται να πειραξει τιποτα απο οτι διαβασα σωστα????? είναι πολύ καλοί καθαριστές , πτωματοφαγη , θα είχα μια ανησυχία για τα μεγάλα μεγέθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 11 Ιουλίου 2010 Author #3 Share 11 Ιουλίου 2010 εχω ενα γυρω στα 25 cm............. τα υπολοιπα ειναι μικρα........ θα κοιταξω μηπως καταφερω να βγαλω το μεγαλο και το βαλω στο σαμπ οπου υπαρχει ηδη ενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 11 Ιουλίου 2010 #4 Share 11 Ιουλίου 2010 Προσεξε πως θα το πιασεις ,οχι με γυμνα χερια.... γιατι σε βλεπω να χοροπηδας Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 11 Ιουλίου 2010 Author #5 Share 11 Ιουλίου 2010 το επιασε ο Nickthefish!!!! νταξει...........ζει ακομα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 11 Ιουλίου 2010 #6 Share 11 Ιουλίου 2010 Ζω ακόμα αλλά μου άφησε ενθύμιο μερικές δεκάδες αγκαθάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 11 Ιουλίου 2010 #7 Share 11 Ιουλίου 2010 Και να πω οτι δεν το ειπα?..... (την εχουν πατησει κ αλλοι!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Ιουλίου 2010 #8 Share 12 Ιουλίου 2010 Ρε ψαροκαμμενοι.... Λυστε μου την απορία... αυτο.... η σαρανταποδαρουσα αυτη.... εχει καμια σχεση με τη δικια μας... το γνωστο Φαραώ δόλωμα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος